Romantica,
в Лондон сега има към двадесет хиляди българи ( с близкото им обкръжение ги пиши към 40 000 потенциално зайнтересовани какво се случва там), а покрай "игрите" със сигорност ще отидат и още. В клипа, който ни постна, има три сюжетни линии, вплетени в тази картина на Бенджамин Правичини. Много е страховито поставено в централното положение завоалираният символ със змията, който мене ме води към внушение за проява на силна отрова, атака целяща локален или глобален комфликт. От теста към картината личи, че някой ще се опита да изманипулира великите сили да се противопоставят остро една срещу друга, за това кои реално стои зад това пъклено дело. Обаче, дали не можем да се опитаме да дадем идея за панацея на потенциалните многобройни жертви, ако смело предположим че отровата след като се разтеле и не убие всички на място, постепенно причинява рак в голям радиус, същевременно всявайки повсеместен шок. Ако действа само на момента, нищо не пречи на нашите сънародници там, още от сега да си закупят превантивно по една маска с активен въглен, ако не дай бог им се наложи спешно да я ползват.
Аз искам да ви предоставя хомеопатичен комплекс за превенция срещу "раци" ( в друга своя творба Б. Правичини е предрекъл, че тази болест ще обхване голяма част от земното население ). Той трябва да се приема минимум един месец преди да е дошла потенциалната беля, 2 пъти дневно по едно драже, така че май няма много време.
Имам едно морално съображение да ви го представя и споделя - хората често са минали втората му фаза, стигнали са трета фаза на развитие на тази коварна болест и все още не са го разбрали, не им е причинил дискомфорт - започвайки обаче този комплекс, ако в този момент вече го имат, той веднага ще се прояви ( но не отключи!!) и те биха решили че комплексът им го е натресъл.
Ще ви го дам приятели, заради хората които са здрави и за сега са мнозинство и не им се занимава с това заболяване постфактум, заради изконното ми желание доброто да надвие злото, заради това че тази болест вече отнесе баща ми.
Аз и моето семейство го пием от два месеца, при хомеопатията няма опастност от предозиране и дума не може да става за станични ефекти, по същество те са безобидни препарати и много евтини:
‘’ Туморен комплекс ‘’:
1. Карцинозин, 2.Туя,
3. Калкарея карбоникум, 4. Кониум,
5. Карбо анималс, 6. Калкарея флуорикум,
7. Флуорикум ацидум, 8. Нитрик ацидум,
9. Арсенум албум, 10. Страмониум.
(Пие се минимум три месеца годишно, някой би се пойнтересувал в каква потенция да си ги набави - от ‘’15C’’ включително, нагоре каквото и да намерите е ще е о.к.!)
p.s: Не вярвам някой да ми пише, че поста ми е за раздел „Хомеопатия”, но ако се изкуши, няма да му отговоря.