Здравей Гост

Господарят на моя седми дом

• 60 Отговора
  • 11152 Прегледи
Re:Господарят на моя седми дом
« Отговор #20 -: Април 16, 2011, 03:29:24 am »
Господарят на моя 7 дом Уран в 3 Скорпион
барниорските ми отношения -мътна и кървава
Имала съм фективан брак и развод,родих от водолей криминално проявен,сега живея с друг и множество връзки стигащи до брак но се съм се бракувала официално.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #21 -: Април 16, 2011, 04:55:21 am »
У7 в 6ти - Скорпион в съвпад с Венера и Нептун....Май ми носи късмет по отношение на работата, не ми се налага дълго да я търся.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #22 -: Април 16, 2011, 07:21:05 am »
У7 е мерк и се намира в 1ви дом съвпад луна, опозе марс и тригон юпитер, съвпад лилит и юнона, партньорите ми сами идват при мен, ако аз си харесам някого и реша да се запозная с него.. никога не ми връзва..  важни са за мен и ме правят щастлива. Всичко, което изисквам от себе си, изисквам и от другите, аз се боря за тях и държа и те да се борят за мен, чрез споровете, които така обичам привличам много " открити врагове ", пък и мерка е в стрелец и хич не си мери думите, а стреля на посоки. Обичам да се шегувам с другите и ми е забавно, когато и те се шегуват с мен.
К7 в близнаци и мерка в стрелец, та ме е страх колко ме чакат  :lol:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #23 -: Април 16, 2011, 06:32:38 pm »
у7 нептун се намира в трети дом, стрелец, в първия градус, на 0.18..съвпада с юпитер, и двамата са у7 и имат секстил с плутон, който е у3, а пък те са в трети дом..пълна идилия.. :blink:

без комуникация няма взаимоотношения /3-ти дом са/, без грижа, нежност, разбиране и приемане също няма- к7 в риби..хубаво е, че измислиха нета, иначе тези с у7 в трети след гимназията трябваше да разчитаме само на някой инцидентен семинар.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #24 -: Април 17, 2011, 04:30:09 pm »
Господарят на моя 7-ми дом е Венера, в Телец и в 7-ми дом, в съвпад с Юпитер и Слънцето, и Кету ...всички в Телец /други аспекти няма/.
Венера е в знака, който управлява и в дома на партньорствата.

Равносметката до тук:
1брак /продължил точно 10години, като по часовник :))); тръгнах си, когато тр.Нептун "отнесе" Слънцето ми/
1кратка, наситена емоционално и всякак връзка, приключила с много болка за всички
по настоящем - връзка с мъж, със Слънце в Скорпион
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #25 -: Април 17, 2011, 05:16:16 pm »
у7 - венера в 8 дом.
първият ми брак вече е в историята, с голяма мъка се откъснах от него, но сега се чувствам много по-добре от преди и съм изпълнена с нови сили и желание за успех.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #26 -: Април 19, 2011, 12:47:15 am »
У на 7 е Нептун и е в 3 дом - среща на първи съпруг в училище, а на втория - в интернет  :blink: 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Април 19, 2011, 06:27:41 am »
В първи... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #28 -: Април 19, 2011, 08:10:16 am »
В първи... ;D

И при мен, У7 Меркурий.

« Отговор #29 -: Април 20, 2011, 03:34:21 am »
В първи... ;D

И при мен, У7 Меркурий.

И аз така. Слънце. Но няма слънчеви партньори нещо. ;D А не си падам по депресари.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #30 -: Май 30, 2011, 07:51:47 pm »
Ако броим Нептун, е в четвърти в квадрат в Марс в 7. Ако вземем Юпитер, е в 9. Не знам кое да гледам, Юпитер ми харесва повече :-[ Казаха ми, че в картата ми пише брак с чужденец, че видим дали въобще ще се заженя :P
споки в днешно време бракуването съвсем не е задължително :)))))) пък и имаш предостатъчно време поживей си сега ;)

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #31 -: Май 30, 2011, 07:56:59 pm »
то си зависи от цялата карта...  :-\
има си набор от сигнификатори, които биха посочили какъв ще е съпруга (или неговата липса).

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Май 30, 2011, 08:27:13 pm »
Брачния партньор не е описан само по 7-ми дом...,защото освен него тук срещаме всички договорни отношения, явни врагове , мисия , комуникация....
Можем да погледнем управителя на ДСЦ , но основното което търсим е Слънце и Марс....,аспекти към ДСЦ , както и към Венера/Луна....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 30, 2011, 09:14:46 pm »
А когато в даден дом има планета на трон, управителят ли оказва по-силно въздействие или планетата в дома :-\ Може ли да се каже, че си мерят силите?

Когато дадена планета е на трон по знак тя има едно проявление....,когато е на трон по дом друго.
По-важна в случая е връзката м/у управителя и троновата планета....
Една "заключена" планета , както и да е поставена , ако няма напрежение не ни върши работа....
Няма по-силно и по-слабо въздействие , има обмен на планетарните енергии винаги....Управителя показва едно , планетата в дома друго....Как да ги разделиш? :rolleyes: :-\!

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 30, 2011, 09:22:56 pm »
В моя случай са в квадрат ;D Марс в Овен в квадрат с Нептун в Козирог, но пък Марс е ретро. Все се чудя дали пък марсът не побеждава Нептун :-\

А къде е дневния диспозитор на Дсц-то? :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #35 -: Май 30, 2011, 11:04:42 pm »

Ми предполагам,че ме кара да търся силен като личност мъж,способен да се грижи за себе си,някой който да има авторитет в очите ми,може би донякъде да се възхищавам на вътрешната му сила,някой,който да ми дава сигурност и много обич,разбира се.Ще сгреша ли,ако кажа истински мъж?! ;D Предполагам също,човек със сходни интереси и виждания на мойте.

и аз така.

Но моят У7 Марс е в 10, Лъв, в съвпад със СЛВ и е ретрограден. Как се тълкува този съвпад?
За квадратът с Уран разбрах вече преди 3 г  ;D
Има тригон с Нептун, Луна(огнен) и опозиция с Мерка
« Последна редакция: Май 30, 2011, 11:19:00 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Май 30, 2011, 11:10:47 pm »
В моя случай са в квадрат ;D Марс в Овен в квадрат с Нептун в Козирог, но пък Марс е ретро. Все се чудя дали пък марсът не побеждава Нептун :-\

А къде е дневния диспозитор на Дсц-то? :rolleyes:
:-[Какво е дневен диспозитор?

Дневен диспозитор на знака на риби е Юпитер.... ;D...
Та къде е и какво прави той?

Имам ти някъде картата...,но сред толкова карти просто не ми се дири... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Май 30, 2011, 11:24:41 pm »
В девети дом в Близнаци в квадрат с Венера и широк квадрат с Луна, тригон със Слънце и тригон Марс

Колко е широк квадрата с луната?

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Май 30, 2011, 11:35:11 pm »
Не е широк.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #39 -: Май 31, 2011, 12:02:02 am »
дневен диспозитор на водолей тогава е сатурн нали? винаги съм считала уран в 4-ти дом за по-верен господар на 7-ми дом.
все искам да се женя като се влюбя в някого ;D