Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 76030 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!
« Отговор #140 -: Ноември 08, 2011, 09:00:33 pm »
 ;D :P е те англичаните развиват тая теория за Орион от доста отдавна, като откраднаха всичко от Египет и си го прибраха :rolf: :rolf:, май и Наполеон пооткрадна от техни кораби няк'ви неща... :haha: това цивилизованата Европа скоро няма да я стигнем...

но те нали си имат и житните кръгове и там бяха открили някакви знаци за 2012 и Венера....

те са много добри капиталисти, и в пласмента са добри, така, че точно на тях много, много не им вярвам... ако ги питаш тях Стоунхендж е ВЪРХА на човешкото цивилизация...  ;)

When One Door Closes Another Door Opens

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #142 -: Ноември 08, 2011, 09:40:57 pm »
И аз "хм". Но тези дни имах разни неразположения наистина, вчера например някакъв прилив от енергийна еуфория, сърцебиене и малко тревожност, имах чувството, че в мен пламти реактивен двигател около слънчевия сплит.

Единствено съм малко резервиран към нумерологичните фокуси.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #143 -: Ноември 09, 2011, 10:13:30 am »
да и аз не вярвам на нумерологията, с всичките календари на планетата, обаче ако няколко милиона се навият, поради каквато и да е причина да правят нещо едновременно ще има ефект.

« Отговор #144 -: Ноември 09, 2011, 10:42:34 am »
Да си призная и аз съм доста резервирана по отношение на нумерологията. За другото - имах един такъв момент края на миналия месец все едно имах реактор на АЕЦ в слънчевия сплит. Но от около седмица усещам големи количества енергия да преминават през тялото ми, чакрите на дланите мравучкат постоянно и усещам топлина от тях. И при стъпалата е нещо подобно.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Ноември 09, 2011, 10:49:27 am »
За другото - имах един такъв момент края на миналия месец все едно имах реактор на АЕЦ в слънчевия сплит.

Можеш ли да опишеш какво е усещането в слънчевия сплит?
В продължение на последните три години имам странно усещане в тази зона, което е почти постоянно. Сякаш слънчевият ти сплит изтръпва, има усещане за празнота/вакуум и същевременно преминаване на "нещо" през него - нагоре-надолу, прилича на "ветрове" (не мога да намеря по-точна дума, с която да го опиша).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #146 -: Ноември 09, 2011, 10:58:19 am »
при мен е на моменти, но тогава беше доста силно. Като цяло аз го сещах все едно слънцето се е настанило там. Бушува, върти се, пулсира за да се уравновеси. Може би нещо като леко изтръпване, но при всички положения приятно, създава чувството за огромна сила, енергия, любов и все едно астралното ти тяло е поне 6 метра в диаметър.
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Veselin

« Отговор #147 -: Ноември 09, 2011, 11:19:58 am »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:24:53 am от Veselin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #148 -: Ноември 09, 2011, 11:27:31 am »
Лили, нали не става дума за явление на нервна почва? А всъщност и да е така, причината може и да не е земна тревожност.

Веско, по какво съдиш, че е имало трансформация именно тогава?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Ноември 09, 2011, 11:29:27 am »
Лили, нали не става дума за явление на нервна почва?

Нямам представа, но усещането става по-интензивно преди да се случи нещо важно, някаква промяна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #150 -: Ноември 09, 2011, 11:39:19 am »
И аз така го усещам, като теб Лили. Голямо е определено, обаче ако кажа на хората, че ще се случи нещо през 2012 няма да ми повярват  :(

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #151 -: Ноември 09, 2011, 12:04:57 pm »

Можеш ли да опишеш какво е усещането в слънчевия сплит?
В продължение на последните три години имам странно усещане в тази зона, което е почти постоянно. Сякаш слънчевият ти сплит изтръпва, има усещане за празнота/вакуум и същевременно преминаване на "нещо" през него - нагоре-надолу, прилича на "ветрове" (не мога да намеря по-точна дума, с която да го опиша).

Имал съм такива усещания, но не постоянни и не за толкова дълго време .Ти го описваш като ветрове, аз бих го описал по-скоро като вълни. При теб въпросното усещане доколко е съпоставимо с усещанията породени от силни емоции
(подобно ли е на тях или се различава).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Ноември 09, 2011, 12:10:54 pm »

Имал съм такива усещания, но не постоянни и не за толкова дълго време .Ти го описваш като ветрове, аз бих го описал по-скоро като вълни. При теб въпросното усещане доколко е съпоставимо с усещанията породени от силни емоции

Да, точно. И като вълни може да се опише.
Не е задължително да са свързани със силни емоции, не винаги изпитвам такива.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Ноември 09, 2011, 12:13:02 pm »
Голямо е определено, обаче ако кажа на хората, че ще се случи нещо през 2012 няма да ми повярват  :(

Нямах предвид 2012.  ;D

Усещането става по-силно преди нещо да се случи в моя живот или с някой мой близък, после се изглажда, отминава и от време на време се появява отново.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #154 -: Ноември 09, 2011, 12:21:26 pm »

Да, точно. И като вълни може да се опише.
Не е задължително да са свързани със силни емоции, не винаги изпитвам такива.

Аз го нарекох импулси. Да усещането е като предизвикано от силна емоция/чувство, но много по-чисто енергийно, много по зареждащо и разтоварващо едновременно. Но не ми се е случвало да е с предсказателна цел.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Ноември 09, 2011, 12:23:28 pm »
При мен обикновено и сънищата, и странните усещания имат "предсказателен" характер, не са свързани с катаклизми, апокалипсиси и енергийни удари.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #156 -: Ноември 09, 2011, 12:44:12 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:23:54 am от Veselin »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #157 -: Ноември 09, 2011, 12:47:56 pm »
...Голямо е определено, обаче ако кажа на хората, че ще се случи нещо през 2012 няма да ми повярват  :(
Права си  ;D Аз не вярвам.

Разберете, че когато  мислите за "нещо" вие каните това "нещо" в живота си.

Мислите са енергии, вибрации. "Нещото" за което мислите също си има своя вибрация и като си съсредоточите вниманието върху това "нещо" активирате неговата вибрация, тя става част от вашата вибрационна същност и "нещото" започва да се движи към вас.

За вас не знам, но мен ме очаква една щастлива година :P
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Anabell

• 2022
« Отговор #158 -: Ноември 09, 2011, 01:53:59 pm »
че кой е казал, че няма да е щастлива ГОДИНА. Аз откакто съм се родила чакам да се случи нещо.  ;D

« Отговор #159 -: Ноември 09, 2011, 02:07:49 pm »
Съгласна съм с теб Анабел, зависи от гледната точка. Пък и кой е казал че си мислим само лоши неща, не може ли да са само хубави например :)