Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 75744 Прегледи
*

Veselin

Re: Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!
« Отговор #120 -: Ноември 02, 2011, 01:20:01 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:12:40 am от Veselin »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Ноември 02, 2011, 01:51:42 pm »
А дали някой се сеща , че думите имат една много фина енергия? :blink: И няма значение дали са написани или изречени...
Предлагам Ви да подходите положително... :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=00QroZfHm5k&feature=related

Танцувайте....
Това не беше ли на Замунда Банана Бенд?  ;D

Знам ли?! ;D :P..Става за поклащане.... ;D :P....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Отговор #122 -: Ноември 04, 2011, 08:47:30 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:17:01 am от Veselin »

« Отговор #123 -: Ноември 05, 2011, 02:28:34 pm »
Веселине, хубаво ти е казала Леля Слава.  ;)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #124 -: Ноември 05, 2011, 02:30:19 pm »
Някои от броевете на "Нощен Хоризонт" по БНР ги записвам. Имам запис от гостуването на Христо Нанев, може да го кача в нета.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #125 -: Ноември 06, 2011, 02:39:13 pm »
Айде, малко астрология да вкараме  :wink2:- на 20.05.2012 е първото Слънчево затъмнение за 2012, Луната ще мине през Юпитер и Мерк в ТЕЛЕЦ (земен знак) преди да съвпадне със Слънцето точно в началото на Близнаци (близнетата са в тригон с водолея- с новата епоха). Освен това Плутон си транзитира през Козирог, а Нептун вече ще се е наместил в собствения си знак. Марс също ще е в Дева. Добър земен тригон се заформи....  :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #126 -: Ноември 06, 2011, 03:03:49 pm »
Айде, малко астрология да вкараме  :wink2:- на 20.05.2012 е първото Слънчево затъмнение за 2012, Луната ще мине през Юпитер и Мерк в ТЕЛЕЦ (земен знак) преди да съвпадне със Слънцето точно в началото на Близнаци (близнетата са в тригон с водолея- с новата епоха). Освен това Плутон си транзитира през Козирог, а Нептун вече ще се е наместил в собствения си знак. Марс също ще е в Дева. Добър земен тригон се заформи....  :P

Въй въй въй баш върху наталния ми Марс на 2,06* в близнаци ли бре  ;D  Сигурно ще ме хване щръклицата  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Anabell

• 2022
« Отговор #127 -: Ноември 06, 2011, 03:34:10 pm »
ЕМИ ВЕЩЕ, ;D ти ще хвръкнеш като един изтребител (по Марс) към Луната........ :49:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #128 -: Ноември 06, 2011, 04:01:52 pm »
ЕМИ ВЕЩЕ, ;D ти ще хвръкнеш като един изтребител (по Марс) към Луната........ :49:

Еееех, де да беше така... Не е само това - наталният ми Марс е в тригон към Плутон и Венера, на мен на друго ми намирисва  ;D ;D ;D

« Отговор #129 -: Ноември 06, 2011, 04:04:20 pm »

Еееех, де да беше така... Не е само това - наталният ми Марс е в тригон към Плутон и Венера, на мен на друго ми намирисва  ;D ;D ;D

Да не излезеш на лов с широко отворени зеници  :rolf:
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Veselin

« Отговор #130 -: Ноември 06, 2011, 04:07:06 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:20:56 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #131 -: Ноември 06, 2011, 04:08:53 pm »
Веско,
бива ли така да принизяваш енергиите бре?  ;D

Бети,
като дойде ще видим кво ще стане. Аз от днес за утре не правя планове, ти ми говориш за след половин година... До тогава я камилата, я камиларя...  ;)

« Отговор #132 -: Ноември 06, 2011, 04:53:34 pm »
То ясно че има бая време, ача аз да си кажа какво ми дрънчи в главата  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #133 -: Ноември 06, 2011, 04:57:22 pm »
Веще, и моите Марс Венера и Плутон добре са обвързани в натала, и когато Уран цъфна отгоре на Венера започнах първата си сериозна връзка с всички последствия (айде сещайте се, да не ставаме прекалено подробни.... ;D) :rolf:

:))) сега Плутон като ми налази Слънцето кой знае к' во ще става......

ПОРТАЛИТЕ СА ОТВОРЕНИ вече  :97: обаче има значение кой колко лична енергия има

*

Anabell

• 2022
« Отговор #134 -: Ноември 08, 2011, 04:12:27 pm »
Нещо по темата, което мисля ще Ви е интересно и с него специално поздравявам BlackBetty и Веско, за да останем позитивни и Веско да си търси работа.   :rolf:

Това е част от статия на сайта http://www.theastralworld.com , в раздела „пророчества”, това е линка, ако Ви се чете всичко http://www.theastralworld.com/prophecies/goldbergfuturelife.php .

Интервю на доктор Goldberg с негова пациентка, „виждаща” бъдещия си живот. Това интервю е публикувано в книгата му „Past Lives – Future Lives”.

Нанси се е преродила като млада жена, на имe Марша, живееща през 23 век. Марша работи с организацията „Министерство на Мира” в дипломатическия корпус. На въпроса дипломатическият корпус на коя държава е, Нанси отговаря, че е част от Западната федерация на нациите. В един момент потящата се Марша (тялото на Нанси се поти), казва, че е на мисия в Бразилия. Експеримент с климата, завършва по случайност със земетресение, което унищожава няколко малки града в Бразилия. Марша е изпратена, за да оцени вредата и за да прецени как Западната федерация може да помогне политически и финансово. Доктор Goldberg разпитва Марша за Западната федерация и кои държави са включени в нея. Федерацията включва Северна и Южна Америка, Западна Европа, Африка и близкия Изток. Мирната им опозиция е известна като Източния Алианс и се състои от Русия, Китай, Индия, Япония, Югоизточна Азия, Нова Зеландия, Австралия и Източна Европа. Единствените различия между двата лагера са „философски” и не е имало война повече от 100 години. 

Попитана как изглежда нейния град, Нанси описва движещи се пешеходни пътеки и соларни дискове. Пешеходните пътеки са като хоризонтални ескалатори, а соларните дискове се ползват за затопляне и охлаждане и за енергия. Улиците са чисти и гладки като мрамор. Не се позволява на колите да навлизат в градовете, транспортът е изцяло от безшумни железници и метро. Средната продължителност на живота е 110 години, хората се пенсионират на 85 години. Храната се приготвя автоматично от нещо наричано омни-регулатор, което звучи като микровълновата печка на бъдещето. Видеотелефоните се ползват навсякъде и вратите и прозорците се отварят и затварят, след гласна команда, която произнасяш. Някакси бъдещето поколение се е научило да се справя със завистта, предразсъдъците, депресиите и другите болести на тялото и духа, създавайки цивилизация, където хората живеят в хармония един с друг.

Марша прогресира до 2221 година и др. Goldberg около час и половина задава въпроси на Марша за Ню Йорк. Това е диалога:

Др. Goldberg: Ходиш ли на театър?

Нанси/Марша: Да, но не много често.

Др. Goldberg: Какви пиеси се играят сега в Ню Йорк?

Нанси/Марша: Ню Йорк? Не разбирам. Къде е Ню Йорк?

Др. Goldberg: Няма ли град Ню Йорк, който е известен с театъра си?

Нанси/Марша: О, трябва да говорите за New City (новия град). Имаше такова място Ню Йорк, но градът беше разрушен от ужасяващото земетресение преди 150 години. Градът беше тотално разрушен и много години бяха необходими, за да го възстановят. Беше кръстен Новия Град. Не съм чувала името Ню Йорк от училищните си години, когато изучавахме история. 

Др. Goldberg:
Новият Град все още ли е театрален център?

Нанси/Марша: Не, всъщност, не. След като е бил възстановен града, доколкото си спомням от уроците си по история, театърът става по универсален и нито един град не е постоянно седалище на най-важните личности в тази област. Новият Град е град като всеки останал.

Понеже се заинтригувах намерих и това клипче с интервю на въпросния доктор, може да Ви е интересно, на английски е http://www.youtube.com/watch?v=bgDWgUo8p30.  Др. Goldberg е завършил бакалавърска степен по био-химия, степен по „дентална медицина”, и психология. Започва зъболекарскта си практика, и използва хипнозата върху пациентите си, в последствие става единствения постоянно практукуващ терапист в САЩ, специализиран в регресия на минали животи и прогресия на бъдещи. 
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:18:31 pm от Anabell »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #135 -: Ноември 08, 2011, 04:17:48 pm »
Ако Вещичка е права и Апокалипсисът е изместен напред, Земетресението трябва да се случи по време на нашите животи.

Важното е, че светът ОЦЕЛЯВА!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #136 -: Ноември 08, 2011, 04:28:49 pm »
Винаги съм казвала, че планетата ще оцелее, но въпросът е кои нейни обитатели ще оцелеят!  :P

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #137 -: Ноември 08, 2011, 05:22:40 pm »
тези ще оцелеят на 100%, каквото и да се случи .. http://vbox7.com/play:f7bbe9b2   :P 
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Ноември 08, 2011, 05:32:55 pm »
Гъби, спори и плесени - един ден и ние ще преминем в това състояние на разумна форма на живот.  ;D :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #139 -: Ноември 08, 2011, 05:56:29 pm »
 Една интересна гледна точка от статия поместена днес в електронните медии (www.30dumi.eu):
 „В тази статия се разказва за проучвания, при които изследователите са сравнили събития на Земята, предсказани  от египтяните през 9 792 г. пр. Хр.  с тези, които са били прогнозирани за 2012 година. И в двата случая се  издига  теорията, че ще се има смяна на полюсите. Може би  това  е   причината, поради която е възникнал Потопът преди 10-11 хиляди. 
До момента учените проучват две египетски книги за предстоящи катаклизми, които вероятно ще се случат през 2012 година. Това се отнася за Книгата на мъртвите и Библията на Колбрин. Способностите на египтяните в астрономията не предизвикват никакво съмнение. В продължение на много векове  свещениците и астрономите от Древен Египет са изучавали в подробности звездните системи  и въз основа на знанията си са прогнозирали бъдещи събития. Те правили и връзки между трагичните събития на планетата от 9 792 г. пр. Хр.,  с онези събития, които би трябвало да възникнат  през 2012 година. Става въпрос за преминаването на Венера през съзвездието Орион. Египтяните вярвали, че това събитие се случва много рядко, а именно на всеки 11 804 години. Ако им се вярва, то през 2012 г. това ще се случи отново.
Със съзвездието Орион древните египтяни  свързвали  убеждението си, че там всъщност е върховният им бог Озирис.
Жителите на Древен Египет са писали за два изгрева и два  залеза, които се случват през 9 792 г. пр. Хр.  За всеки учен, който изследва такива неща, това изглежда невероятно, но към днешна дата експерти заключават, че има такава възможността, но трябва рязко да се сменят полюсите на Земята.
Възниква въпросът, че може този принцип е в основата на потопа, който описва Библията? Възможно е  много учени да са прави в своите предположения за произхода на наводненията отпреди 10-11 хиляди години. Това е събитие от огромна величина и значение и може да се случи само при рязка смяна на  полюсите на Земята.
Резултатите от изследване, проведено от съвременните учени, показва, че през 2012 г., Орион и Aldebaran са в точно    същата позиция, която е посочена в изчисленията на древните египтяни за 9792 г. пр. Хр.  Би било глупаво да се предположи, че това е просто съвпадение.’’