Здравей Гост

ПИТАМЕ ВЪЛШЕБНИТЕ БОБЧЕТА КАКВО ЩЕ НИ ПОДНЕСЕ ЖИВОТА УТРЕ

• 781 Отговора
  • 194002 Прегледи
Здравей Оушан , благодаря ти от сърце за отговора ти в другия форум/ще дам обратна връзка :blink:
Ще си позвля да задам още един въпрос/не знам дали мога да задам въпрос за друг човек , но ме притеснява нещо
Въпрса е пътуването на А и И ще мине ли безпроблемно?
Благдаря ти :blink:

Привет,
мисля,че е добре това пътуване да се отложи за малко.

Здравей, Оceanborn,
да се наредя с два въпроса:
1. Ще се случи ли нещо лошо в работата ми, касаещо изпълнението на задълженията ми до края на годината?
2. За мен по-добре ли ще е да напусна сегашната си работа?

Благодаря предварително.

Стой и се ослушвай, не прави нищо засега. Иначе имаш спънки, но изчакай.

*

tasha

• *
  • 85
Здравей, Оceanborn,
1. Ще се случи ли нещо лошо в работата ми, касаещо изпълнението на задълженията ми до края на годината?

Благодаря предварително.

Пак благодаря, около час преди отговора казах, че се отказвам от поста, който заемам, ако ми предложат друга работа ще е добре, ако не - здраве да има.
« Последна редакция: Април 01, 2013, 07:29:59 pm от tasha »

Оушън, записвам се с два въпроса:
1, ще съм доволна ли на тази работа, която ми предлагат сега
2, ще получа ли по-добро предложение в рамките на седмица?

1.Ти ще бъдеш доволна, но не съм сигурна дали работодателя ще е доволен. Подхождаш към работата си с надменност и смяташ,че може би заслужаваш повече, а може да се окаже че ти не можеш да се справиш адекватно. Помисли си. Иначе работата е добра.
2. Финансово по-добро ще получиш, но не съм сигурна за условията извън финансите. Не знам защо но първата работа ми харесва повече.

Обратна връзка. Обадих се на първото място, но те повече не ми се обадиха. Явно ме излъгаха.
От второто изобщо не звъннаха :(

Може ли нов въпрос?
Ще започна ли работа на място С. до края на този месец?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Последна редакция: Април 07, 2013, 03:49:59 pm от vanilla »

Ocean, и аз искам да питам бобчетата...
1. Х крие ли от мен чувства?
2. Наясно ли е Х с чувствата ми към него....?
3. Мога ли да направя нещо аз, за да променя отношението и ситуацията с Х в по-хубава посока?

Само по 2 въпроса. Освен това въпросите честно казано се припокриват. Помисли и задай пак!

Оушън, записвам се с два въпроса:
1, ще съм доволна ли на тази работа, която ми предлагат сега
2, ще получа ли по-добро предложение в рамките на седмица?

1.Ти ще бъдеш доволна, но не съм сигурна дали работодателя ще е доволен. Подхождаш към работата си с надменност и смяташ,че може би заслужаваш повече, а може да се окаже че ти не можеш да се справиш адекватно. Помисли си. Иначе работата е добра.
2. Финансово по-добро ще получиш, но не съм сигурна за условията извън финансите. Не знам защо но първата работа ми харесва повече.

Обратна връзка. Обадих се на първото място, но те повече не ми се обадиха. Явно ме излъгаха.
От второто изобщо не звъннаха :(

Може ли нов въпрос?
Ще започна ли работа на място С. до края на този месец?

Изчакай малко, от първото трябва да звъннат!

Здравей, Оceanborn,

Благодаря предварително.

Пак благодаря, около час преди отговора казах, че се отказвам от поста, който заемам, ако ми предложат друга работа ще е добре, ако не - здраве да има.

Айде да видим. Трябвало е да изчакаш поне до края на седмицата, но...нищо.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Последна редакция: Април 07, 2013, 03:50:15 pm от vanilla »

Здравей Оушан , благодаря ти от сърце за отговора ти в другия форум/ще дам обратна връзка :blink:
Ще си позвля да задам още един въпрос/не знам дали мога да задам въпрос за друг човек , но ме притеснява нещо
Въпрса е пътуването на А и И ще мине ли безпроблемно?

Привет,
мисля,че е добре това пътуване да се отложи за малко.
Благодаря ти , бях направила хорарна карта , където пътуването се управляваше от ретро сатурн/и др напрегнати аспекти
Сега като два различни начини на предсказване го показват си е повод за притеснение :-[/Благодаря ти още веднъж
А аз на твоето предсказване вярвам много да знаеш :P :wub:

Не мога да си обясня какво стана с него?

*

Vela

• 18
« Последна редакция: Април 13, 2013, 01:37:02 pm от Vela »

*

lealya

• *
  • 172
Здравей Оушън и аз се нареждам отново с 2 въпроса.
1.У него имали останали някакви чувства към мен?
2.Правилно ли постъпих,като го потърсих?
Отново благодаря за отделеното време :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
Ima li chuvstva kum men tozi chovek i misli li za neshto seriozno s men ili sum prosto priqtno populnenie na vremeto mu i ne mu puka za men izobshto

*

tasha

• *
  • 85
Здравей, Оceanborn,

Благодаря предварително.

Айде да видим. Трябвало е да изчакаш поне до края на седмицата, но...нищо.

По моя въпрос с работата - Обещаха ми да вземат още един човек и аз също да остана. Ще вземат ли още един човек?

*

anili

• *
  • 77
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 10:39:42 pm от anili »

Здравей Оушън искам да задам въпрс свързан с баща ми/като имаш време и възможност ще се радвам да ми отговориш
Ще блъснат ли ,,,,,,,,,,на баща ми
Кристина ,,,,,,,,,,,,ще има ли достъп до тавана на баща ми
Проблемите са свързани с имот и земя

Здравейте искам да задам 2 въпроса, и благодаря предварително за отделеното време.
1. Ще разбера ли в крайна сметка какво точно се е случило?
2. Отчуждение ли ни очаква?

Здравей Оушън и аз се нареждам отново с 2 въпроса.
1.У него имали останали някакви чувства към мен?
2.Правилно ли постъпих,като го потърсих?
Отново благодаря за отделеното време :blink:

Като цяло си постъпила правилно че си го потърсила, защото този човек е на кръстопът. Според мен има замесена друга жена, на 2 пъти ми излиза в реденето. Не знам как ще се развият нещата, но той е доста объркан и нерешителен в момента. Да, има някакви останали чувства и сантименти.

Ima li chuvstva kum men tozi chovek i misli li za neshto seriozno s men ili sum prosto priqtno populnenie na vremeto mu i ne mu puka za men izobshto

МОЛЯ, ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

Има чувства, но трябва време!