Оушън, моля те за помощ отново. Става въпрос за здравословното състояние на мъж, който в момента е в интензивното. Снощи вечерта е претърпял сериозен инцидент. Ще се възстанови ли О. А. ?Предварително благодаря.
Здравей Оушън, имам два въпроса1. Ще остана ли доволна от работата при С., финансово и като цяло? (С. е работодателя)2. Ще остана ли с Х.?
Цитат на: Oceanborn в Юни 03, 2013, 12:21:19 pmЦитат на: ini в Май 31, 2013, 09:38:46 amЗа първи път пиша тук, много е интересно. Мога ли да задам въпрос?Можеш. Задават се до 2 въпроса.Ще си намеря ли квартира до 2 седмици?Ще ми увеличат ли заплатата до 3 месеца?Благодаря ти! Тези въпроси най-много ме вълнуват за момента и съм много напрегната, докато не ги разреша.
Цитат на: ini в Май 31, 2013, 09:38:46 amЗа първи път пиша тук, много е интересно. Мога ли да задам въпрос?Можеш. Задават се до 2 въпроса.
За първи път пиша тук, много е интересно. Мога ли да задам въпрос?
Цитат на: ini в Юни 03, 2013, 12:27:22 pmЦитат на: Oceanborn в Юни 03, 2013, 12:21:19 pmЦитат на: ini в Май 31, 2013, 09:38:46 amЗа първи път пиша тук, много е интересно. Мога ли да задам въпрос?Можеш. Задават се до 2 въпроса.Ще си намеря ли квартира до 2 седмици?Ще ми увеличат ли заплатата до 3 месеца?Благодаря ти! Тези въпроси най-много ме вълнуват за момента и съм много напрегната, докато не ги разреша.1. Да. 2. Не съм особено сигурна...има шанс,но по-скоро като бонусна система или бонус, отколкото нещо твърдо.
Цитат на: izibizi в Май 31, 2013, 07:05:24 pmПривет да попитам отново ;1. ще имам ли детенце отново2. ще имам ли успешна кариера в.....Благодаря!1. Да.2. Не точно колкото и както ти искаш,но ще имаш шанс за реализация.
Привет да попитам отново ;1. ще имам ли детенце отново2. ще имам ли успешна кариера в.....Благодаря!
Цитат на: Freya в Юни 01, 2013, 09:02:02 amЗдравей Оушън, имам два въпроса1. Ще остана ли доволна от работата при С., финансово и като цяло? (С. е работодателя)2. Ще остана ли с Х.?1. Не. Нито като финанси, нито като отношения.Не мисля,че е това което търсиш. 2. Не мисля....
Здравей Оушън,2 въпроса от мен:1. Ще ме потърси ли отново?2. Приключиха ли отношенията ни?
Цитат на: anili в Май 31, 2013, 10:43:35 pmЦитат на: Oceanborn в Май 30, 2013, 09:10:48 pmЦитат на: anili в Май 22, 2013, 10:44:53 pmЗдравей Оушън! Отново бих искала да попитам вълшебните бобчета 2 въпросчета:1. Ще замина ли някога /не зная доколко в далечното бъдеще може да се даде отговор/ да живея в Г...........?2. Ще дойде ли с мен приятелят ми?Предварително благодаря за отделеното време!1. Да, в далечно бъдеще...ама ще е далечно.2. Да.Благодаря, а дано, а дано! Но сега ме гложде отвътре какво означава това далечно бъдеще - 1-2, 5, 10 години? Когато си задавах въпроса, в мислите ми се въртяха до няколко години, въобще не съм си и помисляла до няколко месеца, например. И ако е възможно, бих ли могла да попитам още веднъж, но по-конкретно: "Дали до 1-2 години ще се преместя да живея в Г.......?"Здравей Оушън,извинявай, че пак си цитирам въпроса, но просто искам да разбера дали си го пропуснала умишлено или без да искаш. Разбира се, че от моя страна няма никакъв проблем и да не ми отговориш пак, казвам пак, защото въпроса ми се припокрива с по-рано зададения, но поне ми напиши да не чакам отговор.
Цитат на: Oceanborn в Май 30, 2013, 09:10:48 pmЦитат на: anili в Май 22, 2013, 10:44:53 pmЗдравей Оушън! Отново бих искала да попитам вълшебните бобчета 2 въпросчета:1. Ще замина ли някога /не зная доколко в далечното бъдеще може да се даде отговор/ да живея в Г...........?2. Ще дойде ли с мен приятелят ми?Предварително благодаря за отделеното време!1. Да, в далечно бъдеще...ама ще е далечно.2. Да.Благодаря, а дано, а дано! Но сега ме гложде отвътре какво означава това далечно бъдеще - 1-2, 5, 10 години? Когато си задавах въпроса, в мислите ми се въртяха до няколко години, въобще не съм си и помисляла до няколко месеца, например. И ако е възможно, бих ли могла да попитам още веднъж, но по-конкретно: "Дали до 1-2 години ще се преместя да живея в Г.......?"
Цитат на: anili в Май 22, 2013, 10:44:53 pmЗдравей Оушън! Отново бих искала да попитам вълшебните бобчета 2 въпросчета:1. Ще замина ли някога /не зная доколко в далечното бъдеще може да се даде отговор/ да живея в Г...........?2. Ще дойде ли с мен приятелят ми?Предварително благодаря за отделеното време!1. Да, в далечно бъдеще...ама ще е далечно.2. Да.
Здравей Оушън! Отново бих искала да попитам вълшебните бобчета 2 въпросчета:1. Ще замина ли някога /не зная доколко в далечното бъдеще може да се даде отговор/ да живея в Г...........?2. Ще дойде ли с мен приятелят ми?Предварително благодаря за отделеното време!
Оушън много ти благодаря, и дано. Ще се наредя с още един въпрос.Защо Е... се държи така?
Оушън много ти благодаря, и дано. Ще се наредя с още един въпрос.Защо Е... се държи така?Вела,как да ти отговоря на този въпрос с ДА или НЕ? Нали си чела правилата на 1 страница?
ЦитатОушън много ти благодаря, и дано. Ще се наредя с още един въпрос.Защо Е... се държи така?Вела,как да ти отговоря на този въпрос с ДА или НЕ? Нали си чела правилата на 1 страница?Извинявам се много за неправилно зададения въпрос.1 Влияе ли му някой на Е...?2 Това ли беше края на отношенията ни с Е..?
Здравей,ОушънМоля бобчето да ми отговори на 2 въпросапредстои ми инвитро до края на лятото - ще имам ли успех този път?да инвестирам ли в строеж ?Благодаря ти предваритрелно :blink: