Здравей Гост

Тото

• 52 Отговора
  • 13596 Прегледи
*

tadj-all

Тото
« -: Април 19, 2011, 09:51:23 pm »
Ако утре спечелите от тотото 3млн.лв, какво ще (на)правите?

Re:Тото
« Отговор #1 -: Април 19, 2011, 09:57:11 pm »
Добре ,че ме подсети  ;D Днес ще пусна тото  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #2 -: Април 19, 2011, 10:05:54 pm »
голям център за Креативна терапия ,
ще си наема няколко хора,които усещам като добри психолози ,ще се опитам да пресъздам хармоничен и тих свят (т.е. с интериора пациентите да могат да се отпускат и настройват към самоанализа и емоционално разпускане),ще имам горички покрай центъра ,поточета,фонтанчета,разнообразни творчески занимания..

*

tadj-all

« Отговор #3 -: Април 19, 2011, 10:11:53 pm »
голям център за Креативна терапия ,
ще си наема няколко хора,които усещам като добри психолози ,ще се опитам да пресъздам хармоничен и тих свят (т.е. с интериора пациентите да могат да се отпускат и настройват към самоанализа и емоционално разпускане),ще имам горички покрай центъра ,поточета,фонтанчета,разнообразни творчески занимания..

В коя държава?

п.п: А нещо за теб самата?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4 -: Април 19, 2011, 10:20:15 pm »
Е, че те 3-те милиона не отидоха ли в Сливен. По-малко ще е. Тука няква куца оферта по ретро Меркурий.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #5 -: Април 19, 2011, 10:24:25 pm »
Голяма част от парите ще даря на непознати хора, които се нуждаят от помощ - болни, нуждаещи се от трансплантации; болници; църкви; старчески домове; домове за изоставени деца; училища, библиотеки и т.н.

За семейството ще оставя минимална сума (200 000лв.), като моите ще инвестирам единствено в образованието си в чужбина и ще направя фондация.

*

tadj-all

« Отговор #6 -: Април 19, 2011, 10:28:39 pm »
Е, че те 3-те милиона не отидоха ли в Сливен. По-малко ще е. Тука няква куца оферта по ретро Меркурий.  ;)

Честно казано - не знам, къде са, нито колко са.

Просто се джафках до преди малко с 3-ма приятели и ми скимна да ви питам, ви какво ще (на)правите, ако фиша е ваш.

Приеми го, като мисловна задача ;)

*

tadj-all

« Отговор #7 -: Април 19, 2011, 10:30:32 pm »
Голяма част от парите ще даря на непознати хора, които се нуждаят от помощ - болни, нуждаещи се от трансплантации; болници; църкви; старчески домове; домове за изоставени деца; училища, библиотеки и т.н.

За семейството ще оставя минимална сума (200 000лв.), като моите ще инвестирам единствено в образованието си в чужбина и ще направя фондация.

Изключително романтично.

Къде са ти Възлите, Луната и Венерта и какви аспекти имат?

« Отговор #8 -: Април 19, 2011, 10:31:41 pm »
Не мисля, че живота ми с тях би се променил по коренно различен начин  :rolleyes: Това, което ми е проблем, не  може да се разреши с пари.

« Отговор #9 -: Април 19, 2011, 10:40:38 pm »

СЛВ в 1 дом, овен  :kva: Нептун
Луна в 12 дом, на Ас, риби :soe: Меркурий, :soe: Венера, :sec: Нептун, :tri: Плутон
Венера в 12 дом, на Ас, риби  :soe: Меркурий, :kva: Марс, :sec: Уран

*

holanda

« Отговор #10 -: Април 19, 2011, 10:45:27 pm »
В коя държава?

в някоя далечна държава ,да не могат да идват..и така отговарям и на втория ти въпрос-ще си е само за мен  ;D
Шегувам се,

за държава не съм мислила , бих искала да е в топла страна ..Суринам,Индонезия..но ще е трудно за пациентите ми да ме стигат,..затова мога да направя нещо в източноевропейска страна,но трябва да ги разгледам по-подробно и да помисля . Със сигурност ще е в страна с по-отворено общество ,за да мога самата аз да вирея добре там и да не се задушавам нито от много интерес,нито от тесногръдие .

аз се влияя от другите около мен ,ако ми внушават глупави мисли и емоции , веднага се заражда импулс и неудоволетворение от тях,искам да сменя мястото,в противен случай не мога да съществувам добре . Затова и тази ми мечта е достатъчно дълбокоперсонална .

*

tadj-all

« Отговор #11 -: Април 19, 2011, 10:50:39 pm »

СЛВ в 1 дом, овен  :kva: Нептун
Луна в 12 дом, на Ас, риби :soe: Меркурий, :soe: Венера, :sec: Нептун, :tri: Плутон
Венера в 12 дом, на Ас, риби  :soe: Меркурий, :kva: Марс, :sec: Уран

Така си и помислих - Риби или 12-ти дом силно замесен.

Интересно ;)

*

tadj-all

« Отговор #12 -: Април 19, 2011, 10:52:52 pm »
Не мисля, че живота ми с тях би се променил по коренно различен начин  :rolleyes: Това, което ми е проблем, не  може да се разреши с пари.

Значи ретроградния Меркурий в момента ти влияе много "лошо" на преценката ;)

* Венерката да не ти е наблъскана в някой неприятен за нея знак или дом. (Дева или 6-ти дом?)

« Отговор #13 -: Април 19, 2011, 10:58:56 pm »
Не мисля, че живота ми с тях би се променил по коренно различен начин  :rolleyes: Това, което ми е проблем, не  може да се разреши с пари.

* Венерката да не ти е наблъскана в някой неприятен за нея знак или дом. (Дева или 6-ти дом?)

Венера У10ти, 3ти и Слънце. Намира се в Стрелец в 4ти, съвпад с Нептун У8ми.

Даммм, ретро Мерка сериозно ме цака при всяко ретроградие. Наталния ми е в Скорпион в 4ти тригон с Луна.

*

tadj-all

« Отговор #14 -: Април 19, 2011, 10:59:52 pm »
В коя държава?

в някоя далечна държава ,да не могат да идват..и така отговарям и на втория ти въпрос-ще си е само за мен  ;D
Шегувам се,

за държава не съм мислила , бих искала да е в топла страна ..Суринам,Индонезия..но ще е трудно за пациентите ми да ме стигат,..затова мога да направя нещо в източноевропейска страна,но трябва да ги разгледам по-подробно и да помисля . Със сигурност ще е в страна с по-отворено общество ,за да мога самата аз да вирея добре там и да не се задушавам нито от много интерес,нито от тесногръдие .

аз се влияя от другите около мен ,ако ми внушават глупави мисли и емоции , веднага се заражда импулс и неудоволетворение от тях,искам да сменя мястото,в противен случай не мога да съществувам добре . Затова и тази ми мечта е достатъчно дълбокоперсонална .

Ти ли ще искаш да ги движиш нещата или ще си само спонсора т.е човека който ще си осъществи бляна/мечтата и ще инвестира в определена група от хора?

« Отговор #15 -: Април 19, 2011, 11:01:31 pm »
А защо не ми харесваш Венерата?  :angry: ;D

*

tadj-all

« Отговор #16 -: Април 19, 2011, 11:02:19 pm »
Не мисля, че живота ми с тях би се променил по коренно различен начин  :rolleyes: Това, което ми е проблем, не  може да се разреши с пари.

Даммм, ретро Мерка сериозно ме цака при всяко ретроградие. Наталния ми е в Скорпион в 4ти тригон с Луна.

Луна в Риби или Рак?

Асц Лъв?

*

holanda

« Отговор #17 -: Април 19, 2011, 11:05:26 pm »
Ти ли ще искаш да ги движиш нещата или ще си само спонсора т.е човека който ще си осъществи бляна/мечтата и ще инвестира в определена група от хора?

ще съм спонсора,но ще живея там и ще наблюдавам развитието на пациентите,.. А и когато аз съм хармонизирана, искам да се изявя ,следователно ще искам да държа контакт и да говоря с хората ,за да не изпускам моментите ,когато ''осъзнават'' неща .

*

Divna

• 2478
« Отговор #18 -: Април 19, 2011, 11:17:14 pm »
Ако утре спечелите от тотото 3млн.лв, какво ще (на)правите?

Не е лошо първо да се види кой е предразположен към печалби от лотария.  :P ;D

« Отговор #19 -: Април 19, 2011, 11:22:27 pm »

Луна в Риби или Рак?

Асц Лъв?

Луна в Рак, АС в Лъв. Ето тук, някъде по средата на страницата ми е картата http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3720.20.html