Здравей Гост

Господарят на моя десети дом

• 17 Отговора
  • 2907 Прегледи
*

Stella

• 7765
Господарят на моя десети дом
« -: Април 15, 2011, 03:16:48 am »
Мц - най-високата точка, до която може да достигне човек в този живот, средата на живота, кариера, общестевн имидж, какъв началник си. Венера управлява моя 10-ти дом и се намира в 3-ти. Трудът е интелектуален. началникът е балансьор (Везни). Венера е в екзалтация, силно поставена - добра кариера, добър обществен имидж. Или както се казва: "Колкото повече го плюят, толкова повече му върви". ;D ;D ;D

Къде се намира управителят на вашия 10-ти дом и какво ви носи това?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
Re:Господарят на моя десети дом
« Отговор #1 -: Април 15, 2011, 03:29:05 am »
Стелла, страхотен твор4ески подем те е обзел. Много хубави теми. Браво!

За 10 дом, френската шккола още казва, 4е това е нашата съдба. В композитната карта пък, 10 дом показва кулминацията на връзката. А Космобиологията приема 10 дом и като нашия скелет /тялото ни, външният ни облик/.

Gospodarqt na 10 dom e v 11 v syvpad s upravitelite na 1,7 i 12 i v sekstil s upravitelite na 2 i 5.
« Последна редакция: Април 16, 2011, 12:44:51 am от Divna »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2 -: Април 15, 2011, 05:19:29 am »
Господар на десетия ми дом е отново Юпитер. В осми, Водолей. Описва прилично точно призванието и заниманията ми до сега. За разлика от например Нептун в шести, в Стрелец, заради който астролозите масово ми надяват престилка или ми строят аптека.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3 -: Април 15, 2011, 05:45:58 am »
господарят на 10 дом хич не ме описва, но там е усложнена ситуацията и косвено може би в съвпад с плуто се води
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #4 -: Април 15, 2011, 05:56:32 am »
 :o Моя У10 е Луната и е в 12ти дом,на 27мия градус в Дева.Прави квадратура със Слънцето (У11),секстил с Марс(У7) и Плутон (У2) и тригон с Нептун(У6).
Като цяло ако почна сама да си ги навървам нещата... ;D ще пробвам....Кариерата ми ще е добре платена,а може би по-скоро творческа(доста възможно,имайки напредвид какво уча,а и какво ме влече по принцип),работата ще е свързана с много партньори(защо не и конкуренти,знам ли),а може и да завържа нещо с шефа  ;D сори,за смешката.И тригона с Нептун пак по-скоро творческо ми изглежда.Вие как мислите?
Единственното - У10 в 12ти дом в дева си го тълкувам,че може би ще съм твърде перфекционистка(смисъл много ще оглеждам детайлите  :-\ нещо,което по принцип не ми се нрави повечето пъти),а и дейноста е възможно да се извършва в усамотение,например писане.  :-\ Може и да греша,как мислите?
« Последна редакция: Април 15, 2011, 06:05:08 am от Last_Kiss »

« Отговор #5 -: Април 15, 2011, 09:42:23 pm »
Венера в 1д. Където и да работя гледам да ми е уютно, красиво и винаги добавям нещо от себе си.

« Отговор #6 -: Април 16, 2011, 02:08:56 am »
У10 е Мерка и е в 4 дом, работила съм у дома и то две работи едновременно, докато упр.на 4 транз.през него - все пак е Юпитер ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #7 -: Април 16, 2011, 04:01:26 pm »
Моята професия не се влияе от десетия ми дом почти изобщо - от планети в него, от господаря на 10-ти и т.н. По-скоро имам други доминанти в хороскопа, които ме определят по-ясно като характер, темперамент, предпочитания, стил на живот, и оттам - и избора ми на професия.

« Отговор #8 -: Април 17, 2011, 06:19:48 am »
Ха сега да видим и този 10 дом....Управител Венера, която се намира в 3 дом в скорпион....прави квадратура със Сатyрн в 6 дом,управляван от Уран,с Хирон в интерсептиран 7 дом,чийто управител е Нептун прави тригон и секстили с Плутон и Уран в 1 дом-управляван от Мерк...Като цяло хич не мога да си я обясня как е свързана с работата ми, защото съм правила какво ли не в живота ми.....сменила съм 5-6 професии. Някои може ли да ми помогне с разтълкуването на този дом, ще ви буда много благодарна да разбера какво ми е заложено, освен твърдоглавието... ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #9 -: Април 17, 2011, 05:20:37 pm »
у10 - меркурий се намира в 8 дом.  :-\

« Отговор #10 -: Април 18, 2011, 09:01:22 pm »
У МС - Уран в 5 дом, ведно със съуправителя Сатурн, който е в 12 - ако се брои де...Усеща се влиянието и на двата управителя между впрочем.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #11 -: Април 19, 2011, 12:52:25 am »
Г на 10 е Меркурий и е в 10 дом - преподавател по литература, редактор, издател, преводач, преводаческа агенция, маркетинг...

« Отговор #12 -: Април 19, 2011, 01:05:34 am »
:o Моя У10 е Луната и е в 12ти дом,на 27мия градус в Дева.Прави квадратура със Слънцето (У11),секстил с Марс(У7) и Плутон (У2) и тригон с Нептун(У6).
Като цяло ако почна сама да си ги навървам нещата... ;D ще пробвам....Кариерата ми ще е добре платена,а може би по-скоро творческа(доста възможно,имайки напредвид какво уча,а и какво ме влече по принцип),работата ще е свързана с много партньори(защо не и конкуренти,знам ли),а може и да завържа нещо с шефа  ;D сори,за смешката.И тригона с Нептун пак по-скоро творческо ми изглежда.Вие как мислите?
Единственното - У10 в 12ти дом в дева си го тълкувам,че може би ще съм твърде перфекционистка(смисъл много ще оглеждам детайлите  :-\ нещо,което по принцип не ми се нрави повечето пъти),а и дейноста е възможно да се извършва в усамотение,например писане.  :-\ Може и да греша,как мислите?

Не знам какво учиш, но луната в 12-дом в Дева ми звучи сякаш ще изразяваш подсъзнанието си с думи (в смисъл това може би да е твоето творчество, заради секстила и с Нептун го казвам). Луната в 12-дом може също и да е пътуваща, но това го бях чела някъде... От дебелите книги съм чела че Луната в 12 дом трябва да се пази от отшелничество! Не е нужно да вършиш работата си вкъщи, за такъв тип работа обикновено се съди по 4-ти дом.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Април 19, 2011, 01:10:37 am »
У10 в 5 дом в съвпад с У7/У11, има и други аспекти.
Завършила съм две различни специалности, но се занимавам с друга дейност, която има творчески характер и за която са нужни както литературни/хуманитарни, така и аналитични способности. Винаги съм била наемен работник, дълги години работех под чуждо ръководство, понастоящем се изявявам на свободна практика. В работата ми има елемент на консултантска дейност или работя в сътрудничество с консултанти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Април 19, 2011, 01:23:38 am »
У10 също ми е в 5-ти дом в съвпад с У12. На върха на 10 дом имам Близнаци, а на 12 дом Лъв. Съвпада е в Козирог! Не разбирам какво точно ще е най-върховното ми постижение, но имам чувството, че ще бъде някакво духовно израстване към което силно и подсъзнателно се стремя още от дете. Не мисля, че по 10-ти дом ще изкарвам пари.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #15 -: Април 19, 2011, 06:22:50 am »
В първи дом...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #16 -: Април 19, 2011, 08:23:54 am »
В първи дом...

И при мен, У10 Юпитер.

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Април 19, 2011, 05:38:52 pm »
У10 в 5 дом в съвпад с У7/У11, има и други аспекти.
Завършила съм две различни специалности, но се занимавам с друга дейност, която има творчески характер и за която са нужни както литературни/хуманитарни, така и аналитични способности. Винаги съм била наемен работник, дълги години работех под чуждо ръководство, понастоящем се изявявам на свободна практика. В работата ми има елемент на консултантска дейност или работя в сътрудничество с консултанти.

Започнала си да отработваш позицията. :blink: Ще набереш инерция постепенно, а и с тези космически тригони... :blink: