Здравей, Оушън! :blink:Имам два въпроса към бобчетата.1. "П.." ще ми отговори ли на писмото?2. Ще приключа ли любовните си отношения с "Е..."? Благодаря ти!
Здравей, Oceanborn,Aко може да питам бобчетата:1. Това ли беше края на отношенията ни с Д? Ако отговорът на въпроса е не - ще се задълбочат ли?2. В случай, че отговорът на първия въпрос е бил да, ако може това да е втори въпрос - Май месец догодина ще сменя ли работата?
Здравей Оушън :blink:Искам да попитам две неща:1. Ще се получи ли сериозна връзка с Й?2. Мога ли да му вярвам?Благодаря ти!
Здрасти, Оушън, аз също имам въпрос:"Ще започна ли връзка с М...?"
Приятелката ми ше забременее ли, или за сега е фалшива тревога със закъснението на цикъла и?
Цитат на: Нерил в Ноември 14, 2013, 02:05:06 pmПриятелката ми ше забременее ли, или за сега е фалшива тревога със закъснението на цикъла и?Ще забременее.
Досега не съм молил, но ще може ли да погледнеш и моите два въпроса:1. Ще имам ли до 3 месеца сексуална връзка с някого?2. Ще си намеря ли нова работа през декември?
Цитат на: Oceanborn в Ноември 14, 2013, 02:12:42 pmЦитат на: Нерил в Ноември 14, 2013, 02:05:06 pmПриятелката ми ше забременее ли, или за сега е фалшива тревога със закъснението на цикъла и?Ще забременее.Айдеее ще ставам татко казваш, нали не ме бъзикаш..
Благодаря много,Оушън!!!
Цитат на: vezni в Ноември 12, 2013, 06:12:35 pmЗдрасти, Оушън, аз също имам въпрос:"Ще започна ли връзка с М...?"Не.
Цитат на: tasha в Ноември 10, 2013, 04:55:49 pmЗдравей, Oceanborn,Aко може да питам бобчетата:1. Това ли беше края на отношенията ни с Д? Ако отговорът на въпроса е не - ще се задълбочат ли?2. В случай, че отговорът на първия въпрос е бил да, ако може това да е втори въпрос - Май месец догодина ще сменя ли работата?1.Да. 2.Да.
Цитат на: anili в Октомври 04, 2013, 10:18:24 pmЗдравей, Оушън! И аз се нареждам на опашката с две въпросчета:1.Ще се сменят ли скоро собствениците на фирмата, в която работя?2.И ако отговорът на 1. е Да - Ще ме оставят ли на работа във фирмата?Благодаря предварително! :wub:1.Не.
Здравей, Оушън! И аз се нареждам на опашката с две въпросчета:1.Ще се сменят ли скоро собствениците на фирмата, в която работя?2.И ако отговорът на 1. е Да - Ще ме оставят ли на работа във фирмата?Благодаря предварително! :wub: