Здравей Гост

Магията

• 7 Отговора
  • 1328 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Магията
« -: Април 20, 2011, 09:10:52 am »
Какво е за Вас магията?
Вярвате ли в нея?
Как се противопоставяте на влиянието й?
В кой период сте усещали влиянието и?
С коя/и/ планети и аспекти я свързвате? :rolleyes:
Вярвате ли в Черната и Бялата магия? Има ли такова понятие според Вас? :rolleyes:

Приятно писане и хубав ден от мен!
« Последна редакция: Април 20, 2011, 09:17:29 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Магията
« Отговор #1 -: Април 20, 2011, 04:26:03 pm »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 20, 2011, 07:43:03 pm »
И все пак става дума за анкета..... :rolleyes: ;D
« Последна редакция: Април 20, 2011, 08:20:04 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Април 20, 2011, 08:12:41 pm »
Категорично не вярвам в магии и тем подобни. Айде сега, на някой като нещо не му върви и хоп "направили са ми черна магия". Ми продължавай да си втълпяваш и ще стане вярно. Сам си правиш "магия". От позитивното мислене има полза. Не че като мислиш положително, ще промениш света. Не, тая няма да стане. Но каквото зависи от теб, с позитивно мислене и позитивни действия най-вече, с увереност, с борба, ако трябва, можеш да промениш.

Най-харесвам вуудомаджик. ;D Защото е много практично. Става за игленик. ;D

Иначе магията като очарование я свързвам с Нептун.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 20, 2011, 08:21:29 pm »
Категорично не вярвам в магии и тем подобни. Айде сега, на някой като нещо не му върви и хоп "направили са ми черна магия". Ми продължавай да си втълпяваш и ще стане вярно. Сам си правиш "магия". От позитивното мислене има полза. Не че като мислиш положително, ще промениш света. Не, тая няма да стане. Но каквото зависи от теб, с позитивно мислене и позитивни действия най-вече, с увереност, с борба, ако трябва, можеш да промениш.

Най-харесвам вуудомаджик. ;D Защото е много практично. Става за игленик. ;D

Иначе магията като очарование я свързвам с Нептун.

Едва ли има по-голям оптимист от мен в този сайт.... ;D...Положителните мисли за мен са най-важното нещо....

Магията свързвам с Плутон и Лилит....

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5 -: Април 20, 2011, 09:51:57 pm »
Вярвам, че има такова въздействие, след като има
енергийни потоци, които не можем да "видим" или да уловим,
след като има " измислени " психотронни оръжия,
считам, че е наивно да казваме - " Такова жУвотно нЕма "  :mellow:

P.S. Едва ли някой има доказателства за " точния период " на въздействие
Естествени минерали и амулети

« Отговор #6 -: Април 20, 2011, 10:34:49 pm »
Вярвам, че има такова въздействие, след като има
енергийни потоци, които не можем да "видим" или да уловим,
след като има " измислени " психотронни оръжия,
считам, че е наивно да казваме - " Такова жУвотно нЕма "  :mellow:

P.S. Едва ли някой има доказателства за " точния период " на въздействие

Съгласна съм с теб! Това че не вярваш не те предпазва  :blink: Иначе и аз свързвам магийте с Плутон и Лилит, познавам хора които са склонни да правят магии, да вярват на магове и екстрасенси и те определено имат силен Плутониев заряд и обикновено имат Слънце в Скорпион!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #7 -: Април 20, 2011, 10:37:15 pm »
Вярвам в силата на отрицателното енергийно вмешателство. Вкъщи сме намирали на няколко пъти такива неща... Ефектът от тях е бил винаги ужасен.

Днес си направих една бърза ретроспекция на съновника, който си водих преди време. Установих, че чрез сънищата си съм била предупреждава за някои отрицателни вмешателства месеци по-рано, дори в един сън - 3 години преди това и то много ясно и буквално :o Но след дъжд качулка :(

Според мен това са хора, които доста умело успяват да контролират енергията си за направата на такива неща. Но всеки трябва да е отговорен за постъпките си, няма невинни жертви на съдбата.

В моето семейство атакуваха човек, който на даден етап от живота си се беше отрекъл от Бог, в следствие на внезапна загуба на любим човек... Ако приемем, че всичко е енергия и човек привлича това, което излъчва се вижда резултата...  :(

Да и аз свързвам магиите с Плутон и Лилит, и водните знаци.

За да не привличаме такива неща към себе си според мен са необходими - силно положително мислене, любов, вяра в себе си и Бог, и добри дела :)
« Последна редакция: Април 21, 2011, 01:53:53 am от romantica »