Здравей Гост

ПИТАМЕ ВЪЛШЕБНИТЕ БОБЧЕТА КАКВО ЩЕ НИ ПОДНЕСЕ ЖИВОТА УТРЕ

• 781 Отговора
  • 194446 Прегледи
един въпрос.. :blink:
Ще ме...........................?

Да.

Здравей :) Мойте 2 въпроса на които те моля да ми отговориш са

1.ще имам ли сериозна връзка да края на годината?

2.ще се развия ли успешно в професионален план?

Мерси предварително :)
 :blink:

Много ми харесва подхода ти, ще ти отговоря с удоволствие!

1. Не, ще е по-натам. Или ти сама си виновна ( извинявай, не знам дали си мъж или жена ) или е виновна друга жена, възможно е да е майка ти.
2. Тъй като двата въпроса са свързани, искам да ти кажа че в момента връзка не ти трябва! Ти имаш много да се развиваш и да работиш, затова е хубаво че горния въпрос е НЕ за момента, защото ти е дадено да се развиваш. Съсредоточи се върху това и премахни несигурността - ти ще имаш много късмет в работата и професията която си избрал/а.

:blink:ако може и аз да попитам нещо сега живеем в един град скоро ще се преместим ли в друг и още един другата година ще започна ли работа в предприятието на съпруга ми  :blink: :wub: :wub:

1. Няма да се местите в друг град. Смятам че на теб ще ти се объркат малко плановете, защото ми се вижда бременност, ново учение или друга промяна. Нещата са по-различни от представите ти.
2. Това предприятие не е ли във вашия град? За какво местене ме питаше? Иначе ДА, ти ще работиш с мъжа си. Не знам дали ще е в това предприятие,но отговора е да.
Оушън благодаря много за отговорите  :88:

Здравейте,момичета!
Снощи се регистрирах и преглеждах темите.Дойдох във форума да търся отговор на един въпрос и мисля да започна от тази тема.Разбрах,че въпросите се задават към Оушън.Та моят единствен въпрос е:
Ще забременея ли тази година?
Оушън,благодаря ти предварително за отговора!  :blink:

Здравей и добре дошла! Желая ти приятни минути тук с нас! Ще ти е забавно :)

Имаш всички изгледи да забременееш, проблеми няма да имаш! Решението ще е по-скоро взето от мъжа до теб,но искам да си помислиш МНОГО ДОБРЕ и да попиташ вътрешното си АЗ дали това е човека. В реденето ми излиза мъж,но не съм сигурна дали той ще вземе решението и го чакаш него или ми дава знак да внимаваш и да помислиш. Иначе ДА на 100% ще имаш бременност ако го искаш. За самата бременност зависи само от теб, грижи със здравето няма да имаш.

Здравейте
Може ли и аз да задам въпрос
Бременна ли съм?

Според боба не си. Мъжа ти да отиде на лекар! А ако искаш да си сигурна, направи си един тест :)

Оушън, дано да имаш време за въросите  :blink:

Моя въпрос е :

Да опитам ли? Подходящо ли е за мен това място,ще се чувствам ли добре там ?

Благодаря !

Боба смята че няма да се чувстваш перфектно там ,но аз ти казвам ОПИТАЙ! Послушай мен! Трябва да опиташ, за да не съжаляваш после!

*

holanda

1. Да, виновника ще е мъж.
2. Да,но с проблеми и ще ги решава мъж. Ще чакаш малко.

веднага да дам реакция,че то нещата се случиха,та чак забравих за тях  ;D

и на двата въпроса боба ми е отговорил правилно,
само на втория,където проблемите ще ги решава мъж,не е така .Но ще се види с времето,та в това отношение,боба-оракул пак е в 10-ката : ''Ще чакаш малко.''
това то,
бъди ни жива и здрава  :88:

Браво, радвам се! :)

*

*Lina*

• *
  • 456
Оушън, дано да имаш време за въросите  :blink:

Моя въпрос е :

Благодаря !

Боба смята че няма да се чувстваш перфектно там ,но аз ти казвам ОПИТАЙ! Послушай мен! Трябва да опиташ, за да не съжаляваш после!

Знаеш ли  и на мен интуицията ми дава същия отговор като твоя,но проблема е,че ако опитам и вземе да стане трябва да приема,няма връщане назад,не искам да злепоставям човека ,който ще ме препоръча.
Става въпрос за работа ,дали да кандидатствам / не е гаранция,че ще ме одобрят  все пак,но има шанс/ при положение ,че не е работата ,която искам и не е по моята специалност и доколкото знам атмосферата  там не е от най-приятните.Но пък залатата е добра ,а аз имам нужда и от пари и от работа,обаче съм много чувствителна и ако  отношението към мен е лошо не мога да изтърпя,поболявам се.

Оушън,изключително много ти благодаря за отговора! Тази информация за мен е безценна! Сякаш изведнъж ми се стовари незнам какво от гърба! Благодаря ти!  :58:

Оушън, дано да имаш време за въросите  :blink:

Моя въпрос е :

Благодаря !

Знаеш ли  и на мен интуицията ми дава същия отговор като твоя,но проблема е,че ако опитам и вземе да стане трябва да приема,няма връщане назад,не искам да злепоставям човека ,който ще ме препоръча.
Става въпрос за работа ,дали да кандидатствам / не е гаранция,че ще ме одобрят  все пак,но има шанс/ при положение ,че не е работата ,която искам и не е по моята специалност и доколкото знам атмосферата  там не е от най-приятните.Но пък залатата е добра ,а аз имам нужда и от пари и от работа,обаче съм много чувствителна и ако  отношението към мен е лошо не мога да изтърпя,поболявам се.

Ако усещаш че няма да ти е ОК - откажи се. Но ако отачяно ти трябват пари - стискай зъби и дупе да ти е яко.
Ако имаш възможност - изчакай други предложение.

*

*Lina*

• *
  • 456
Благодаря ти Оушън,имам още малко време да помисля.

Освен да питам  бобчето:
 Дали  до края на годината   ще се намеря работа,която е   подходяща за мен ?

Оушън,може ли въпрос?

Ще започна ли....... до края на октомври месец 2011?

Благодаря! :wub:

Ще чакаш повече от Октомври. Мъж ще ти помогне, наеме или той ще е причината да НЕ почнеш Октомври 2011. Но отговора е ДА.

Благодаря ти,Оушън!  :58: :kissd:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
оушън бях те питала дали ще бъда с един мъж и боба каза да, това беше преди половин година сигурно. още не съм с него и почвам да мисля че е безразличен, поведението му е странно. затова питам пак ако позволиш

ще бъда ли със ..... и кога?
има ли той въобще някакви намерения за връзка?

*

holanda

1-Ще имам ли............?

2-П.....?

ако знаеш колко са ми наивни въпросчетата,ще се хванеш за главата  :-[

*

vanilla

• **
  • 1578
и аз да питам....бобчетата нещо  :blink:

1. имаме ли ...........?
2. Из..................................?
3. Иамме ли да .............?

Оушън, едно кратко въпросче:
Има ли.........?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

Оушън здравей. отново ако може два въпроса :blink:първо-ще се .......... с .......?и второ-някога ще бъда ли с ...... ?

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
може ли едно от мен

"да  ... другата седмица?" :blink:

Оушън, едно кратко въпросче:
Има ли.........?
Ще....................?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."