Здравей Гост

Кой какъв спорт предпочита?

• 34 Отговора
  • 4833 Прегледи
Re:Кой какъв спорт предпочита?
« Отговор #20 -: Април 17, 2011, 01:09:53 am »
Стреличка, да не си Жени Раданова? ;D
Щом си се занимавала с толкова малко популярен у нас спорт значи си сериозен спортист, а си траеш. ;D

дам, по едно си приличаме солидна мускултура в областта на долни крайници ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #21 -: Април 17, 2011, 01:23:51 am »
1-Доскоро си мислех,че именно местоположението му по дом носи този страх от травми ,защото наистина осн. причина да не спортувам е страхът от тях.

2-Имам някакъв енергиен блокаж и съм забелязала,че колкото повече се уморявам физически,толкова по-добре се чуствам психически..Т.е,безделието ми влияе зле..

Мимс,за първото незнам дали е от местоположението по дом. И моя е в 12 дом,но страха почти липсва .
второто и аз съм го забелязала при мен ,трябва да си натоваря  и както казах по-нагоре,да усещам натиск и изтощаване ,за да може после да ме обземе чувство на мир . Не почивка и релакс или презареждане,както би трябвало да бъде,а точно мир и усещане,че нещата са на мястото им :blink:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #22 -: Април 18, 2011, 09:01:09 pm »

;D ;D ;D ;D ;D

в кой знак ти се намира марса, че ми стана интересно  :blink:

В Близнаци,12 дом е.Доскоро си мислех,че именно местоположението му по дом носи този страх от травми ,защото наистина осн. причина да не спортувам е страхът от тях.
Изразходването на енергията не ми е най-силната страна,плюс това често хабя повече мисловна,отколкото физическа..
Често усещам ,че нямам грам силици или напротив,кипя от такива.Имам някакъв енергиен блокаж и съм забелязала,че колкото повече се уморявам физически,толкова по-добре се чуствам психически..Т.е,безделието ми влияе зле..
От 12 дом е това....моя приятел е с рибешки марс - изобщо не го бива да изразходва енергия, особено силово и в никакъв случай екстремно. Толкова е вързан и в ръцете и в краката че понякога като гледам как ходи имам чувството че ще се спъне. От друга страна може да измине километри пеша, без да му мигне окото и го прави ежедневно.
Аз съм точно обратното  - харесвам всяко изтощително усилие, колкото по екстремно толкова по задоволяващо. Плуване, йога...сега и карате. Не харесвам фитнеса - твърде скучно е.
Марс в овен - точно до минутки опозе Плутон, тригон Нептун, секстил Луна и Слънце.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #23 -: Април 18, 2011, 09:38:55 pm »
Не съм сигурна за дома.. ;D
Племенничето ми има 12-домен,Дева..Жилаво и много здраво дете е..Катери се по едни метални пръти,набира се,виси само на една ръка,издръжливо човече е и го виждам,че изобщо не се страхува от наранявания..Дядо му по майчина линия е бивш борец и явно се е метнало на него..Попаднало в ръцете му,едно нещо няма шанс дълго да е здраво-с такава сила удря и блъска..
Земните Марсове са по силовите спортове определено..
Въздушните-май само по приказките..Моят е с водолейски,всяка седмица слушам как ще си купи карта за фитнес,ще тренира по 2 часа... ;D ;DНяма и да го дочакам тоз момент..Него го мързи  пеш да върви 5 минути..
Ама иначе все ни питат какво спортуваме,та сме такива атлетични..5 метра вита баница и гребане с лъжица в паница са ни любимите спортове. ;D ;D ;D
 Сега се сещам,че като малка много обичах да копая и обръщам с права лопата.. ;D ;DНапролет и наесен здраво се вихрех в двора на бабето,сега ме мързи да се протегна да си набера череши.. ;D

Re: Кой какъв спорт предпочита?
« Отговор #24 -: Септември 10, 2012, 02:08:41 pm »
Днес се записах на Zumba dance . От доста време исках, но все не намирах време, хаха. Една колежка е инструктор по Зумба в чужбина и ме активира

Марс в телец, в края на 2 дом, почти на К3.
« Последна редакция: Септември 10, 2012, 02:18:54 pm от romantica »

« Отговор #25 -: Септември 10, 2012, 04:50:51 pm »
Аз съм голям привърженик на волейбола, тренирах дълго време, но се отказах и сега играя само на плажа.  :72:  :mar: в :ca:  :opo:  :sun:  :mer:  :ura:  :nep:  :kva:  :jup: . Харесвам и тенис на маса и на корт.  :wink2:
:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Септември 10, 2012, 05:42:39 pm »
Марс в Риби в долна кулминация, голям тригон с Луна и Уран - тренирала съм бойни изкуства (таекуондо и кикбокс), обичам всякакви танци (имам вродени заложби). С аеробика и каланетика съм се занимавала, фитнес и бягане, но това беше за вталяване. Хареса ми да плувам, но в свободен стил.  ;D

Не харесвам футбол, бокс, тежка атлетика. Футболните страсти покрай мачовете са нещо напълно непознато за мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #27 -: Септември 10, 2012, 06:59:08 pm »
Йога - и пак йога, съчетано с две леки техники за дишане.

Марс в Рак, близо до МС - енергията ми е на периоди, защото Марс е в :kva: с Уран и в точен :soe: със Сатурн.
Йогата ми помага да преработвам емоциите си, които понякога усещам дори физически как се натрупват в мен...

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Yaya

• 2265
« Отговор #28 -: Септември 10, 2012, 09:25:15 pm »
Марс в Лъв, 10ти, тригон с Луна Нептун и квадрат с Уран. Някакъв куинконс със Слънце в Риби. Обожавам плуването, но съм тежка гемия, трудно се наканвам да спортувам и на третата тренировка ентусиазмът е на нула  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #29 -: Септември 11, 2012, 06:27:09 am »
Марс в Рак в 6ти, тригон Слънце/Уран в 9ти в Скорпион. Балет, кънки, пилатес. Тренирам ежедневно, иначе откачам.

« Отговор #30 -: Септември 11, 2012, 06:49:34 am »
Марс в близнаци,11дом.(опозиции със Сатурн и Уран,съвпад Хирон,секстил АЦ)Обожавам волейбола и решаването на судоку. ;D

« Отговор #31 -: Септември 11, 2012, 10:23:15 pm »
Марс във везни, съвпад асцендент, 12-ти дом. Пилатес, рядко йога, плуване, зумба, понякога бодиреформ, имам и фитнес оборудване вкъщи, но вкъщи е скучно. С пояснението че съм в двете крайности- има моменти в които цяла седмица не тренирам и такива в които трябва всеки ден нещо да спортувам. Но и в двата случая имам задължително ходене  пеша до работата и обратно.
Слънце: Стрелец  Асцендент: Везни  Луна:Телец

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #32 -: Септември 12, 2012, 08:31:21 pm »

От 12 дом е това....моя приятел е с рибешки марс - изобщо не го бива да изразходва енергия, особено силово и в никакъв случай екстремно. Толкова е вързан и в ръцете и в краката че понякога като гледам как ходи имам чувството че ще се спъне. От друга страна може да измине километри пеша, без да му мигне окото и го прави ежедневно.

и моят Рибешки Марс обича да върви и ако имам възможност изминавам и аз километри дневно. Като спорт - художествена гимнастика и балет, но ги отдавам на екзалтиращата Венера - грация, гъвкавост, и публиката те харесва.  ;) :P

Марс ми квадратира Уран - обичам да ходя на походи по планини, ако може на палатки, по-екстремни преживявания.  ;)

When One Door Closes Another Door Opens

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #33 -: Септември 12, 2012, 09:46:38 pm »
Марс в Рак на куспида на 11-ти дом, в квадрат към Венера и Уран - силно се надявах от вашите отговори да разбера кой спорт би ми допаднал - скучно ми е във фитнеса, във водата също едва дочаквам да мине единият час, за който съм платила, когато вървя пеш сама пак ме наляга скуката, някога ходех на каланетика и ми беше леко после, буквално летях от лекота и щастие, на народни танци съм била 8 години, но напуснах, защото не се отличавах по нищо от масата дечица там, не бях най-добрата и затова... Трябва да започна да се движа, да спортувам нещо, но сякаш нито един спорт не ме привлича - освен карането на колело (нямам колело) и най-най ми допадат бадминтонът и народната топка  :blink: Обичам да имам противник срещу себе си и силно да му забия едно перце или топка, обичам скоростта и забиването  :blink: И дъщеря ми е с Марс в Рак, но на асцендента точно - обожава плуването, доста е добра, гъвкава е и затова и на йога й харесваше, всички смятат, че е спортувала художествена гимнастика - но не е. Може би е пропилян талант - баща й беше против тя да ходи на какъвто и да е спорт освен айкидо. След 4-годишно прекъсване тя се върна към айкидото  :blink:

Благодарение на тази тема решихме утре да поиграем малко на федербал на игрището под прозореца ни  :blink:
Но трябва да си намеря спорт, който да ми допада за през зимата  :-[
The only distance is that which we create!

« Отговор #34 -: Септември 13, 2012, 01:52:29 pm »
Интересна тема...
С Марс в Лъв, 9-ти, квинтил Уран, тригони - Луна и Нептун, квадрат Юпитер - обичам много ходенето пеш - по планина, в парка, навсякъде ;D
Също танците - латино, зумба, аеробика - нещо по-динамично. Харесвам много бойните спортове - карате, таекуондо /тренирала съм/.
Виж плуването и фитнеса - твърдо "не". Замръзвам във вода - 27 гр., а фитнеса ме отегчава до смърт.

За дъщеря ми - Марс във 2-ри дом, Козирог, полусекстил с Плутон. Но с Плутон на АС - много обича плуването и йогата.

Синът ми е с Марс в Рак, 9-ти дом, опозиция Нептун, тригон Плутон - само силови спортове - борба, бокс. Може да плува добре, но не иска. А-а-а, и футбол играе добре.