Здравей Гост

ПИТАМЕ ВЪЛШЕБНИТЕ БОБЧЕТА КАКВО ЩЕ НИ ПОДНЕСЕ ЖИВОТА УТРЕ

• 781 Отговора
  • 194423 Прегледи
Оушън,едно въпросче и от мен:Търпението ми към Х.,ще доведе ли до желания от мен резултат? или иначе казано: Ще дочакам ли,ако го чакам?

Гледай си живота!
Много ти благодаря  :wub: Ама това като Не ли да го разбирам,или к'вото дойде  ;D

Оушън,едно въпросче и от мен:Търпението ми към Х.,ще доведе ли до желания от мен резултат? или иначе казано: Ще дочакам ли,ако го чакам?

Гледай си живота!
Много ти благодаря  :wub: Ама това като Не ли да го разбирам,или к'вото дойде  ;D

Да не си губиш времето значи :)

Благодаря :)

*

vanilla

• **
  • 1578

1. Този човек няма чувства към теб, каквито на теб ти се иска. Той просто те разиграва.
2. Не. Не му пука. Просто престани да му обръщаш внимание и си гледай живота.
Благодаря ти Оушън, напоследък започна да ми се избистря точно това в главата, но просто ми трябваше да се отдалеча малко от ситуацията.....
и аз започнах да си мисля, че не му пука ..... :58:

*

kitsa

• 20
« Последна редакция: Януари 18, 2014, 09:37:01 pm от kitsa »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Последна редакция: Май 02, 2013, 10:12:26 pm от vanilla »

Д. има ли р ... в ... с н ....?

Здравей, Оушън!

Два въпроса и от мен:

1. Обича ли ме ........?
2. Ще се разделят ли скоро .... .. и ......?

Благодаря!

*

lealya

• *
  • 172
Здравей Оушън аз пак с два въпроса :blink:
1.Безразлична ли съм му вече?
2.Имали някакво бъдеще за нас?
Благодаря ти предварително за отделеното време.

Здравей Оушън,
имам два важни въпроса:
1.Ще започна ли нова работа скоро?
2.Проблемите,свързани с работата ми ще приключат ли без последствия за мен?
Предварително ти благодаря :)

Здравей Oceanborn ,
искам първо да ти честитя коледа и да ти пожелая да ти се случват само хубави неща и да си жива и здрава.
Имам 2 въпросчета :
1. Ще успеем ли да си ......... през 2013г.
2.Какво .............към мен?
Хубав ден :)
Мила Oceanborn търпеливо чакам твоя отговор  :blink:
благодаря ти   :blink:
ще перефразирам въпроса си Истината ли казва .....?
и ново въпросче: б...... .. ...?че в момента съм в голяма чуденка
хубавя вечер от мен

*

vanilla

• **
  • 1578
« Последна редакция: Май 13, 2013, 08:18:58 pm от vanilla »

Оушън,един въпрос и от мен?До месец ще ...... ли със сегашната си..... в ....?Много благодаря!

Здравей, Оушън! Бих искала да попитам бобчетата слидните два въпроса:
1. До 6 мес ще си намеря ли работа по спец?
2. Полезен ли ще ми е и..?

*

anili

• *
  • 77
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 10:40:34 pm от anili »

Здрaвей Оушън извинявяй ,че отново зaдaвaм въпрос,но нещaтa при мен сa достa зaплетени.Въпросът ми е ще ми купи ли бaщa ми обещaния aпaртaмент? Достa пъти ме е лъгaл зa рaзлични дребни нещa и не съм сигурнa че товa не е пореднaтa му лъжa ,a и вече стaвa 8-9 години от кaкто сме с мaйкa ми по квaртирите.Блaгодaря ти предвaрително!
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

Здравейте искам да задам 2 въпроса, и благодаря предварително за отделеното време.
1. Ще разбера ли в крайна сметка какво точно се е случило?
2. Отчуждение ли ни очаква?

1.Да.
2. Не. По-скоро объркване.
Обратна връзка
За съжаление неща при мен мен не са такива каквито предвидиха бобчетата.
Може би, така е трябвало да стане
1.Да. - до този момент нещата са си все така неясни
2. Не. По-скоро объркване - объркването е много старо, отчуждението и емоционалната ни отдалеченост ни завладяват ден след ден.

Здравейте искам да задам 2 въпроса, и благодаря предварително за отделеното време.

1.Да.
Обратна връзка
2. Не. По-скоро объркване - объркването е много старо, отчуждението и емоционалната ни отдалеченост ни завладяват ден след ден.

Не е дошло времето още... ДА, ще разбереш  В КРАЙНА СМЕТКА, тоест когато е минало мноого време и той събере смелост да ти каже!

Обърканост = отчуждение = студенина = да не познаваш човека до себе си. Всичко се решава с ГОВОРЕНЕ и ЖЕЛАНИЕ. Пробвай, нищо не губиш - ако не - махай се и не губи време. Живота е прекрасен, стига да искаш да го живееш и да не се страхуваш от него!

1.Да.
Обратна връзка

Не е дошло времето още... ДА, ще разбереш  В КРАЙНА СМЕТКА, тоест когато е минало мноого време и той събере смелост да ти каже!

Обърканост = отчуждение = студенина = да не познаваш човека до себе си. Всичко се решава с ГОВОРЕНЕ и ЖЕЛАНИЕ. Пробвай, нищо не губиш - ако не - махай се и не губи време. Живота е прекрасен, стига да искаш да го живееш и да не се страхуваш от него!

1.Да.
Обратна връзка

Благодаря ти,
толкова ли е страшна истината, че му е нужно толкова дълго време, когато съм с "единия крак в гроба" ли ще намери смелостта, тогава едва ли ще ми е нужна тази истина.
Ако искаш ми отговори на следващия въпрос, ако не искаш недей, не те задължавам, но трябва да искам да знам поне едно със сигурност.

Продължава ли всичко между тях?

*

anili

• *
  • 77
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 10:41:08 pm от anili »