Оушън ще се съберем ли с x
Oceanborn, za purvoto momche K li govorish, che podceniavam ili za D? Blagodarq I se izviniavam za latinicata
Здравей,Оушън!Само тук не съм се записала Искам да попитам:1. ''Х'' ще ме потърси ли? "Х'' е мъж2. Има ли чувства към мен?П.П. И прабаба ми гледаше на боб – познаваше женицата, лека и пръст. Аз така и не се научих. Ех, знам тук-там нещо :blink:
Здравей Оушън!Хайде и аз на опашката с един въпрос.Ще се справя ли сама?
Цитат на: tasha в Септември 05, 2013, 04:46:25 pmOceanborn, za purvoto momche K li govorish, che podceniavam ili za D? Blagodarq I se izviniavam za latinicataГоворя за Д.
Цитат на: Resnitsa в Септември 02, 2013, 10:06:15 pmЗдравей, Оушън! :blink:Надявам се да си изкарала хубаво лято!Моите въпроси са:1. Харесва ли ме И.?2. До 2-3 месеца ще започна ли нова връзка?Благодаря!1. Не мисля,че е човека за теб.2. Има голяма вероятност за интересен флирт и опознаване, на този етап не знам дали ще е сериозна връзка или не.
Здравей, Оушън! :blink:Надявам се да си изкарала хубаво лято!Моите въпроси са:1. Харесва ли ме И.?2. До 2-3 месеца ще започна ли нова връзка?Благодаря!
Цитат на: _perla_ в Септември 05, 2013, 10:10:54 am Здравей,Оушън!Само тук не съм се записала Искам да попитам:1. ''Х'' ще ме потърси ли? "Х'' е мъж2. Има ли чувства към мен?П.П. И прабаба ми гледаше на боб – познаваше женицата, лека и пръст. Аз така и не се научих. Ех, знам тук-там нещо :blink:1. Да. 2. Мисля,че не е ясно все още дали има или няма. Трябва време.
Цитат на: Vela в Септември 05, 2013, 02:58:38 pmЗдравей Оушън!Хайде и аз на опашката с един въпрос.Ще се справя ли сама?Не изцяло.
Цитат на: qnita91 в Юли 09, 2013, 10:55:13 pmОушън здравей разделихме се с приятелят ми и имам чувството ,че тази болка ме съсипва...Въпросът ми е ще се съберем ли отново с Р... Ще се съберете, спокойно.
Оушън здравей разделихме се с приятелят ми и имам чувството ,че тази болка ме съсипва...Въпросът ми е ще се съберем ли отново с Р...