Цитат на: zikovu в Юни 27, 2012, 07:40:02 pmЗдрастиии :blink:1. Ще получа ли повишение до края на годината?2. Ще бъда ли във ............. до края на годината? :wub:1. Да.2. Да.
Здрастиии :blink:1. Ще получа ли повишение до края на годината?2. Ще бъда ли във ............. до края на годината? :wub:
Цитат на: stefiss_1978 в Юни 28, 2012, 11:09:29 amOceanborn1.Момиче ли ще е бебето, което очаквам?2.Ще ми предложи ли брак?1. Да.2. Да.
Oceanborn1.Момиче ли ще е бебето, което очаквам?2.Ще ми предложи ли брак?
Цитат на: april в Юни 26, 2012, 10:16:32 amЗдравей Оушън,1. Ще си допаднем ли с .... ?2. Мога ли да му вярвам?1. Възможно е ти да го харесаш, а той теб не. Бих казала по-скоро не. 2. Да.
Здравей Оушън,1. Ще си допаднем ли с .... ?2. Мога ли да му вярвам?
Здравей Ocean,като бях малка баба ми ме учеше да гледам на боб, но за жалост нищо не ми остана в главата та ако може да ми помогнеш с отговорите на два въпроса:1. Ще имаме ли връзка с X (назован по име)?2. Възможно ли е тя да бъде дълготрайна?Предварително ти благодаря
Здравей Ocean,имам две въпросчета към теб : 1. Ще си намеря ли скоро работа 2.изпитва ли нещо към мен ...Благодаря ти предварително и хубави почивни дни от мен .
Здравей Океан, имам два въпроса,към теб и бобчетата: 1.Имали надежда за подновяване на връзката ми с Т....?2.Трябва ли да се бора за нас?Благодаря ти.
Oceanborn,1. Ще сключа ли ........ до година, година и половина?2. Ще родя ли дете до година, година и половина?Надявам се че не съм задала прекалено дълъг срок за бобчетата.
Здравей Oceanborn,надявам се да отделиш време и за мен1.Харесал ли ме е....след срещата в петък2.Ще имам ли връзка с....благодаря ти от сърце
Здравей! За нови потребители като мен ...бих искала да попитам:1. Ще продължи ли врезката ми с В.?2. Ще се разведа ли скоро?Благодаря за отделеното време. :blink:
Оушън, здравей и в този подраздел на форума Никога не бях влизала тук, но днес ми препоръчаха твоите бобчета! След като напълних хорарите в Астрология с въпроси, ще питам и тук!1. Ще получа ли работата в държава Х?2. Някой университет в Англия ще одобри ли темата ми за постдокторантура и ще получа ли финансиране за нея?Благодаря предварително
Здравейте, много ми харесва вашият сайт и темите тук!Имам въпрос, от мн мн дълго нямам връзка , та :1. Скоро ще имам ли сериозна връзка ?2. Ще изживея ли истинската любов някога ?Благодаря!