Здравей Гост

Юпитер/Меркурий/Венера

• 33 Отговора
  • 4692 Прегледи
*

tadj-all

Юпитер/Меркурий/Венера
« -: Април 11, 2011, 05:58:24 am »
Разглеждах транзитите напред и видях едно събитие, което идва съвсем скоро. Грабна ме от пръв поглед и дори в момента го изследвам.

На 11.05.2011-та година предстои изключително точен съвпад между Юпитер/Меркурий/Венера в знака Овен в 24-тия му градус. По-интересното е, че Юпитер и Меркурий са управителите на сегашните възли по знак - северен в Стрелец и южен в Близнаци - които са в 24-тия градус.( В същия ден и Луната достига от знака Лъв 24-тия градус и края на знака и затваря огнен тригон).

Тоя цикъл в същото време виждам, че се повтаря веднъж на 24 години. За последно такъв точен съвпад в един и същ знак между 3-те планети се е състоял през 10.02.1986-та година.

Та, как мислите - щом между съвпада на управителите на възлите стои и Венера и то в Овен, какво смятате, че ще се случи на колективно ниво?
По какъв начин засяга и вашата карта? И какво смятате, че един такъв съвпад би ви донесъл?

Re:Юпитер/Меркурий/Венера
« Отговор #1 -: Април 11, 2011, 06:08:32 am »
В момента на мен ми се набива датата на очи- има предсказано земетресение за Рим на същата дата. Ако някои може да качи карта за Рим, аз нямам идея коя може да е рожденната дата на \" вечния град\"

*

tadj-all

« Отговор #2 -: Април 11, 2011, 06:11:27 am »
Кажи нещо повече по въпроса. Изобщо не съм чувал за такова предсказание, пък и не съм й търсил.

« Отговор #3 -: Април 11, 2011, 06:11:37 am »
По какъв начин засяга и вашата карта? И какво смятате, че един такъв съвпад би ви донесъл?

Абсолютно точна опозиция с наталния ми съвпад на Слънце/Уран  :unsure: по оста 3-ти 9ти. Надявам се да повлияе положително на договорните ми отношения, да ми даде възможност за нови контакти /професионални/

Всичко това се предхожда от новолуние в съвпад с МС /2 градуса/ и дни след това следва възврат на Марс /този път в7ми дом/.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4 -: Април 11, 2011, 06:36:16 am »
Ами един Италиански учен преди години го е предрекъл, мисля че се казваше Рафаеле Бенданди..., на базата на някакви си свои изчисления. Занимавал се е с астрология и астрономия, твърдял е че е открил планета между Мерк и слънцето, която нарича на името на родния си град- Фаенца. Това е в об6ти линии, но по ТВ тези дни доста раздухват въпроса, в крайна сметка ако не друго на същия ден които посети Рим ще има \"преимуществото \" лесно да си намери место за паркиране на колата, ;D защото се предполага, че града ще е полуобезлюден....
A pri men syvpada na planetite syvpada s K9, koqto e precizno na 24 v oven..., upravitelq Mars e na IC

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5 -: Април 11, 2011, 06:55:04 am »
Тоя цикъл в същото време виждам, че се повтаря веднъж на 24 години. За последно такъв точен съвпад в един и същ знак между 3-те планети се е състоял през 10.02.1986-та година.

Та, как мислите - щом между съвпада на управителите на възлите стои и Венера и то в Овен, какво смятате, че ще се случи на колективно ниво?

Би трябвало на около 12 години да се повтаря погледни 02.1997
Естествени минерали и амулети

*

Santi

« Отговор #6 -: Април 11, 2011, 07:49:56 am »
Много интересен мунданен съвпад особено като ми се случва точно в/у нат.Юпитер  :unsure:,а пък възлите ще са в/у нат. Уран . Интересен месец ще е .

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Април 11, 2011, 03:12:20 pm »
Ами един Италиански учен преди години го е предрекъл, мисля че се казваше Рафаеле Бенданди..., на базата на някакви си свои изчисления. Занимавал се е с астрология и астрономия, твърдял е че е открил планета между Мерк и слънцето, която нарича на името на родния си град- Фаенца.

Това е планетата Вулкан, според Николай Дойнов.

За тези, които не са чували за него:
"Николай Дойнов е един от най-видните и самобитни български астролози. Оригиналните му трудове в областта на астрологията, окултната философия, френологията и хиромантията са добре познати в десетки страни по света. Възгледите му поразяват с блестящата си логика, съчетала в себе си древното мистично познание с най-новите научни открития. Животът на този лъчезарен човек е низ от възходи и падения, борба за преодоляване на безбройните препятствия, които съдбата му отрежда по пътя към нравственото съвършенство.

Роден е в Габрово през 1904 г. След завършването на Априловската гимназия следва физика и математика в Софийския университет, изучава философия и естествени науки. С Учителя Беинса Дуно се запознава през 1922 г. и става близък негов ученик и последовател. Успехите му като търговец на едро го превръщат в милионер, но след 1944 г. новата власт му отнема всичко – стоки, имот, пари, книги и го изпраща за близо три години в Белене. Въпреки всичко в душата му не остава и капка озлобление. До края на земния си път през 1997 г. той е светилник, който осветява пътя на хиляди хора устремени към духовните светове. Николай Дойнов е един от първите предвестници на епохата на Водолея, която ще обедини в едно наука и религия, дух и материя."
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Април 11, 2011, 03:17:36 pm »
Разглеждах транзитите напред и видях едно събитие, което идва съвсем скоро. Грабна ме от пръв поглед и дори в момента го изследвам.

На 11.05.2011-та година предстои изключително точен съвпад между Юпитер/Меркурий/Венера в знака Овен в 24-тия му градус.

Съвпадът Юпитер-Меркурий обикновено се свързва с някаква интелектуална дейност - семинари, обучения, рекламни кампании, курсове, в повечето случаи с чуждестранно участие. Присъствието на Венера в съвпада прибавя красота и удоволствие към тези занимания. Венера в Овен не е в най-добрата си позиция, но сме били свидетели и на провеждането на конкурси по красота при пребиваването на Венера в този знак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Април 11, 2011, 03:26:28 pm »
В мойта карта ще се случи в съвпад с МС и мидпойнт слънце-венера.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Април 11, 2011, 04:27:06 pm »
Троицата планети ми попадат в 4-ти дом - може да си разкрася дома, че и без това отлагам едно боядисване на стените от близо година, защото искам неголяма промяна, а не мога да избера цвят. Същият ден,  обаче ми е и точната марсова опозиция. Марс управлява 4-ти и се намира в десети, а транзитния ще бъде в 4-ти). Вероятно ще си взема отпуска 1-2 дни, понеже това е изтощителен период за мен и ще си остана у дома да се занимавам с битовизми...трябва да поръчам паметник за гроба на майка. (стелиум в 4-ти дом).

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #11 -: Април 11, 2011, 04:44:51 pm »
Съвпадът на трите планети ще бъде в 10 дом, има ли някой с подобна ситуация? :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #12 -: Април 11, 2011, 06:06:51 pm »
Случката е в 5-ти дом...,орбис 3* от дирекционна планета.... ;D

В мунданен план е твърде възможно борсовата търговия да стигне високи котировки....Продажба на огромен козметичен производител...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Април 11, 2011, 06:54:52 pm »
При мен е на ДСЦ, върху Луната.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Април 11, 2011, 07:05:59 pm »
Та, как мислите - щом между съвпада на управителите на възлите стои и Венера и то в Овен, какво смятате, че ще се случи ...........?

Погледнато по този начин, на мен би трябвало да ми затвърди партньорските взаимоотношения (Юпитер У1 в съвпад с Меркурий У7 и в съвпад с Венера У5), което ще има нещо общо и с кариерата - Венера е У10.

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Април 11, 2011, 07:13:29 pm »
Ще бъде в/у наталната Луна на съпруга ми в 12 дом, като в същото време тр, Уран ще е в/у нат.Слънце. :-X
При мен ще е на 4гр. от натален Сатурн-10 дом.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #16 -: Април 11, 2011, 07:28:23 pm »

Абсолютно точна опозиция с наталния ми съвпад на Слънце/Уран  :unsure: по оста 3-ти 9ти. Надявам се да повлияе положително на договорните ми отношения, да ми даде възможност за нови контакти /професионални/

Всичко това се предхожда от новолуние в съвпад с МС /2 градуса/ и дни след това следва възврат на Марс /този път в7ми дом/.

любов и тук виждам ;D ( аз май само това виждам ;D ;D напоследък) но има основание
дирекционен марс, соларен на дц често дава пак влюбване
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #17 -: Април 11, 2011, 11:12:59 pm »
този съвпад ми е точно венериния възврат тази година. в 11-ти дом на възвратната карта, който нали е домът и на осъществяването на желанията.

нодалната ос ще и в съвпад с наталната ми луна на 22 градуса стрелец.

транзитната луна на 24 лъв ще е в точна опозиция на наталния ми марс.

натално венера е и в съвпад с ЮЛВ, а прогресивното ми слънце е в съвпад, вече разходящ, с наталната венера.

ако някой има идея какво значи всичко това :-[ щото на мене само едно нещо ми идва наум, ама то е това дето ми се иска най-много по прогресивно слънце в съвпад с натална венера

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #18 -: Април 11, 2011, 11:19:47 pm »
този съвпад ми е точно венериния възврат тази година. в 11-ти дом на възвратната карта, който нали е домът и на осъществяването на желанията.

нодалната ос ще и в съвпад с наталната ми луна на 22 градуса стрелец.

транзитната луна на 24 лъв ще е в точна опозиция на наталния ми марс.

натално венера е и в съвпад с ЮЛВ, а прогресивното ми слънце е в съвпад, вече разходящ, с наталната венера.

ако някой има идея какво значи всичко това :-[ щото на мене само едно нещо ми идва наум, ама то е това дето ми се иска най-много по прогресивно слънце в съвпад с натална венера

Няма да те подмине...И не пита...Случва се точно тогава ,когато най-малко очакваш... :wub: ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #19 -: Април 11, 2011, 11:23:21 pm »
то се случи вече, интересното е че преди две години, точно в деня на тогавашния ми венерин възврат я срещнах, уж голямата любов.