Здравей Гост

Господарят на моя осми дом

• 9 Отговора
  • 1760 Прегледи
*

Stella

• 7765
Господарят на моя осми дом
« -: Април 15, 2011, 03:10:46 am »
Господарят на моя осми дом е Луна, а съ-управителят е Слънце. И двете светила са разположени във 2-ри дом. Това означава, че имам възможност да печеля благодарение на общите ресурси, придобити в резултата на партньорство.

Къде се намира У8 при вас и как се проявява?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Господарят на моя осми дом
« Отговор #1 -: Април 15, 2011, 04:19:02 am »
здравейте,

въпроса с 8-ми дом ме вълнува особено, понеже господарите на 1, 4, 5, 7, 8, 9, 11 дом, + южен л.възел се намират там.
трудно ми е да споделя нещо конкретно, понеже всичко в картата ми е концентрирано там..
:)  

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2 -: Април 15, 2011, 03:39:44 pm »
Сатурн в заточение в 12-ти.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3 -: Април 15, 2011, 05:49:31 pm »
Марс в Рак .Намира се в 10-ти.Секстил с АС и Луна.Квадрат с Уран
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Vision

• 3523
« Отговор #4 -: Април 16, 2011, 02:25:39 am »
при мен е марс, ретро е и се намира в шести дом, водолей, в съвпад със слв и вертекс..опозиция с венера и слънце, квадратура с луната, секстил с хирон..не е хич добре, но като му избият чивиите става мазало.. ;D

някой ден ще разбера изцяло как ще се изяви този съвпад със слв..дано да не трябва да започне световна война, за да се случи това..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #5 -: Април 16, 2011, 02:37:34 am »
У8 Марс Дева е в 1 дом , до сега не съм теглила кредити,заеми от банкови институции - за мен това е робство

сигурно съм от малцината лихвар да ми даде безлихвен кредит ,без срок за погасяване, но съм кръсница на жена му
разчитам на това,което заработя с двете си ръчички и на това,което съм наследила от мойте родители,бог да ги благослови,че са били спестовни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6 -: Април 16, 2011, 04:34:20 am »
  У8 в 12 -ретро Сатурн - господар на радикса.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Април 16, 2011, 03:51:20 pm »
Господарят на 8-ия ми дом е ретро Уран в 3-ти в съвпад с ретро Юпитер.
Нищо не съм наследявала, а и не ми и трябва. Чужди ресурси-йок. Всъщност, имала съм кредит и то голям, но беше съвместно със съпруга ми (Уран ми е и У7).

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Април 16, 2011, 05:00:47 pm »
здравейте,

въпроса с 8-ми дом ме вълнува особено, понеже господарите на 1, 4, 5, 7, 8, 9, 11 дом, + южен л.възел се намират там.
трудно ми е да споделя нещо конкретно, понеже всичко в картата ми е концентрирано там..
ей ама си ревнивка,  а? :P
 много зависи кака са разположени и аспектирани и дали наистина всичките са в 8 дом
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #9 -: Април 16, 2011, 07:14:51 pm »
здравейте,

ей ама си ревнивка,  а? :P
 много зависи кака са разположени и аспектирани и дали наистина всичките са в 8 дом

Привет Кая,
Интересното е че изобщо не съм ревнива, никак даже...
Управителите на тези домове са действително там - стелиум от 7 планети в 8-ми дом, разположен в дева и везни, управител меркурий, също в 8ми, къде другаде ;))
Управителят на дома- мерк, има секстил с Нептун на МЦ, което се управлява от скорпион.
На пръв поглед изглежда че скорпионския характер би трябвало да има проявление, но съвсем определено няма..