Да, определено ме боли глава след гледане.Засега не виждам точни картини,но боба казва дали е замесен мъж или жена, от кой зависи, дали ще е сега или след време, ще има ли условности, дали е основателно притеснението или не...
Може ли аз да попитам бобчетата"чете ли написаното от мен С"
Аз питах нещо преди, но теб разбирам че те е нямало а ситуацията при мен се разви и ако може ще си задам въпроса по нов начинще продължи ли връзката ни с ...........
Аз искам да продам добре един имот. Какво казва бобът - ще стане ли до три месеца? Благодаря, ако решиш да хвърлиш.
Тук май всички питат, а никой не отговаря :blink:
Здравейте бих искала да задам един въпрос на вълшебните бобчета :На прага съм на нова връзка -ще се осъществи ли?
Цитат на: Ropotamo в Април 12, 2012, 11:17:42 pmТук май всички питат, а никой не отговаря :blink:Не се оплаквай, на 2 форума отговарям и влизам тук 1 път в месеца. Който иска ще пита, на който не му се чака да не пита:)
Здравей, Оушън :blink: .1. Ще си намеря ли постоянна работа скоро ?2. Ще започна ли нова любовна връзка през лятото ?Благодаря :blink: .
здравейтеще съм благодарна ако ми отговорите1.Ще има ли развитие в отношенията ни?благодаря
хайде да попитам и аз пък ще чакам, няма проблем :blinkЩе си имам ли второ детенце