Здравей Гост

ПРОТИВ АГРЕСИЯТА

• 9 Отговора
  • 3044 Прегледи
ПРОТИВ АГРЕСИЯТА
« -: Април 23, 2011, 05:32:00 am »
 ДАЙТЕ ЗАЕДНО ДА СЕ БОРИМ ПРОТИВ АГРЕСИЯТА!
 ИМА МНОГО АГРЕСИЯ ПО ФУТБОЛНИТЕ ТЕРЕНИ!
 ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ВСЕКИ РОДИТЕЛ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ С ТОВА ДА НЕ ПРИСЪСТВАТ ФЕНОВЕ НА
ФУТБОЛНИТЕ МАЧОВЕ!

*

Yaya

• 2265
Re:ПРОТИВ АГРЕСИЯТА
« Отговор #1 -: Април 24, 2011, 12:55:25 am »
 ;D ;D ;D
Я пък ти! Те ни пръскат с химикали и вируси, ти до мача опря  :P Да ти кажа, според мен агресията е навсякъде и ако хората първо помислят и после реагират, ще се преодолее до някаква сетпен това агресивно поведение. Нека започнем от нас си, за да има смисъл. Ех, този Нептун ме разнежи до неузнаваемост  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2 -: Април 24, 2011, 05:43:02 am »
;D ;D ;D
Я пък ти! Те ни пръскат с химикали и вируси, ти до мача опря  :P Да ти кажа, според мен агресията е навсякъде и ако хората първо помислят и после реагират, ще се преодолее до някаква сетпен това агресивно поведение. Нека започнем от нас си, за да има смисъл. Ех, този Нептун ме разнежи до неузнаваемост  ;D
       Да то е така,агресията е навсякъде - в нашата страна има много зло. Така ми съобщи
и моят духовен учител Иеова,че ние в България имаме тежка карма. Наистина трябва да по
мислят и после да реагират. Но в партийте и футбола е най-вече агресията и ние обикновените хора не трябва да им сме фенове,защото те мислят само за парите и как да обират народа, а ние трябва да сме фенове.  :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #3 -: Април 24, 2011, 09:43:04 am »
Футболът отдавна не е, това което беше. Особено българският. Според мен се преекспонира темата и се създава изкуствено напрежение. В някои мачове полицаите са 1 към 2 с феновете почти. Това не е нормално! Имаме толкова много кадри, а сме на това диредже...Просто не си вършат работата, защото така им е изгодно.

Как да се борим? Като ние самите се оттърсим от агресията.

Марушка, да не би да си станала жертва на някой хулиган?
« Последна редакция: Януари 23, 2012, 08:08:08 pm от Shreya »

« Отговор #4 -: Април 26, 2011, 12:20:55 am »
Футболът отдавна не е, това което беше. Особено българският. Но аз ходя чат-пат на мачове - има и нормални хора. Според мен се преекспонира темата и се създава изкуствено напрежение. В някои мачове полицаите са 1 към 2 с феновете почти. Това не е нормално! Имаме толкова много кадри, а сме на това диредже...Просто не си вършат работата, защото така им е изгодно.

Как да се борим? Като ние самите се оттърсим от агресията.

Марушка, да не би да си станала жертва на някой хулиган?

Не недай си боже,досега не съм станала жертва на хулиган. 
       Да има и нормални хора по мачовете, но някои може би,които издивяват на тези мачове се държат като диваци. С тази тема не създавам изкуствено напрежение,напротив
искам да се борим заедно и родители и нормалните млади хора с агресията у младите
хора да не става така по мачовете. :58:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5 -: Април 26, 2011, 02:20:52 am »
В никакъв случай нямах предвид, че ти създаваш изкувствено напрежение  :-[ За полицаите говорех. Те имат изгода от това - за да им плащат повече като ходят да пазят по мачове. Има случаи, когато полицията е почти колкото феновете. Нелепо е да сме страна с едни от най-многото полицаи на глава на население, а в същото време да се шири неконтролируема престъпност навсякъде  :unsure::rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6 -: Април 26, 2011, 02:25:47 am »
Марушке,

агресията няма как да я спреш. тя е изкуствено предизвиквана и за капак самата планета Земя в момента се отърсва от негативите събирани хилядолетия, а за да се изчисти са и необходими катаклизми. Земята боледува - високата температура са вулканите, треската са земетресенията, обилното изпотяване от треската са наводненията - също като при хората  ;)

отделно намаляването на магнитното поле влияе на човешкият мозък, защото дълбоко в същината си човекът е сбор от електромагнитни импулси, а намалянето на магнитното поле влияе върху вътречерепното налягане, което от своя страна влияе върху центровете на агресията при неосъзнатите духовно индивиди...

това са нормални процеси, които са нужни за трансформацията, която предстои... нищо ново под Слънцето  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #7 -: Април 27, 2011, 04:15:25 am »
Марушке,

агресията няма как да я спреш. тя е изкуствено предизвиквана и за капак самата планета Земя в момента се отърсва от негативите събирани хилядолетия, а за да се изчисти са и необходими катаклизми. Земята боледува - високата температура са вулканите, треската са земетресенията, обилното изпотяване от треската са наводненията - също като при хората  ;)

отделно намаляването на магнитното поле влияе на човешкият мозък, защото дълбоко в същината си човекът е сбор от електромагнитни импулси, а намалянето на магнитното поле влияе върху вътречерепното налягане, което от своя страна влияе върху центровете на агресията при неосъзнатите духовно индивиди...

това са нормални процеси, които са нужни за трансформацията, която предстои... нищо ново под Слънцето  ;)
Да Вещичке,агресията не може да се спре от човек,но всички нормални хора,които не са агресивни и диваци можем да се съюзим и да направим нещо по-добро. :58:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #8 -: Април 27, 2011, 01:33:56 pm »

всички нормални хора,които не са агресивни и диваци можем да се съюзим и да направим нещо по-добро. :58:

да отидем да набием агресивните ли  :haha: :haha: :haha:

това беше майтап  :P

а сега сериозно - нямам желание да правя каквото и да било! агресивните ще си останат такива освен ако не се осъзнаят, но я си представи някой дебел мазен гълтащ бира като спукано буре тулум да си спре агресията и да се обърне към вътрешното си Аз  ;D ;D ;D  ми няма как да стане! всеки си има път и изживявания...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #9 -: Май 01, 2011, 05:31:33 am »

всички нормални хора,които не са агресивни и диваци можем да се съюзим и да направим нещо по-добро. :58:

да отидем да набием агресивните ли  :haha: :haha: :haha:

това беше майтап  :P
 :rolf: :rolf: :rolf:

а сега сериозно - нямам желание да правя каквото и да било! агресивните ще си останат такива освен ако не се осъзнаят, но я си представи някой дебел мазен гълтащ бира като спукано буре тулум да си спре агресията и да се обърне към вътрешното си Аз  ;D ;D ;D  ми няма как да стане! всеки си има път и изживявания...
       Наистина ние не можем да ги набием агресивните. Това е все едно още повече да
предизвикаме агресията. Но може да опитаме да поговорим не само с  нашите деца но и с младото поколение,което познаваме,които знаем,че ходят на мачове,да не влизат в агре-
сивни действия и да не се обиждат на етноси,защото ние всички трябва да живеем в тази
държава,защото ние не само ние българите живеем в тази държава,но и всички етноси също живеят тук и те трябва да живеят тук щом като са родени тук и ние всички трябва да се разбираме и да живеем в мир и любов и толерантност. Защото мисията на ИСУС
ХРИСТОС е била също такава да противостои на агресията.