Здравей, ОушънК. искрен ли е с мен? Между нас ще се получи ли нещо?Благодаря
Цитат на: Vela в Юни 11, 2013, 11:33:28 amЦитатОушън много ти благодаря, и дано. Ще се наредя с още един въпрос.Защо Е... се държи така?Вела,как да ти отговоря на този въпрос с ДА или НЕ? Нали си чела правилата на 1 страница?Извинявам се много за неправилно зададения въпрос.1 Влияе ли му някой на Е...?2 Това ли беше края на отношенията ни с Е..?1. Възможно е влияние от страна на сестра или майка, но не мога да кажа категорично да. 2. Определено да. Жена е причината - или тя е повлияла или си има нова.
Цитат на: tasha в Юни 16, 2013, 08:26:59 pmЗдравей, ОушънК. искрен ли е с мен? Между нас ще се получи ли нещо?Благодаря1. Да. 2. Да.
ЦитатЦитат на: Vela в Юни 11, 2013, 11:33:28 amЦитатОушън много ти благодаря, и дано. Ще се наредя с още един въпрос.Защо Е... се държи така?Вела,как да ти отговоря на този въпрос с ДА или НЕ? Нали си чела правилата на 1 страница?Извинявам се много за неправилно зададения въпрос.1 Влияе ли му някой на Е...?2 Това ли беше края на отношенията ни с Е..?1. Възможно е влияние от страна на сестра или майка, но не мога да кажа категорично да. 2. Определено да. Жена е причината - или тя е повлияла или си има нова. Благодаря Оушън, майка му е.
Здравей, ОушънЩе се допитам до боба ти :blink:1. Ще се развие ли всичко по план около проекта ни ?2. Ще срещна ли някоя интересна девойка през лятото ?Предварително благодаря.
Не знам защо на мен ми се видя по-млада жена, мислех си за сестра, но и майката върши работа. Бих ти препоръчала от личен опти да не се обвързваш с мъже, който не са се отделили и няма да се отделят от полата на мама. Мъже бол - просто търпение да имаш!
ЦитатНе знам защо на мен ми се видя по-млада жена, мислех си за сестра, но и майката върши работа. Бих ти препоръчала от личен опти да не се обвързваш с мъже, който не са се отделили и няма да се отделят от полата на мама. Мъже бол - просто търпение да имаш! Благодаря ти Оушън за съвета :blink: . Тази човек е като обсебен, или някаква параноя не знам имам моменти в които си е този който и други дето не мога да го позтая.
Цитат на: Oceanborn в Май 30, 2013, 09:12:00 pmЦитат на: sme6ko_84 в Май 29, 2013, 02:53:00 pmЗдравей Оушън ще се радвам , ако ми отговориш на въпроса На 24 и 25 май дали съм,,,,,,,,,въпроса ми е свързано със събитие , което се надявам да е станало , но чакам обратна връзкаБлагодаря ти Да кажа , че не е свързано с учене , друго е събитието Дааааа Ще дам обратна връзка , благодаря ти :blink: :blink:
Цитат на: sme6ko_84 в Май 29, 2013, 02:53:00 pmЗдравей Оушън ще се радвам , ако ми отговориш на въпроса На 24 и 25 май дали съм,,,,,,,,,въпроса ми е свързано със събитие , което се надявам да е станало , но чакам обратна връзкаБлагодаря ти Да кажа , че не е свързано с учене , друго е събитието Дааааа
Здравей Оушън ще се радвам , ако ми отговориш на въпроса На 24 и 25 май дали съм,,,,,,,,,въпроса ми е свързано със събитие , което се надявам да е станало , но чакам обратна връзкаБлагодаря ти Да кажа , че не е свързано с учене , друго е събитието
ВЕСЕЛО ЛЯТО ДЕВОЙКИИ УСПЕХИ НА ВСИЧКИ !!!
Здравей Оушън и на теб усмихнато лято!Моя въпрос е Ще бъдаем ли отново заедно с О?Предварително ти благодаря!