Здравей Гост

Фидел Кастро се оттегля официално

• 6 Отговора
  • 1124 Прегледи
*

Stella

• 7765
Фидел Кастро се оттегля официално
« -: Април 20, 2011, 01:41:29 am »
Ще има ли истинска промяна в Куба? Как мислите?

Картата на Куба

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re:Фидел Кастро се оттегля официално
« Отговор #1 -: Април 20, 2011, 01:42:50 am »
Рождената карта на Фидел Кастро. Как мислите, кой транзит е причината за неговото оттегляне?

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2 -: Април 20, 2011, 01:56:13 am »
Относно картата на Куба - САтурн прави опозиция на Управител МС-Венера. Според мен истинската промяна ще дойде, когато и Уран мине от там. Транзитния Юпитер ще се задържи в 9ти дом около година и това ще повлияе благоприятно на международните оношения.

Да им са честити на американците лелеените пясъчни ивици на Куба, че ги сънуват от 50тина години тия плажове и не могат да ги прежалят.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Април 20, 2011, 02:33:32 am »
Рождената карта на Фидел Кастро. Как мислите, кой транзит е причината за неговото оттегляне?

Ха, тоя човек вече е изкарал уранов възврат  :o, сега е подкарал плутонова опозиция и е в период Саде Сати.  Мунданната опозиция между Юпитер и Сатурн е отключила наталния квадрат между Луната и Плутон в съвпад с нодалната ос. При него Юпитер и Сатурн са включени в конфигурация със Слънце/Нептун, така че наистина му е дошло времето да се оттегля вече. Периодът може да бъде по-труден и за здравето, не само предвид преклонната му възраст, интересна е транзитната ситуация в момента. Транзитните възли му преминават в съвпад с оста АС/ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Април 20, 2011, 02:42:32 am »
Дам, и съвпад с наталната Луна на El Comendante. Транзитен Сатурн имам предвид. Луната на Кастро попада във 2-рия дом на Куба. Ех, ресурсите на страната добре са дошли на неговите ресурси (Луна му е У2). Но пък е в опозиция с Венерата на Куба. Властта не му се е отразила добре в дългосрочен план май. Съвпадът му Слънце-Нептун попада върху АС на Куба, а Венерата на Куба е в негов 10-ти дом. Ясно защо толкова време е бил "лицето" на Куба. Но нали Сатурн не носи промяната. В неговата карта ретрограден Сатурн върху Луната може да го е принудил да направи последната и обмисляна от дълго време крачка.

Опитвам се да се върна назад във времето и да си спомня какво се е случило в Куба, когато трензитен Уран е бил във Водолей, в опозиция с Асцендента.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Април 20, 2011, 02:44:31 am »
Големите промени идват по време на сатурнови транзити, в съчетание с друг транзитен тежкар.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Април 20, 2011, 04:00:15 am »
Тр сатурн съвпад луна в 4ти дом.