и аз имам 2 въпроса.1. М ще предприеме ли нещо към мен до края на април?2. М иска ли да подновим връзката си?благодаря предварително
Цитат на: lealya в Март 23, 2014, 09:26:43 pmЗдравей Оушън е аз искам да попитам бобчетата :blink:1.Как ще се развеят отношенията ни "А" ?2.Той иска ли да има връзка с мен?Прочети пак как се задава въпроси към боба. Не мога да кажа КАК ще се развият отношенията ви. Мога да ти отговоря само с Да или Не.
Здравей Оушън е аз искам да попитам бобчетата :blink:1.Как ще се развеят отношенията ни "А" ?2.Той иска ли да има връзка с мен?
Цитат на: Last_Kiss в Март 23, 2014, 03:39:12 pmЗдравей,Оушън!Може ли два въпроса?1. Ще заживеем ли заедно с * до края на 2014-та?2. Ще си намеря ли работа като журналист до края на 2014-та?Благодаря ти за отделеното време! :wub:1. Да! 2. Има голяма вероятност, но не съм сигурна на 100%.
Здравей,Оушън!Може ли два въпроса?1. Ще заживеем ли заедно с * до края на 2014-та?2. Ще си намеря ли работа като журналист до края на 2014-та?Благодаря ти за отделеното време! :wub:
1. Ще следвам ли тази година? 2. Скоро ще имам ли......?
Цитат на: Oceanborn в Март 26, 2014, 05:22:04 pmЦитат на: lealya в Март 23, 2014, 09:26:43 pmЗдравей Оушън е аз искам да попитам бобчетата :blink:1.Как ще се развеят отношенията ни "А" ?2.Той иска ли да има връзка с мен?Прочети пак как се задава въпроси към боба. Не мога да кажа КАК ще се развият отношенията ви. Мога да ти отговоря само с Да или Не.Извинявай за неправилно зададените въпроси,права си не може да се отговори на тока зададените въпроси :confuse3: извинявай.Ще се коригирам :blink:1.Ще имам ли връзка с ......?2.Влюбен ли е в друга?
Здравей Оушън, моите въпроси са:1. Х има ли чувства към мен? 2. Ще имаме ли връзка?
Здравей, Oceanborn!За първи път ще питам, имам един единствен въпрос!Имаме ли бъдеще с А?Благодаря предварително
Здравей, Оушън! И аз отново на опашката с въпросчета :blink:1. До края на годината ще си остана ли на същото работно място?2. Ще забременея ли до края на годината?Благодаря предварително!Много успехи на теб ти желая!