Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 75970 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!
« Отговор #180 -: Ноември 09, 2011, 07:07:01 pm »
Много се надявам "осъзнатите" да са достигнали критична маса.
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 05:55:10 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #181 -: Ноември 09, 2011, 07:19:55 pm »
  А с Вещицата има още какво да се спори, има още много неща, за които тя самата в предишни постове си противоречи. По принцип не бих им обърнал внимание, но той като тя е твърде самоуверени и казва, че не се влияе от нищо (а всъщност няколко пъти си е променяла мнението за някои неща), затова с нея има още да си приказваме.  :P

ТИ си мислиш, че си противореча  ;)

Няма да споря с теб, защото е безмислено! Ако в момента те хвана и те сложа на колената си и те нашамаря с точилката ти ще го наречеш зло, а аз от преди 2 години например също ще го нарека лошо държане, но в момента просто ще го нарека предизвикателство и възстановяване на баланса...  ;D

Това какво разбираш ти под променяне на мнение си е твой проблем, обаче едно не можеш да осъзнаеш - аз ти предоставям различни гледни точки и искрено се надявам да си разбъркаш бурмите из тиквата и да родиш нещо... Ама тъй като гледам само предизвикваш без ясна мисъл и посока, което само по себе си намирисва силно на енергиен вампиризъм. Хубаво си направи сметката следващия път като решиш да отправяш предизвикателства, защото трябва да имаш и солидна доза доказателства зад себе си! Ако ги нямаш, по-добрия начин е да се почешеш по топките и да замълчиш!

Самоуверена съм - ДА, защото съм минала по този път преди време и ЗНАМ за какво говоря и защо го казвам! А ти изобщо знаеш ли?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #182 -: Ноември 09, 2011, 07:22:17 pm »
Много се надявам "осъзнатите" да са достигнали критична маса.

И да не са, то последният ритник по задниците наближава  ;D 

В петък започва новата вълна и след нея ще броим пилците... Печатите започнаха да ги слагат вече. Времето настъпи!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #183 -: Ноември 09, 2011, 07:26:03 pm »
В петък започва новата вълна и след нея ще броим пилците...

Да видим.  ;D  :97: То не остана време, де.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #184 -: Ноември 09, 2011, 07:28:37 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:22:58 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #185 -: Ноември 09, 2011, 07:29:06 pm »
:97:

Забелязвам, че си влюбена в това човече, ама много сатанински поглед вади бре...  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #186 -: Ноември 09, 2011, 07:29:36 pm »
Щом е така, тогава наистина спирам да пиша тука.

Сериозно ли се връзваш?  ;D :85:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #187 -: Ноември 09, 2011, 07:30:53 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:22:45 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #188 -: Ноември 09, 2011, 07:31:12 pm »
Глупости! Енергиен вампиризъм...
Щом е така, тогава наистина спирам да пиша тука.

О оооо, отново манипулации тип Сърдитко-Петко...  ;D  И докога така Веско? Ама ти верно като по учебник за манипулиране си  :rolf:

Ще трябва да направя тема някой ден за основните типове манипулации, та поне да се знаят от всички  :tongue2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Ноември 09, 2011, 07:31:28 pm »
:97:

Забелязвам, че си влюбена в това човече, ама много сатанински поглед вади бре...  :rolf: :rolf: :rolf:

Навярно защото има нещо, което не се вижда зад гърба... от онези нещица дето изненадват изотзаде.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #190 -: Ноември 09, 2011, 07:33:54 pm »
Ами щом не иска никой да и противоречи...  ;D

Хахааааа отново глупости... Ейййййййй туй днешните деца ако знаят къде ги сърби ще е хубаво...

Приветствам диалозите, когато са подкрепени с МИСЛЕНЕ и СТАБИЛНИ ДОВОДИ, останалото е просто чесане на езици и други анатомии, а вече не ми се хаби енергия за простотии!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Ноември 09, 2011, 07:35:52 pm »
Ами щом не иска никой да и противоречи...  ;D

Виж, може да си поиграете на "ой, боли" с точилката... важното е да гледаш "умно" и да не задаваш "тъпи" въпроси.  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #193 -: Ноември 09, 2011, 07:58:06 pm »
Девойки и младежи, нещата се съграждат, рушат и надграждат. Какво сте ги замислили. Всеки цикъл е по-висок от предишния. Само на пръв поглед изглежда еднакъв. Всяка цивилизация строи и създава нещо, което остава в Акаша, когато изпълни предназначението си в тоя свят, отива на друго ниво, тук може да изглежда ,че е унищожена, но тя просто се е преместила по-високо, отдолу изглежда различно от поглед отгоре!
Е, някои изчезват, навсякъде се отделя зърното от плявата, за Вселенския разум няма невидими, кой където му е мястото.
За нас две цивилизации може да са изчезнали безследно, а всъщност едната да е затрита, а другата да е в друго ниво на вибрации.
Едната е слязла в долния свят, другата се е възкачила в горния свят. Но и двете са оставили създадените вибрации тук, в нашия.
От които вибрации искате, тях ползвайте.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #194 -: Ноември 09, 2011, 08:14:56 pm »
За нас две цивилизации може да са изчезнали безследно, а всъщност едната да е затрита, а другата да е в друго ниво на вибрации.

Между другото, мислих върху подобен вариант за Нибиру, а именно планетата просто да е в по-горна вибрация, поради което да не може да се засече по обичайния начин. Ако това е вярно и ако приемам, че обитателите могат да свалят нивото си на вибрация на нашето, то могат да се появят от нищото във въздуха ей-така, чак когато приближат.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #195 -: Ноември 09, 2011, 08:23:58 pm »
веднъж едно момче на 14-15 години ми каза - ние сме сенки на предмети от 4-тото измерение. Беше в националния ни отбор по математика... от онези медалистите....и продължи - нашите сенки са 2Д защото се проектират върху 2Д равнини....така, че Нибиру в което и да е измерение си има отражение тук.
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 05:53:08 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #196 -: Ноември 09, 2011, 09:22:43 pm »
Според струнната теория измеренията са 11 май...
Обаче ние сме сенки на самите себе си!
Ние имаме (минимум) 7 тела - физическо, етерно, ментално, космическо, не знам още какви бяха.
Физическото е в пространство и време, по-нагоре телата излизат от времето, а после и от пространството и т.н. - докато не станем Цялото.
Ние сме Цялото и Цялото е в нас, всичко съществуващо из всички измерения - всичко е в нас. Само дето ние сме гледни точки и се идентифицираме с туй онуй.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #197 -: Ноември 09, 2011, 09:24:59 pm »
Анабел, аналогии като тези понякога може да са примамлив капан за ума. :) В езотеричните среди също е пълно с такива случаи, при които умът решава, че може да скочи към сигурно заключение и да защити дадена теза, използвайки красива и подредена аналогия въз основа на определени прилики, макар че в действителност може да има немалко разлики, които прескача. Така изказаното зазвучава по-убедително и печели симпатизанти, дори да не е истинно. Все едно да кажем, че подобните триъгълници са еднакви - знаейки вече, че не са, едно такова твърдение е абсурдно. Т.е., ако ръмжи като куче, не значи, че е куче. Оттук има поне две разклонения: Първото е, ако разгледаме простия пример как проекцията на триизмерното ти тяло като двуизмерна сянка върху равнината става видимо благодарение на светлината. Ако няма светлина, ти си лишена от тази емпирична опитност, при което тя остава като математическа абстракция. Намеквам, че Нибиру може да не е непременно задължена да се прояви при нас, ако приемем някак за вярна изказаната от мен спекулация. Второто е, че дори да е, то не значи, че ще сме в състояние да видим това. Можеш да начертаеш проекция на 5-измерен хиперкуб на листа, но това нищо не означава - не значи, че кубовете са петизмерни. Математически, измеренията са безброй, както и числата са безкрайни. Но това едва ли е достатъчно основание да кажем, че в действителност сме 5000- или безкрайно измерни същества. Струнната теория обаче, ако е вярна, предсказва много допълнителни измерения, които не се виждат, тъй като са малки и много силно изкривени. Подобно е на листа, който изглежда двуизмерен, но всъщност не е.

И накрая, да не слагаме равенство между вибрация и измерение. Ултразвука не го чуваме и изобщо не знаем, че е край нас, тъй като ухото ни чува само до 20kHz, и то ако сме деца или пък сме си запазили слуха (в редки случаи над това). Но това не значи, че явлението се случва в по-горни измерения. И то може да бъде засечено с уреди, а пък прилепите чуват докъм 120kHz, ако не ме лъже паметта. Както и радиопрограмите в FM обхвата, и вълните на M-tel са навсякъде около нас, но нямаме сетива, с които да ги засечем.
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 01:21:07 am от Kelvin »

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #198 -: Ноември 09, 2011, 09:39:39 pm »

Между другото, мислих върху подобен вариант за Нибиру, а именно планетата просто да е в по-горна вибрация, поради което да не може да се засече по обичайния начин. Ако това е вярно и ако приемам, че обитателите могат да свалят нивото си на вибрация на нашето, то могат да се появят от нищото във въздуха ей-така, чак когато приближат.

Тия разсъждения са на пръв поглед логични, но имат един фундаментален дефект  :mellow: . Нибиру е достатъчно голям обект (според разпространените теории ) , че да не може да мине незабелязано през слънчевата система. Дори ако приемем, че  "по-горната вибрация" прави планетата изцяло невидима, гравитационните влияния върху другите небесни тела никак няма да са невидими. Досега не ми е известно да са засичани такива влияния, така че този вариант отпада.В такъв
случай, ако въпреки всичко приемем, че обектът Нибиру съществува, трябва да считаме, че неговото състояние на
по-висока вибрация е отговорно за липсата на гравитация и го прави един вид напълно несъществуващ в нашата
реалност.От това произтича дефектът, за който спеменах - ако Нибиру няма гравитация и не оказва никакви гравитационни
влияния ( спрямо нашето измерение ) , то и обектите в слънчевата система не биха могли да му влияят чрез гравитация. От това следва, че Нибиру не се върти около Слънцето ( въобще няма орбита) и е някакъв еднократен фантомен "минувач" , което е парадокс, понеже всички теории наблягат главно на цикличността  на орбитата на Нибиру.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #199 -: Ноември 09, 2011, 09:46:35 pm »
Да, това е така - гравитационното влияние би следвало да е налице, дори Нибиру да нямаше орбита около Слънцето, а да изглежда минувач. Но пък при такава маса и разстояние, за каквито се говори, само от Нютоновата механика излиза, че би трябвало гравитацията да го държи в някаква орбита около Слънцето, както се пише, освен ако не разполага с достатъчно енергия и много висока скорост, за да избегне това и да профучи през слънчевата система, което ми се вижда налудничаво и което пак е в разрез с писанията.  :mellow: И накрая има още един налудничав вариант - при евентуално по-висока вибрация, при която Нибиру следва орбита по други механизми и няма гравитация... Затова и продължавам със съмненията в Нибиру, понеже нямам достатъчно основания да го приема. И всъщност това, което обсъдихме, е най-фундаменталният и популярен проблем, през който идеята за Нибиру не може да пробие. Ала и това не е достатъчно за вярващите. Има една думичка - crackpot. Вероятно много от вярващите ще се хванат за вариант, при който Нибиру обикаля по някакъв друг начин.

П.П.: Намирам обаче за ценно да задържаме две противоположни твърдения в ума си за по-дълго време и да ги изследваме, без да изпитваме бързо залитане към нужда да отхвърлим по-скоро едното. Диалогът със себе си, при който играеш противоположни роли, е полезно умение в търсенето на истината.
« Последна редакция: Ноември 09, 2011, 11:19:08 pm от Kelvin »