Здравей Гост

Големите /космически тригони

• 24 Отговора
  • 3604 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Големите /космически тригони
« -: Април 10, 2011, 11:21:57 pm »
За тригоните.... ;D
Как ги отчитате в картата...Чувствате ли се галеници на съдбата в определени моменти?

Приятно писане..... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Големите /космически тригони
« Отговор #1 -: Април 11, 2011, 12:00:20 am »
Лесни коварни...,така ги определям.Не веднъж съм ги сравнявала с динена кора.... ;D..,но и не бих отрекла късмета който активират и носят със себе си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #2 -: Април 11, 2011, 12:27:29 am »
за първи път така да ми се иска да гласувам, а не ми е приложимо :lol: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Април 11, 2011, 12:34:11 am »
за първи път така да ми се иска да гласувам, а не ми е приложимо :lol: ;D

Така си си избрала скъпа.... :P ;D....

*

abroad

• 2187
« Отговор #4 -: Април 11, 2011, 12:37:00 am »

а, ей тая констатация най я мразя, нищо не съм си избирала, щото никой не ме е питал ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Април 11, 2011, 12:45:03 am »

а, ей тая констатация най я мразя, нищо не съм си избирала, щото никой не ме е питал ;D

И още как те е питал....Даваш заявката днес , получаваш доставката късно....Сигурно поръчката е направена по ретро мерк там..,някъде , някога... ;D
И още нещо...мразим онова , което сме обичали...в противен случай ни е безразлично... :P ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Април 11, 2011, 02:06:05 pm »
Имам огнен тригон - Марс и СЛВ(Лъв, 10) - Нептун(Стрелец, 2) - Луна (Овен, 7) и още един, който е малко странно да се смята за тригон Юпитер до К11 в Дева, вместо Марс. Не усещам особено действието му, защото е приглушен от Тао-то Сатурн(11) - Нептун - Слънце(5). Все пак, това, което се получава като възнаграждение от 10ти е блокирано от Сатурна в 11 и съответно, влияе на 5ти  ;D.

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7 -: Април 11, 2011, 02:32:52 pm »
За тригоните.... ;D
Как ги отчитате в картата...Чувствате ли се галеници на съдбата в определени моменти?

Приятно писане..... :wub:

ми то живот ли бе да го опишеш  :rolf: :rolf: :rolf:

май само Слънцето и Нептуна не участват в тях. имам два въздушни  ;D

1-я: съвпад на АС с Юпитер и Мерк във водолей тригон Сатурн в близнаци съвпад с Луна в рак тригон към Уран везни  ;)
2-я: Венера във водолей тригон към Марс в близнаци тригон към Плутон във везни  :tongue2:

то луда работа  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Април 11, 2011, 03:28:57 pm »
Всички програми,с изключение на астро кома, ми отчитат голям въздушен тригон.
От сатурн близнаци,плутон везни и северен възел водолей.
Но доста хора изключват северният възел ,та, може и да нямам :lol: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Април 12, 2011, 08:40:44 pm »
Хайде...,няма ли тригони.... :-\ ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #10 -: Април 12, 2011, 09:14:53 pm »
а в Риби какво имаш?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #11 -: Април 12, 2011, 09:26:17 pm »
Бившият ми съпруг  има ясно отчетлив тригон земен Венера/1д  дева   -   Марс/5д  козирог   -  Сатурн ретро /2гр преди МС  в телец....не е щастлив в любовите си ,твърде ,карък е и в други области на живота...Този Сатурн ретро високо горе....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Април 12, 2011, 09:51:17 pm »
Нищо, асц. ми е с края на Водолей и Луната прави тригон (но това го показват само някои програми) с него (ако се вярва на часа на раждане, който майка ми казва де). Да не би пък да е задължително този тригон да е само между планети и аз да не съм разбрал правилно?  :rolleyes:

Големият тригон е между планети от една стихия, които образуват равностранен триъгълник(е, включваш и орбисите, де). Тоест, аз имам Марс в Лъв, Нептун в Стрелец и Луна в Овен в допустимите за аспекти орбиси. Това е големия тригон като конфигурация.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Април 12, 2011, 10:18:44 pm »
Бившият ми съпруг  има ясно отчетлив тригон земен Венера/1д  дева   -   Марс/5д  козирог   -  Сатурн ретро /2гр преди МС  в телец....не е щастлив в любовите си ,твърде ,карък е и в други области на живота...Този Сатурн ретро високо горе....

Според мен не е бил щастлив заради Венерата в Дева. Сатурн в 10 дом ще му даде отговорност в служебните дела, все пак е и на трон. Тригонът би следвало да му помага. Какви други аспекти има Венера? Как е разположен Юпитер?

А Шопенхауер

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #14 -: Април 12, 2011, 11:02:07 pm »
Да се разпиша и аз  ;D
Въздушен - Слънце на 7* близнаци, Луна 0*водолей, Плутон 6* Везни
Но пък имам и кардинално Тао с връх Уран на АСЦ и за малко още едно с връх Венера съвпад Сатурн в рак  ;D
Та не знам какво да кажа...определено имам късмет в някои области, например кариера.....
Не съм щастлива и имам търсения в други, например любовта...
Напоследък се научих да се радвам на малки неща, например разсада ми от домати  :-[
И забелязвам че съм щастлива без външна причина...като че ли щастието или нещастието е вътре в нас...и се събуждаме например с него  :confuse3:

« Отговор #15 -: Април 13, 2011, 01:20:57 am »
Конфигурацията предлага работа над себе си.
Голям триъгълник "Мерцедес" - конфигурация от аспекти, образувана от три тригона, съединяващи по двойки три точки от хороскопа.
Голям триъгълник – стихия Огън. Много устойчива конфигурация Това е космически щит, даден за минали услуги, но не трябва да се използва користно и материалистично. Създава комфортни, хармонични условия за придвижване по жизнения път. За него не са страшни превратностите на съдбата. Аспект е на големите таланти и на личности, интуитивно схващащи проблемите, но с таван на развитие, през който те не винаги правят усилия да преминат. Разбира се, от степента на развитие зависи колко висок е таванът. При ниско еволюционно ниво може да даде пълна скука и инертност. Ако планетите са зли, възможно е засядане в блато, от което трудно се измъкват без чужда помощ и в тази инкарнация.
Външните условия помагат на личността да се развива по-успешно и по-бързо от другите и с много късмет.
Но според М.Козирицкая и М.Левин, това е само в първата фаза на живота. В периода от 24 до 30 години възникват вътрешни напрежения, свързани с необходимостта за развитие и проявяване на изходните способности и възможности. Негативният момент на дадената конфигурации е в това, че тя е толкова устойчива, че човек рядко излиза извън рамките на привичното т.е. неговата статичност пречи на желанието за развитие. Роденият умее да хармонизира външно ситуацията или даже да се чувства спокойно, без да е решил своите проблеми. Според Ф.Сакоян и Л.Еккер, ако в Г.т. влизат Марс и Сатурн, то проблемите, свързани с инерцията и отсъствието на мотиви за динамични действия, не съществуват. Тези изследователи подчертават, че потенциалната сила на Г.т. трябва да ръководи творческата самоизява и духовното самоусъвършенстване. В противен случай тя ще бездейства.
При анализа в конкретния хороскоп трябва да се обърне особено внимание на това, какви знаци съединява дадената конфигурация (обикновено това са знаци от една стихии); и ще покаже възможностите за проява на Г. триъгълник.
Ако една от трите точки на Г. тр. има опозиция към някоя планета, то това дава възможност за неговата по-ярка проява. В такава конфигурация „мерцедес-стрела” най-важна е точката, която е в опозиция, а противоположната на нея точка показва неосъзнатите стремежи и областта на съдбата.

Вижте аз кво съм намерила за Големия триъгълник. Всъщност имам конф."мерцедес-стрела" като Сатурн,Лилит и Слънце - са в тригони, а опозиционния край - стрелата е Марс, опозиция на Сатурн и в секстили с Лилит и Слънце...Явно Сатурн ми показва неосъзнатите стремежи, като при това е ретро и в 12 дом, единственото което мога да кажа е че до тук понесох с лекота изпитанията, в смисъл че душата ми остана запазена, без да се озлоби....щото самия Сатурн прави кофти аспект с Луната, СЛВ и МС.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #16 -: Април 13, 2011, 01:28:05 am »

Голям триъгълник "Мерцедес" - конфигурация от аспекти, образувана от три тригона, съединяващи по двойки три точки от хороскопа.

тцъ тцъ тцъ абе Мерцедес и в астрологията ли нахълтаха бееееееее  :haha: :haha: :haha:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #17 -: Април 13, 2011, 05:54:50 pm »

Според мен не е бил щастлив заради Венерата в Дева. Сатурн в 10 дом ще му даде отговорност в служебните дела, все пак е и на трон. Тригонът би следвало да му помага. Какви други аспекти има Венера? Как е разположен Юпитер?

:blink:Венера освен към Марс и Сатурн няма други аспекти/ и квадрат към Нентун,всъщност-4дом/скорпион / . Юпитер му е в началото на 3дом/везни  , опозира Луна,  съвпад с Меркурий и Уран...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #18 -: Април 13, 2011, 07:13:29 pm »
Имам въздушен тригон  10 дом-Плутон 11*35' във везни,Марс 15*55' в близнаци и Слънце 14*20' във водолей,сега ретро Сатурн ще направи съвпад с нат.ретро Плутон който е в опозиция с нат.Юпитер.

« Отговор #19 -: Април 13, 2011, 09:31:05 pm »
Луна в 7д/Риби, Юпитер - 11д/Рак и Уран - 3д/Скорпион.
Бих казала, че не ми липсва късмет.
Наскоро например, си изгубих мобилния телефон, но за щастие са го намерили добри хора и ми го върнаха :)
Преди години ми бяха източили от банкомат не много голяма сума, и банката ми възстанови парите! :)