Здравей Гост

Господарят на моя пети дом

• 48 Отговора
  • 5991 Прегледи
*

Stella

• 7765
Господарят на моя пети дом
« -: Април 15, 2011, 03:04:10 am »
Господарят на моя пети дом - Венера се намира в 3-ти дом. Това означава, че ще срещам своите любови в близката среда, на семинари, в командировка и по време на кратки пътувания. Тази позиция предразполага към флиртове със съученици и по време на обучение. ;D

къде се намира господарят на вашия 5 дом? Какви са вашите наблюдения върху тази позиция?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Господарят на моя пети дом
« Отговор #1 -: Април 15, 2011, 03:06:00 am »
На К5 имам Стрелец. Юпитер е в 6ти, но досега не съм имала любовна връзка на работното място или работна връзка на любовното място  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2 -: Април 15, 2011, 03:29:46 am »
У5 е марс, намира се в 7ми дом и е ретро, опозиция диспозитора си мерк, опозе и луна, секстил юпитер. Любовта ме издига, прави ме ужасно щастлива, но никак не е леко, обичам спора и конфликтите, но понякога са разрушителни, стигам до доста противоречия, правя компромиси и противореча на себе си.. В знака на близнаци... винаги ще се появи още един, който да ме обърка още повече   :angry:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Април 15, 2011, 04:01:18 am »
В 3-ти-любови само със състуденти. ;D

« Отговор #4 -: Април 15, 2011, 06:21:08 am »
У5 в 4ти дом.  ;D :unsure: На мен откъде трябва да ми идват любовите,щото тоя четвърти дом нищо не ми подсказва?

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #5 -: Април 15, 2011, 03:27:28 pm »
В 3-ти-любови само със състуденти. ;D
Абе не е съвсем така ;D И при мен У5 е в 3 :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6 -: Април 15, 2011, 03:35:43 pm »
У5-Венера, А5-Венера и Сатурн по равно. Венера в Скорпион в пети, Сатурн в Рак в 12-ти.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #7 -: Април 15, 2011, 06:57:42 pm »
У5-Сатурн в 9-ти. Съвпад със МС и Слънце(У12).Имала съм любовна връзка с чужденец и  с колега.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #8 -: Април 15, 2011, 09:14:49 pm »
Юпитер в 11д - с повечето ми любови поддържам приятелски отношения и след раздяла - и то благодарение на интернет- Юпитер в тригон с Уран в 3д.(така поне аз ги свързвам!)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #9 -: Април 15, 2011, 09:26:21 pm »
У5 във 2- пред банката ли да залягам ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #10 -: Април 16, 2011, 02:11:38 am »
У5 Сатурн е в 6 дом, не съм заработвала от хобита, на децата са моята слабост и сила ;D

работохолик , луд умора няма
« Последна редакция: Април 16, 2011, 02:16:33 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #11 -: Април 16, 2011, 04:59:11 am »
У5 в 7ми, но още не съм го разтълкувала до край, носи кармични задачи от миналото. Ма не ми се ще да приема, че управителят на Дева е Меркурий...за това го неглижирам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #12 -: Април 16, 2011, 05:53:53 pm »
у5- сатурн, в съвпад с МЦ откъм девети дом, близнаци..от една страна по сатурн флиртовете ми са по- дълбоки и обмислени, от друга сатурн е в близнаци и това, че са по- дълбоки не означава непременно, че е само по един едновременно.. :-[ не флиртувам за спорта или за развлечение, нито и само защото някой много ми е харесал..флиртувам когато и с когото пожелая, но само ако предварително съм преценила, че с този човек е ок да се флиртува- че е свободен, подходящ е за мен и ми харесва и привлича- тогава давам смело.. ;)
хазарт не обичам, към децата се отнасям също сериозно и отговорно, но не пречи понякога и да подивеем, стига да сме преценили правилно обстановката- да не се нараним и да не счупим нещо.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #13 -: Април 18, 2011, 05:18:18 am »
А какво е значението У5ти венера в 8ми дом? Венера прави квадрат луна,съвпад плутон?

Не става въпрос за мен :blink:

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #14 -: Април 19, 2011, 12:58:21 am »
У на 5 дом в 10 - Сатурн в съвпад с Меркурий секстил с Венера... Откакто се помня все искам да пиша или издавам детски книги и списания, а вместо това имам две деца с по десет години разлика т.е. сякаш съм вечната майка - в тях ми отива творческата енергия... дано някога успея да стигна и другото... Онзи ден ми се "наби" в главата и не ми излиза ей тази мисъл: "Аз бях страхотен родител преди да имам деца. Да бъдеш родител е като да прекараш 20 години в затвор, с тази разлика, че в затвора ти разрешават да четеш." - Мери Елизабет Крофт

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Април 19, 2011, 01:54:43 am »
А какво е значението У5ти венера в 8ми дом? Венера прави квадрат луна,съвпад плутон?

Не се задоволява с платонични чувства. ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Април 19, 2011, 02:54:07 am »

V myjki radiks li e?
Ako fizi4eski haresva jenata, to duhovno i emocionalno ne6tata kucat.  Protivore4ie m/u lubima, sypruga i lubovnica. Trudno tezi ka4estva gi otkrivat v edna edinstvenna jena. Seksyt po4ti ne vliza v predstavata za sypruga. Syprugata moje da e idealnata majka na decata mu, idealnata domakinq, no ne i idealnata lubovnica. Truden aspekt v myjki radiks, koiito 4esto pokazva izvynbra4ni vryzki ako nativa ne e usmislil aspekta.

*

holanda

« Отговор #17 -: Април 19, 2011, 02:58:55 am »
у5 е Уран , в 3 дом .

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #18 -: Април 19, 2011, 03:34:10 am »

V myjki radiks li e?
Ako fizi4eski haresva jenata, to duhovno i emocionalno ne6tata kucat.  Protivore4ie m/u lubima, sypruga i lubovnica. Trudno tezi ka4estva gi otkrivat v edna edinstvenna jena. Seksyt po4ti ne vliza v predstavata za sypruga. Syprugata moje da e idealnata majka na decata mu, idealnata domakinq, no ne i idealnata lubovnica. Truden aspekt v myjki radiks, koiito 4esto pokazva izvynbra4ni vryzki ako nativa ne e usmislil aspekta.

Това за аспекта венера квадрат луна ли е?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #19 -: Април 19, 2011, 03:58:28 am »

V myjki radiks li e?
Да Дивна,за картата на мъж става въпрос.Но майче няма аспект венера съвпад плутон,защото ги дели 9 градуса :-\Вие как мислите?
Иначе може би ще се окажеш,абсолютно права за аспекта венера квадрат луна. :lol: