Здравей Гост

Господарят на моя седми дом

• 60 Отговора
  • 11189 Прегледи
*

Stella

• 7765
Господарят на моя седми дом
« -: Април 15, 2011, 03:08:29 am »
Господарят на моя седми дом е Меркурий и се намира във 2-ри дом и в съвпад с К3. Това означава, че аз ще намеря своя партньор в близката среда, той трябва да бъде материално обезпечен и ние трябва да можем да комуникираме помежду си на интелектуално ниво.

Къде е разположен вашият господар на 7-ми дом и какви са вашите очаквания?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

Re:Господарят на моя седми дом
« Отговор #1 -: Април 15, 2011, 04:10:48 am »
господаря на 7 дом при мен е Марс и е изгорен от Слънцето в 12 дом,в съвпад с Меркурий .
Примирила съм се с мисълта,че вероятно ще има някакви специфики при избраника ми,но незнам какви ще са те,надявам се да не отговаря на негативните неща по 12 дом .
 Знам обаче общите неща в приятелите ми-  спортисти,атлетични . Много ми се карат .

А какво искам -типично за 12 дом,да усещам предопределеност и душевно сходство . 

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Април 15, 2011, 04:14:05 am »
Уран- в 3-ти- омъжена съм за състудент и сме и бизнес партньори.

« Отговор #3 -: Април 15, 2011, 04:15:57 am »
Уран в 3ти...не съм омъжена и вероятно няма и да бъда  :-[ Има разходящ съвпад със Слънце У1ви.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4 -: Април 15, 2011, 04:37:33 am »
Господарят на моя 7ми е Нептун и се намира в 4ти дом в Козирог. В съвпад със Сатурн, тригон със Асц, Луната и Венера, секстил с Плутон. От къде да го очаквам да изкочи този мой партньор?? От семейството ми?  ;D Да не се окаже това Комплекс на Електра..  :-\  ;D Ужас  :'(

« Отговор #5 -: Април 15, 2011, 04:51:17 am »
Управителят на 7 дом е Марс в Лъв и се намира в 10 дом.Съпругът ми е с АС Лъв.Омъжена съм от 12 години.Аспекти:Марс тригон Слънце,тригон венера (по -широк),секстил Луна,квадрат с Уран.Ядосвам се бързо.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6 -: Април 15, 2011, 04:54:34 am »
Управител и алмутен на седми дом - Сатурн в заточение, в 12, в съвпад с ЮЛВ. Не съм омъжена. Живея от сто години и имам дете от ученическата си любов.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7 -: Април 15, 2011, 04:57:51 am »
 :wub: забелязала съм ,че  СВ сатурн дава традиционализъм в отношенията и преповтаряне на родителският модел  по някакъв начин? хм опс  ЮВ ( но моето наблюдение е за СВ)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8 -: Април 15, 2011, 05:14:58 am »
 ;D Всичките ми "мъжки" сигнификатори в картата са дебилитирани я по знак, я по дом. Връзката ни не е била винаги безоблачна и подредена. Постепенно порастнахме и се сглобихме. Но идеята за женитба ми е органично неприсъща.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #9 -: Април 15, 2011, 05:17:15 am »
Управител и алмутен на седми дом - Сатурн в заточение, в 12, в съвпад с ЮЛВ. Не съм омъжена. Живея от сто години и имам дете от ученическата си любов.

евалата ! Аз историята с пръстенчето още ти я помня ,много романтично  :confuse3:

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Април 15, 2011, 05:21:40 am »
;D Всичките ми "мъжки" сигнификатори в картата са дебилитирани я по знак, я по дом. Връзката ни не е била винаги безоблачна и подредена. Постепенно порастнахме и се сглобихме. Но идеята за женитба ми е органично неприсъща.
И при мен нещата са подобни, а и желание за влизане в юридически договорености отсъстваше, но получих ултиматум, който противно на природата ми изпълних. Какво да се прави..лИбоФФФ.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #11 -: Април 15, 2011, 05:48:04 am »
хахха тепърва ще се види какви ще ги направи У на 7  и У на 12
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #12 -: Април 15, 2011, 06:04:16 am »
У7 ми е Марс и е в 10ти дом,в рак. Прави опозиция с Уран(У5) и Нептун(У6),тригон с Плутон(У2),секстил с Луната(У10).
Ми предполагам,че ме кара да търся силен като личност мъж,способен да се грижи за себе си,някой който да има авторитет в очите ми,може би донякъде да се възхищавам на вътрешната му сила,някой,който да ми дава сигурност и много обич,разбира се.Ще сгреша ли,ако кажа истински мъж?! ;D Предполагам също,човек със сходни интереси и виждания на мойте.
« Последна редакция: Април 15, 2011, 06:18:43 am от Last_Kiss »

« Отговор #13 -: Април 15, 2011, 06:12:46 am »
Управителя на 7 е Нептун , разположен удобно в 3 дом в компанията най-вече на Венера/ съвпад 4*/. 3 годишен брак преди 25 години и няколко любови....най-интересното е, че никога не съм оставала сама....свършва едната и веднага се появява нова...
 :rolf:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #14 -: Април 15, 2011, 03:46:25 pm »
Господарят на моя седми дом е Меркурий и се намира във 2-ри дом и в съвпад с К3. Това означава, че аз ще намеря своя партньор в близката среда, той трябва да бъде материално обезпечен и ние трябва да можем да комуникираме помежду си на интелектуално ниво.

Къде е разположен вашият господар на 7-ми дом и какви са вашите очаквания?
При мен У7 е в 4, тригон луна, сатурн, опозиция мерк. Интересно, къде трябва да срещна партньора??? ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Април 15, 2011, 05:09:38 pm »
Уран в 3ти...не съм омъжена и вероятно няма и да бъда  :-[ Има разходящ съвпад със Слънце У1ви.
Като мен :blink:Аз съм неомъжена,живея на семейни начала ,без подпис.
Просто може би и ти ще бъдеш така,знае ли човек. :-\

« Отговор #16 -: Април 15, 2011, 05:22:41 pm »
Нептун в 3-ти. Квинконс със Венера,секстил с Плутон и широка опозиция със Сатурн(8*)
Мечтаех си за романтичен,спокоен мъж със сходни духовни интереси....ама......се омъжих за властен и нетолерантен индивид с който се влачиме вече 10 години благодарение на моето търпение.
  Иначе се познаваме с него от ученическите си години.Спортувахме заедно.Една обща приятелка ми го доведе в къщи след развода с първата му жена.

Пак да питам Стела.Когато  Риби управляват дом,гледаш ли и Юпитер?
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #17 -: Април 15, 2011, 07:09:13 pm »
Цитат
При мен У7 е в 4, тригон луна, сатурн, опозиция мерк. Интересно, къде трябва да срещна партньора???
И при мен е така, У7 в 4ти.. Къде, къде ще да е... :thinking:

« Отговор #18 -: Април 15, 2011, 09:04:04 pm »
Цитат
При мен У7 е в 4, тригон луна, сатурн, опозиция мерк. Интересно, къде трябва да срещна партньора???
И при мен е така, У7 в 4ти.. Къде, къде ще да е... :thinking:
може да ви дойде нагости  :rolleyes:

Моят е Уран в 3д участва в голям тригон с Луна в 7д и Юпитер в 11. Имала съм много партньори, живяла съм с тях, с брачния се запознахме в нета и я караме като приятели.

« Отговор #19 -: Април 16, 2011, 02:19:45 am »
У7 , Нептун е в 3 ,заедно с Луната и Венера, във фикс.знак = 27 год брак, дори тр.Уран през 7 не успя да го гътне,но се опита ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...