Здравей Гост

Хирон през IC

• 5 Отговора
  • 2365 Прегледи
*

Lina

• *
  • 118
Хирон през IC
« -: Август 31, 2005, 02:35:03 pm »
Скоро четох за транзитните позиции на Хирон. Става въпрос за преминаването му през IC.

"Преминаване през IC – този период е изключително тежък, тогава се отключва кармата на човек, кармичен дълг – дълго време да се плаща, възможни са заболявания, почти неизлечими, възможни са проблеми с имоти, роднини. Ако изстрадаш кармата, заболяването, идва следващата “врата”"

Звучи много страшно.  :blink:
Имате ли наблюдения за това преминаване?

Dare mighty things!

*

lin

Хирон през IC
« Отговор #1 -: Август 31, 2005, 04:14:08 pm »
Привет адаш!  :D

Погледнах при мен кога Хирон е минал през IC-то ми.
Слава Богу такива събития с роднини и заболявания вобще не съм имала.
А и в ZET не се дава такова обяснение.
Ти къде го чете това?

Единствено мога да кажа, че имах 2 последователни нещастни любови  ;)
Ама сега не го оценявам така, колкото и да съм страдала тогава.
Искам да кажа, че съм страдала поради наивната си възраст.
Ако съм била по-зряла, просто съм щяла да продължа по пътя си.
Но пък това може да се приеме и като карма - вид разплащане.
Но пък ми се стурва, че няма да е било по Хирон на IC  ;)  Имала съм тогава едно други аспекти с любимия ми Сатурн... :)

Също така в този период за първи път излязох в чужбина, но и това не е....

Би трябвало да има аналог с 4-ти дом и връзка със семейство и дом...
На мен нищо не ми излезе.
Местожителството си смених година по-рано, а за семейството си вече ти казах.

Не се тревожи излишно!  :)
« Последна редакция: Август 31, 2005, 04:14:51 pm от lin »

*

АН

Хирон през IC
« Отговор #2 -: Август 31, 2005, 06:38:20 pm »
И аз не съм забелязвала подобни страшни неща :)

Всъщност не съм установявала събитие, определено само от Хирон на радикална точка, на куспида на дом или пък когато Хирон е в съвпад с някоя натална планета.....

Забелязвала съм нещо друго....
Когато е в съвпад с някоя радикална точка, в зависимост от това, с какво се свързва тя, в съответната област започват да се месят някакви външни фактори, при това не проявявали се сякаш активно до тоя момент.....Намесват се ту натрапчиво и категорично, ту сякаш с отслабен натиск....Даже не може да се каже със сигурност лоши ли са или добри, но са някак досадни :) Може би, защото не са очаквани и желани :) Може да приличат на гротеска :) Сякаш пробуждат у човека нещо първично и инстинктивно, а може и примитивно :) - може да му се наложи да се контролира или пък да преразгледа възгледите или поведението си в съответната област....

Пък и е ясно, че всичко това зависи от силата на Хирон в радикса :)

Но погледни си Хирон за предходен период и кажи дали си забелязваш нещо :)  

*

Lina

• *
  • 118
Хирон през IC
« Отговор #3 -: Септември 01, 2005, 01:01:21 pm »
Lin, АН, Благодаря за мненията. Подействаха ми успокоително. Не си спомням къде точно прочетох споменатата интерпретация - някъде в интернет я намерих.

Може би някак си очаквам разни неприятно-досадни семейни неща да ми се случат и си навързах всичко. Имах преди години много тежки семейни драми и от тогава изпитвам ужас от семейни драми.  Но сега гледам по-спокойно на нещата.  :D

Ще погледна как е бил Хирон в предходни ключови моменти, и ще ви кажа. :D
« Последна редакция: Септември 01, 2005, 01:03:01 pm от Lina »
Dare mighty things!

*

Iris

• 31
    • http://
Хирон през IC
« Отговор #4 -: Септември 08, 2005, 08:10:27 pm »
Привет!  :)

И аз да кажа за Хирон през IC.. гледах го кога ми е минал оттам - нищо страшно не се случи, даже точно по време на съвпада ходих на гости в чужбина и прекарах много приятно - въобще беше много див период.. много разнообразие много нещо  - ама нищо гадно не е ставало, така че Лина - споко  :D  

Поздрави  B)  

*

Lina

• *
  • 118
Хирон през IC
« Отговор #5 -: Септември 09, 2005, 04:49:40 pm »
Цитат
Привет!  :)

И аз да кажа за Хирон през IC.. гледах го кога ми е минал оттам - нищо страшно не се случи, даже точно по време на съвпада ходих на гости в чужбина и прекарах много приятно - въобще беше много див период.. много разнообразие много нещо  - ама нищо гадно не е ставало, така че Лина - споко  :D  

Поздрави  B)
Благодаря!  :D

Вече съм тотално успокоена.  :D  
Dare mighty things!