Здравей Гост

Господарят на моя дванадесети дом

• 20 Отговора
  • 2842 Прегледи
*

Stella

• 7765
Господарят на моя дванадесети дом
« -: Април 15, 2011, 03:23:06 am »
Господарят на моя 12-ти дом е Юпитер, който е на К8. Времето, прекарано в самота и изолация, използвам за лично себеусъвършенстване и четене на философска и езотерична литература, интересува се от психология и окултни науки. Мисля, че тази позиция ми помага да вникна в дълбините на човешката природа.

Къде се намира господарят на вашия 12-ти дом, кой е той и как разчитате неговите послания? ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Господарят на моя дванадесети дом
« Отговор #1 -: Април 15, 2011, 03:35:25 am »
И аз имам същото положение, У12 в 8-ми дом, с тази разлика, че моят У12 е ретрограден Сатурн. Задълбавам се във всяка "мистерия", докато не я разреша (У8 Меркурий е в 12-ти дом). Вярвам в рационалното обяснение на "неизвестното". Сатурн е в сандвича на двата У9, Марс и Плутон, така че когато съм сама, обичам да чета и да дълбая в научна литература и да философствам. Също много се интересувам от психология, поведенческа най-вече, като книгата "Telling Lies" на Paul Ekman, например. Изобщо, чела съм, че хората с връзки между 4-ти, 8-ми и 12-ти домове са психолози по рождение, "naturals", както ги нарича д-р Кал Лайтман от "Излъжи ме".
« Последна редакция: Април 15, 2011, 04:26:53 am от Mirabella »

*

holanda

« Отговор #2 -: Април 15, 2011, 04:33:55 am »
..е ретро анаретен Меркурий и си остава в 12 дом .

Най-доброто,което може да се получи от тази позиция е да контролирам обществото по ментален път,да направя лошите добри,да спася света..и всичко това,лющейки тиквени семки на хубавата ми празна тераса,която съседа (за него ментала ми не проработи) успя да съсипе и още не е оправил . Той е олицетворение на онези 4 % хаос,които не могат да понесат концепцията за хармония и съвършенство ,но аз продължавам да опитвам и няма да спра .

*обичам психологията ,заради нея като остарея,бръчките ми по челото ще изразяват *задълбочено мислене и недоволство* .

« Отговор #3 -: Април 15, 2011, 04:37:52 am »
У12ти ми е Луната в Рак, в 11ти дом. Интуиция.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4 -: Април 15, 2011, 04:45:41 am »
Господарят на моя 12 дом е Меркурий и е в 3 дом в Козирог.С трудни аспекти с Юпитер и Луната и тригон със Сатурн.Меркурийй и Сатурн са взаимна рецепция.Много обичам да чета.Не обичам самотата тя ме плаши.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5 -: Април 15, 2011, 04:57:08 am »
..е ретро анаретен Меркурий и си остава в 12 дом .

Най-доброто,което може да се получи от тази позиция е да контролирам обществото по ментален път,да направя лошите добри,да спася света..и всичко това,лющейки тиквени семки на хубавата ми празна тераса,която съседа (за него ментала ми не проработи) успя да съсипе и още не е оправил . Той е олицетворение на онези 4 % хаос,които не могат да понесат концепцията за хармония и съвършенство ,но аз продължавам да опитвам и няма да спра.
Други планети в 12 дом имаш ли?

*

holanda

« Отговор #6 -: Април 15, 2011, 05:18:04 am »

Слънце съвпад с Марс е там  :blink:

« Отговор #7 -: Април 15, 2011, 06:11:26 am »
У12 е Мерк и е на края на 2ри дом,на около 1 градус от куспидата на 3ти.Иначе си го тълкувам като творчество,на това се отдавам най-често в усамотение.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8 -: Април 15, 2011, 07:09:04 am »
Слънце съвпад с Марс е там  :blink:
От тях сигурно е това желание за контрол "по ментален път", както пишеш.

*

holanda

« Отговор #9 -: Април 15, 2011, 07:33:15 am »
От тях сигурно е това желание за контрол "по ментален път", както пишеш.

това с менталния контрол е шега  ;) .Не се опитвам да правя такива вмешателства . Абсолютно истинното в поста ми е едва на последния ред,само донякъде,там,където пиша за афинитета към психологията . Имам силен такъв и често мисля какво иска,мисли и чувства отсрещния .

* но и терасата ми е откъртена ,това действа много деформиращо на менталните ми пробации  ;D :P
« Последна редакция: Април 15, 2011, 09:32:16 am от жълтолилава »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #10 -: Април 15, 2011, 03:34:23 pm »
Управител на 12-ти е Венера, алмутен - Луна. И двете в пети, и двете в Скорпион. По-мокро от това, здраве му кажи.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #11 -: Април 15, 2011, 04:08:58 pm »
Слънцето ми управлява 12 дом и е в 10.От едната страна в съвпад с Мерка а от другата с МС и Сатурн от към 9-ти.Трите планети ми квадратират АС.
  Трудно ми е да кажа как го усещам като влияние.Този дом ми е най-труден за интерпретация.По принцип обичам да оставам сама поне 1-2часа на ден .Така си почивам психически.Иначе ставам нервна. И аз обичам психологията(готова съм да си заложа главата ,че поне 90% от влизащите във форума я харесват)даже веднъж кандидатствах ,но не ме приеха и нещата така и си останаха.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #12 -: Април 15, 2011, 09:53:43 pm »
Слънце във 2д. Предполагам се свързва с моята трудно разбираема ценностна система, която обаче не пренебрегвам, въпреки всичко.

« Отговор #13 -: Април 16, 2011, 01:59:58 am »
У12 е Слънцето на К4
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #14 -: Април 16, 2011, 07:26:20 am »
У12 плутон в 12ти дом  :lol:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #15 -: Април 16, 2011, 02:10:35 pm »
Управител на 12-ти е Венера, алмутен - Луна. И двете в пети, и двете в Скорпион. По-мокро от това, здраве му кажи.

има по-мокро , и при мен е така,но са в 3 дом , към тях е и нептун :mellow:говоря за съвпада де

*

Vision

• 3523
« Отговор #16 -: Април 16, 2011, 06:09:34 pm »
у12- слънце в 12-ти..съвпад с венера, юлв и юнона, опозиция с марс, квадрат с луна и юпитер..
винаги съм знаела, че совите не са това, което са.. ;D /шегичка/

амии..много може да се каже за слънце в 12-ти, но ако се каже, няма да е в 12-ти..не обичаме да говорим много за себе си..усамотявам се- ако не може в пространството, то поне в мислите..имам нужда да се усамотявам, обичам странните и необичайни неща, тривиалното ме изморява..обичам хората, които имат някаква нужда- изпитвам инстинктивно любов към тях, тези, които имат нужда от помощ или по някакъв начин не успяват да се справят сами..
знам от опит, че колкото повече се грижиш за другите без да мислиш за себе си, толкова повече и по- пълноценно са запълнени твоите собствени нужди..това е от духовните принципи, които слънцето в 12-ти има татуирани по сърцето.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Април 16, 2011, 06:40:27 pm »
На К12 попадат послените градуси на близнаци. Рак изцяло в 12 дом. Меркурий в 7 водолей. Луна в 1 дом-лъв.
Вижън някъде спомена за нейния Плутон в 1дом и плавното градиране в посока невидимост. При мен е същата история. Много огън и жупел в ранните години, естествен лидер (с всички условности) и желание за някакъв релакс от към хора/комуникации/внимание понастоящем. Това може и да се дължи и на прог.Слънце в риби.

« Отговор #18 -: Април 17, 2011, 12:55:25 am »
замислих се какво става когато У12 в 12- прогресира и пресече Асц. :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #19 -: Април 17, 2011, 01:23:24 am »
замислих се какво става когато У12 в 12- прогресира и пресече Асц. :rolleyes:

интересен въпрос..намерих кога е станало- малко след рожденият ми ден през 1992 год.- ужасно гадно време за мен..месец май същата година бях съкратена от първата си работа, която много харесвах..промените, от които бяхме толкова въодушевени ни изядоха хляба, защото фалираха държавните предприятия и първо съкратиха най- младите..чувствах се ужасно и гадно- първо съкращение, бюро по труда, няма работа няколко месеца, редиш се да се подписваш там, чувстваш се като пълна измет..в същото време бурен духовен кипеж- търсения във всички посоки, общуване с духовни хора, които в крайна сметка ми помагат да погледна над битовизмите..това помня от този период..

На К12 попадат послените градуси на близнаци. Рак изцяло в 12 дом. Меркурий в 7 водолей. Луна в 1 дом-лъв.
Вижън някъде спомена за нейния Плутон в 1дом и плавното градиране в посока невидимост. При мен е същата история. Много огън и жупел в ранните години, естествен лидер (с всички условности) и желание за някакъв релакс от към хора/комуникации/внимание понастоящем. Това може и да се дължи и на прог.Слънце в риби.
на мен сега пр. слънце ми е в съвпад с нат. плутон в края на дева, 29-ти градус и съм се оскорпиончила отвсякъде..ако това инфо ти е от полза за сравнение.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..