Здравей Гост

Господарят на моя девети дом

• 11 Отговора
  • 2262 Прегледи
*

Stella

• 7765
Господарят на моя девети дом
« -: Април 15, 2011, 03:13:51 am »
Господарят на моя 9-ти дом е Меркурий и се намира на К3 във 2-ри дом. Аз финансирах висшето си образование. Пътувам обикновено по земя. Земен знак на върха на 9-ти дом. Освен всичко друго 9-ти дом отговаря и за вторият брак, така че възможностите ми не са особено по-различти с Меркурий У7 и У9.

При вас как е? Кой е господарят на вашият 9-ти дом и къде е позициониран. Какво ви носи това?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Господарят на моя девети дом
« Отговор #1 -: Април 15, 2011, 04:24:20 am »
Управител на К9 (и К4) ми е Марс, в 9ти, квадрат с Юпитер и секстил със Сатурн. Край на единия от 3те йода. Кръстоносец по рождение, както беше казала Лили.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2 -: Април 15, 2011, 03:38:55 pm »
У9-Сатурн, А9- Сатурн и Меркурий по равно. Връзка с 12-ти и 5-ти дом
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3 -: Април 15, 2011, 05:57:36 pm »
Венера ми е господар на 9-ти и 2-ри.Намира се в 10-ти.На два пъти съм ходила да работя в чужбина за не много дълъг период от време.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #4 -: Април 16, 2011, 01:59:22 am »
Моят управител на 9 дом е Марс, К9 в овен. Марс ми е в съвпад с IC в скорпион

« Отговор #5 -: Април 16, 2011, 02:06:03 am »
У9 е Венера и е на К3, пътувам и по земя, по въздух и вода, пътувала съм в чужбина на екскурзии и за да се видя с част от родата по майчина линия/ Венера съвпад Луна/, не съм работила там,Венера У2
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #6 -: Април 16, 2011, 05:08:12 pm »

к9- телец, у9 венера..намира се в 12-ти дом, лъв, в съвпад със слънцето и юлв..също така е и у2..
има още квадрат с луната, опозиция с марс и слв и тригон с хирон..
аз също си финансирах сама висшето образование и в момента, в който стана невъзможно да си го финансирам сама, прекъснах.. :-[ във втори дом имам уран и лилит, а в девети имам луна и сатурн..и венера ги управлява..тя е и алмутен на картата ми, според зет, т.е. явно дърпа конците на всички без да се усетят, което е типично за нея..
друго за нея...някои от проявленията и са гадни, други, по- възвишените са приятни за окото и т.н...по- добре шефчето да не се псува, че се размножава така..и това е.. :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #7 -: Април 18, 2011, 11:03:00 pm »
У9-Сатурн, А9- Сатурн и Меркурий по равно. Връзка с 12-ти и 5-ти дом
У9 в 5, но са Сатурн и Уран, а Сатурн е в 12.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Април 19, 2011, 06:40:17 am »
В 1-ви дом... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #9 -: Май 30, 2011, 08:53:42 pm »

к9- телец, у9 венера..намира се в 12-ти дом, лъв, в съвпад със слънцето и юлв..също така е и у2..
има още квадрат с луната, опозиция с марс и слв и тригон с хирон..
аз също си финансирах сама висшето образование и в момента, в който стана невъзможно да си го финансирам сама, прекъснах.. :-[ във втори дом имам уран и лилит, а в девети имам луна и сатурн..и венера ги управлява..тя е и алмутен на картата ми, според зет, т.е. явно дърпа конците на всички без да се усетят, което е типично за нея..
друго за нея...някои от проявленията и са гадни, други, по- възвишените са приятни за окото и т.н...по- добре шефчето да не се псува, че се размножава така..и това е.. :lol:

Ами да с този аватар и синьо-зелени цветове съвсем са Венера - и картинката отдолу, чисто Венериански цветове !

*

Vision

• 3523
« Отговор #10 -: Юни 03, 2011, 02:17:58 am »

Ами да с този аватар и синьо-зелени цветове съвсем са Венера - и картинката отдолу, чисто Венериански цветове !

сигурна ли си??...аз защо съм останала с впечатление, че това синьо е на уран??..за зеленото спор няма..
това са ми любимите цветове /тюркоазено и светло синьо/.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #11 -: Юни 03, 2011, 03:04:16 am »
Телец на върха на 9 дом, а Управителя -Венера се намира в 10 дом
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК