:rolleyes: AH, вчера сънувах много, но се събудих първо в 2 и си забравих първата поредица сънища.Помня някои образи и личности. :ph34r:
Във втората поредица обаче се случи нещо интересно - сънувах приятелка, която не съм виждала, нито чувала много време, сънувах ,че се караме и въобще сме много враждебно настроени една към друга. Интересното идва от това, че накрая се сдобрихме и изпитах някакво облекчение.
А и за първи път ми се появява сън с добър край. :rolleyes: Но все още се чудя в коя категория да го сложа. Имаше емоции, но може би не е освобождаващ, предсказателен, също, но може би "решаващ проблем". Защото не е така кошмарен като обикновено при мен, а по скоро наситен с емоции, свади и добър край. А може и освобождаващ да си е. От тази нощ нищо не помня :unsure: . Какво се получава , като че ли идват сънища през вечер.
Значи тази ще чакам
и аз от тая нощ не помня, но снощи заспах с едно фентъзи : Крадецът и магьосникът
Довечера ще сменя приспивната литература - сигурно с Тед Андрюс - заради експеримента
А ако твоят сън от минала нощ е "решаващ проблем", то си имай едно на ум
- довеждай всички разговори с приятелки до дружелюбна раздяла, дори да трябва да направиш някой компромис
Звучи хубаво и ще опитам

Като на пук не си помня сънищата, обаче имам нужда от освобождаващ сън.
И аз обичам прсиспивната литература, тази вечер обаче ще се приспя с един забавен роман, дано провокира нещо забавно

AH, получи ли се експеримента с романите? :rolleyes:
Сигурно е важно какви са ни преживяванията непосредствено преди сън и биха могли да придадат своята украска върху съня.
Някои хора разказват, че, след като гледат ужаси преди сън и после сънуват кошмари. :ph34r: На мен досега не ми се е случвало, точно след "Ужас" да имам кошмар, може би защото гледам на тях откъм забавната страна, понеже знам,че е само филм.

Истински съм се плашила само на "писък" и на някои филми с призраци
и"То" си беше мнoгo вълнува6т за мен , в детството .. :rolleyes: