Здравей Гост

ПИТАМЕ ВЪЛШЕБНИТЕ БОБЧЕТА КАКВО ЩЕ НИ ПОДНЕСЕ ЖИВОТА УТРЕ

• 781 Отговора
  • 194380 Прегледи
И аз пак питам  ;D

1. Има ли смисъл да очаквам положителна развръзка на отношенията си с...............?
2. Изпитва ли................ романтични чувства към мен?
3. Наранен ли е от мен............?

Мерси  :wub:

1. По-скоро не.
2. Смесени чувства...и от двете...любов и омраза...
3. Доста е наранен.

Много са точни бобчетата Оушън! А искам да попитам- виждам някой път категорично да пишеш да и не. Когато напишеш "по- скоро да" или "по- скоро не" има ли смисъл след време да се пита пак, ако въпроса все още ни вълнува?
 :rolleyes:

Има смисъл,но бъдете максимално конкретни, точни и ясни и не задавайте по повече от 2 въпроса!

Благодаря, че гледаш така- на добра воля. И двата пъти в които писах въпроси мога да кажа, че бобчетата много точно описват моментната ситуация.  Преди време питах - дали ще успея в едно нещо, боба показа, че един мъж има намесен и има опасност да се проваля. Да, има намесен мъж, който не ми оказва подкрепата, която трябва.И тъй като това е ситуация, която търпи развитие- към момента, в който питах- чувствах се в безизходица -да, но сега има положителен прогрес по случая(помощ от друго място)...и се надявам това да се запази и да избегна опасността от провал.
За това те питах Оушън- защото явно има моменти, в които нещата се развиват във времето :rolleyes:

Здравей,
както във астрологията, така и в този вид предсказание има винаги промени и всичко търпи промени. Можеш винаги да зададеш същия въпрос отново след време, няма ниакакви пречки. Просто понякога се нарежда с отговор ДА или не се нарежда с отговор НЕ, но в самата наредба има " знаци" които клонят повече към един от двата отговора и затоа казвам, че е по-скоро едното или другото, а не съм категорична.

ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА СЪОБЩЕНИЯ НА ЛИЧНИ, А САМО В ТЕМАТА, ЗАЩОТО ТАКА Е НЕЧЕСТНО СПРЯМО ВСИЧКИ КОИТО ЧАКАТ В ТЕМАТА. МОЛЯ ВИ, КОЙТО ИМА ВЪПРОС, ДА БЪДЕ МАКСИМАЛНО ЯСЕН И ТОЧЕН И ОТГОВОРА ДА Е САМО С ДА ИЛИ НЕ. АКО ИМА НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО, ТО СИ ИЗЛИЗА И СЕ КАЗВА. НО ЗА ДА НЯМА СЪРДИТИ И ВСИЧКИ ДА СА ДОВОЛНИ, ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИ САМО В ТЕМАТА И ЗАДАВАЙТЕ МАКСИМАЛНО ПО 2 ВЪПРОСА. АКО ИМА 3-ТИ НА НЕГО НЯМА ДА ОТГОВОРЯ. НАИСТИНА АКО ИМА ПО 10-15 ЧОВЕКА СЕ ИЗМОРЯВАМ МНОГО ЛЕСНО И БОБА СЕ ЗАРЕЖДА С ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ, КОЕТО НЕ Е ДОБРЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ. ИЗЧАКВАЙТЕ МЕ И БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ, ВСИЧКИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ОТГОВОРИ.

БЪДЕТЕ МАКСИМАЛНО ЯСНИ И НЕ ПИШЕТЕ С ТОЧКИ В ИЗРЕЧЕНИЯТА. КОГАТО НАМИСЛЯТЕ, МНОГО ДОБРЕ ИЗЯСНЕТЕ КАКВО ТОЧНО ПИТАТЕ И ЗАЩО ГО ПИТАТЕ, ЗА ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ВИ ХАРЕСА ОТГОВОРА. ЗАДАВАЙТЕ САМО ВАЖНИ ЗА ВАС ВЪПРОСИ, БЕЗ ИЗЛИШНИ ГЛУПОСТИ ЗА " ПРОВЕРКА". АКО ЗАДАВАТР ВЪПРОС КАТО ТОЗИ " ЩЕ СИ НАМЕРЯ ЛИ РАБОТА", КОЙТО ВЪПРОС Е ДОСТА АБСТРАКТЕН, СЕ ОБВЪРЖЕТЕ С ВРЕМЕ, НАПРИМЕР " ЩЕ СИ НАМЕРЯ ЛИ РАБОТА ДО КРАЯ НА 2012 ГОДИНА?" И ПРОЧЕЕ. ВЪПРОСИ ОТ СОРТА НА " КАКВИ СА НАМЕРЕНИЯТА НА Х СПРЯМО МЕН?" НЕ МОГА ДА ОТГОВАРЯМ, ТЪЙ КАТО ПОТЕНЦИАЛНИЯ ОТГОВОР НЕ Е С ДА ИЛИ НЕ, А ИМА НЯКАКВА УСЛОВНОСТ.

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТЪРПЕНИЕТО И ВНИМАНИЕТО, СЪЖАЛЯВАМ АКО НА НЯКОЙ НЕ МУ СЕ Е СЛУЧИЛО ТОЧНО ТОВА КОЕТО ИСКА,НО В КРАЙНА СМЕТКА НЕ СЪМ ОРАКУЛ :)

УСПЕХ!!!

Здравей Oceanborn!Имам 2 въпроса.
1.Ще имам ли връзка с ...........?
2.Ще си взема ли изпита този четвъртък?
Предварително ти благодаря!

Здравей Оушън, 2 шъпроса от мен:
Има ли...?
Ще си купя ли..?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

Ocean, ще конкретизирам въпроса:
Ще живеем ли заедно с .....?
Благодаря предварително! :blink:

Здравей Оушън ,
два важни въпроса за мен:
1. Проблемите в службата ми ще отшумят ли без последствия?
2. До няколко месеца ще започна ли нова работа?

Много ти благодаря предварително :blink:

Оушън,благодаря,ако има промяна в обстоятелствата ще попитам отново.Приятен ден

zdravey Oceanborn

Iskam parvo da te pozdravq za tova koeto pravish i mnogo shte se radvam ako otgovorish i na moite dve vaproscheta koito sa mi izkluchitelno vajni :)
1 shte uspeq li da si r... j... i z..... d... skoro
2 ima li smisal da prodaljavam da komunikiram sas S.....,kakva mu e ideqta ?
Predvaritelno ti blagodarq  mnogo i s netarpenie shte ochakvam otgovora ti
Xubava vecher ti jelaq :)

Oceanborn, здравей :blink:
Благодаря за добрината!
Питам:
1. Ще се задържа ли на сегашната работа по-дълго време - например 3-5 години?
2. Ще успея ли до края на 2013 година да си изплатя кредита с лихвите?
 :kissd:

Здравей Oceanborn!Имам 2 въпроса.
1.Ще имам ли връзка с ...........?
2.Ще си взема ли изпита този четвъртък?
Предварително ти благодаря!

1. Да. Той ще е инициатор/поддръжник.
2. Не.

Здравей Оушън, 2 шъпроса от мен:
Има ли...?
Ще си купя ли..?

1.Задай си въпроса по-точно, написала съм го горе. НЕ мога да питам ИМА ЛИ... КАк се задава по този начин?
2. Не.

Рано е!

Здравей Оушън ,
два важни въпроса за мен:
1. Проблемите в службата ми ще отшумят ли без последствия?
2. До няколко месеца ще започна ли нова работа?

Много ти благодаря предварително :blink:

1. Да.
2. По-скоро не.

zdravey Oceanborn

Iskam parvo da te pozdravq za tova koeto pravish i mnogo shte se radvam ako otgovorish i na moite dve vaproscheta koito sa mi izkluchitelno vajni :)

Моля те пиши на КИРИЛИЦА !

1. Да.
2. Не, няма смисъл. Несериозна детска работа.

Благодаря за добрината!
Питам:

1. Да.
2. Да.

zdravey Oceanborn

Моля те пиши на КИРИЛИЦА !

1. Да.
2. Не, няма смисъл. Несериозна детска работа.
Благодаря ти много за отговорите Oceanborn
Надявам се за първият въпрос да си ми познала ,защото наистина много,много го искам.
Хубав ден ти желая

Благодаря ти много

Oceanborn, имаш ли желание и възможност да пуснеш някакви материали или да предадеш опит как става това с гледането на боб? Преди време една баба-комшийка  ме учи, беше много добра,но почина и така и не ме доучи...Бих се опитала да науча това. Влече си ме:) Отделен е въпросът дали ми се отдава:)
Благодаря.

Благодаря за добрината!
Питам:
:08: :clap:

1. Да.
2. Да.

Рано е!
Благодаря Ocean! :blink: