Здравей Гост

Господарят на моя втори дом

• 13 Отговора
  • 1922 Прегледи
*

Stella

• 7765
Господарят на моя втори дом
« -: Април 15, 2011, 02:58:34 am »
Господарят на моя втори дом е Сатурн и се намира в 3-ти дом. Казват, че тази позиция показва къде човек ще харчи парите си и къде ще прилага своите дарби. Аз влагам парите си най-вече за образование и за книги, а компютърът ми е най-важното оръдие на труда и осново средство за комуникация. Пари за храна може да нямам , но повреди ли се компа, веднага се намират пари за ремонт. Без него се чувствам така, все едно са ми вързали ръцете.

Къде се намира вашият господар на втори дом и как се чувства там?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Господарят на моя втори дом
« Отговор #1 -: Април 15, 2011, 04:57:15 am »
К2 е в 25* дева, Мерка е във втори дом на 17* във везни...аз парите си ги харча за всиииии4кооооо, но най- вече за децата ;D.... ve4no sym razorena  ;D ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #2 -: Април 15, 2011, 05:11:19 am »
Господарят на 2 ри дом /Юпитер/ се  намира във втори дом. В съвпад е с управителя на 5 дом, в секстил с У1, У7 и У10 и в опозиция с У3.

За сега не мога да се опла4а. Работи си по 4асовник.  ;D
Като тр. Уран го тригонира ми дойде като изневиделица една солидна сума, която  не бях о4аквала въобще.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Април 15, 2011, 05:12:04 am »
Господарят на 2 дом е Слънце и е в 7 дом. Ами... за близките си си харча паричките и го правя с кеф.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4 -: Април 15, 2011, 03:37:45 pm »
Луна в Скорпион, в пети.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #5 -: Април 15, 2011, 06:12:51 pm »
Венера.Намира се в 10-ти съвпад с Мерка и в Т-квадрат с У4 и У3.Обичам да си купувам книги и хубави дрехи,но рядко ми се отдава възможност.В повечето случаи парите се изхарчват за храна и не остават за глезотийки. А как си мечтая да ходя на уроци по танци,пеене.........аххх.... и един масаж :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6 -: Април 15, 2011, 06:36:52 pm »
господар е Нептун в 12-ти Козирог....
ами парите не си правя наблюдения за какво ги харча...за каквото и както дойде...
не са ми от най-важните ценности, в смисъл няма нужда от много, не си ма водещ мотив, даже ги виждам като някакво зло....по-скоро

« Отговор #7 -: Април 16, 2011, 02:22:59 am »
У2 Венера е в 3 дом, с Луна и Нептун, мисис широки пръсти,харчи бъдещи вземания :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #8 -: Април 16, 2011, 04:51:05 am »
  У2 е Луна в 9-ти, ма понеже е свързана с много квадрати и преработки, та тайничко се надявам някой ден като остарея да забогатея от чужбина  ;D, иначе си давам заявката да умра преди пенсия.

*

Vision

• 3523
« Отговор #9 -: Април 16, 2011, 05:29:14 pm »
у2- венера е в 12-ти, лъв..обичам да харча, обичам и да не харча..като не харча известно време се събира по- голяма сума, която изхарчвам с гръм, трясък и блясък.. ;D
а най- мразя да съм длъжна на банки или на някого въобще..нямам спокойствие, докато не стана пак финансово независима..имам уран във втори дом- финансова независимост със собствени усилия!!  ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #10 -: Април 19, 2011, 01:39:56 am »
У2 при мен е в 6-ти доооооомммм.... Много ми е чудно понеже на върха на 2-и дом имам Везни, а Венеричката ми е в 6-ти във Водолей, прави едно симпатично на пръв поглед секстилче с Юпитер в 8-ми (У4), който Юпитер тригонира така да се каже Сатурн и Уран в 4-ти дом. Не мога да разбера сега, тая Венера как ще изкарва пари, явно ще е по някакъв по особен начин заради водолея и ще трябва да печели достатъчно, че да задоволява Юпитер и от тек нататък става манджа с грозде и не знам...!!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #11 -: Април 19, 2011, 06:20:37 am »
В трети.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Април 19, 2011, 05:31:47 pm »
.aми..четейките те..все за някъде се стягаш. Пантелей пътник. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Май 30, 2011, 08:36:41 pm »
.aми..четейките те..все за някъде се стягаш. Пантелей пътник. ;D

Виж колко е показателно... ;D
Кой поет беше казал човекът е човек , когато е на път....? :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците