Здравей Гост

Уран и транзит през дом

• 17 Отговора
  • 2832 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Уран и транзит през дом
« -: Април 25, 2011, 07:46:46 pm »
Конкретно и само за дома през който Уран танцува.... ;D
Събитията на всички нива/ментално,физическо,духовно/  през призмата на сцената- дома.... ;) :blink:...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:Уран и транзит през дом
« Отговор #1 -: Април 25, 2011, 07:55:28 pm »
Ще влиза в 5 дом, но засега няма събития... Вече е много близо до куспидата, така че приемам, че си е свършил работата по темите на 4 дом, няма повече какво да прави там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 25, 2011, 09:04:24 pm »
В моята карта е в 4-ти дом...Все още транзитира тук....Разби на пух и прах всичко ...като събитийност го направи и в материален и в ментален план....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #3 -: Април 25, 2011, 09:11:02 pm »
добре, де и като ви мина през ІС какво стана

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 25, 2011, 09:12:55 pm »

По-правилния въпрос в този случай е какво ли не стана? :-\ ;D
Студ в дома, разруяи ми дома...,честа смяна ....

*

abroad

• 2187
« Отговор #5 -: Април 25, 2011, 09:45:07 pm »
Студ в дома, разруши ми дома...,честа смяна ....

ако няма какво да руши, може и да изгради :rolleyes:, при брат ми тъй се получи...
но промяната е ключова думичка

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #6 -: Април 25, 2011, 09:57:09 pm »
При мен се мотае из 4ти дом, смених две квартири, до края на годината се надявам да сменя още една  ;D  вкъщи не ми се стои изобщо, непрекъснато нещо се променя в семейството и дома..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Април 25, 2011, 10:39:15 pm »
Когато мина през 5 дом, родих, ожених се и се разведох. У7 е в квадрат с наталния Уран. Когато това се случи, е билв секстил с Венера в 7ми, странно. Но е бил на 115гр от себе си.

В момента влиза в 6ти, изправя ми се косата, защото У6 е и У7.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Април 26, 2011, 12:17:16 am »
При мен Уран е У7 и  транзитира в 8 дом последните 6 години. За това време се запознах с мъжа ми родих и се надявам докато излаезе от този дом да се освободя от отношенията си с него.
Както и да ви звучи това  ;)

Значи , с две думи уран транзитирайки през 8 дом ми донесе  една много трансформираща връзка, след която се чувствам нова и силна. Която ме накара да прогледна за много истини в живота.
« Последна редакция: Април 26, 2011, 12:25:09 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Април 26, 2011, 12:33:37 am »

Студ в дома, разруяи ми дома...,честа смяна ....

Да ви кажа, че в картата на мъжа ми Уран току що е влязъл в 4 дом. Явно ще има промени и при него...Промени, които предизвика сам с безкрайните си капризи. Но да е жив и здрав  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #10 -: Април 26, 2011, 02:15:24 am »
При мен транзитира в 10, но имам чувството, че съчмата ме удря по скоро по 5-ти. :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #11 -: Април 26, 2011, 02:37:41 am »
в 1 дом  ;)  мииии факсовете от кораба майка нещо напоследък доста зачестиха  :haha: :haha: :haha:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #12 -: Април 26, 2011, 04:39:14 am »
Първо,Христос Воскресе на всички съфорумци!
Не намерих темата,в която сте се поздравявали. :-[ :-[
Сега по темата..Откак Уран ми стъпи в 10,се почнаха "перестройките " в работата ми след 7-8 години правене на едно и също..Но поне  останах на същото място,докато прогресивния Мерк не мина през МЦ-то..
След година ми предстои друго местене ,сега съм по заместване..
Радвам се на всички тези промени,които наистина са изненадващи,неочаквани и винаги в последния момент..
На моя му е баш на ИЦ-то..Освен,че остана без работа(ако се отчита опозето към МЦ-то),така му се е приженило.. :PИска нов живот и то много го иска..
На брат ми излезе от 5-ти наскоро,но докато беше там, го пообвърза,направи тате и го разведе...
Приятелката ми забременя при транзита му в 8-я и дом...Сега се е запътил към К9 и само мисли за емиграция я вълнуват..
А другата дружка ,която ще ражда,е с тр. Уран в първите градуси на 4-ти..Тъкмо и беше потръгнал бизнеса  и беше бясна,че бебето ще я принуди да успокои темпото..
Явно УранЯ си работи.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Април 26, 2011, 06:42:09 am »
Когато планетата Уран е силно поставена в картата... ;D всеки нейн транзит през кардиналните оси носи доста сътресения и промени на всеки натив....
4-ти дом е сериозен изпит за енергията на Уран...Лоното бива подложено на тежки изпитания и промени.... :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #14 -: Април 26, 2011, 03:06:36 pm »
При мен Уран е У7 и  транзитира в 8 дом последните 6 години. За това време се запознах с мъжа ми родих и се надявам докато излаезе от този дом да се освободя от отношенията си с него.
Както и да ви звучи това  ;)

Значи , с две думи уран транзитирайки през 8 дом ми донесе  една много трансформираща връзка, след която се чувствам нова и силна. Която ме накара да прогледна за много истини в живота.

при мен абсолютно същото. в допълнение в 8-ми дом направи съвпад със слънцето точно когато родих дъщеря ми, намерих си нова работа и срещнах мъжът за който съм мечтала. нямам предвид благоверния съпруг :P

сега е вече на куспидата на 9-ти дом но не съм усетила нещо специално свързано с 9-ти дом. спрях да мисля и за втори брак, нали той е по 9-ти дом.

но ми е много интересно какво ще донесе съвпада му с наталната венера в 9-ти, но чак на 24 градус

« Отговор #15 -: Април 26, 2011, 04:50:29 pm »
В момента е на куспидата ан 8д, а имам чувството,че от 2 г е влязъл там...След 4-5градуса ще направи опозиция на себе си и съвпад с нат ми Слънце...очаквам промяна,дай боже! А иначе се кандилкам тука в една връзка дали-или....Когато беше във ІІта  1/2 на 7дом се разведох, а в 5 се "задомих"  :'(
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #16 -: Април 26, 2011, 06:58:09 pm »
минава през 2-ри дом.....
ами най-забележима промяна може би има в ценностната ми система, от към пари ...освен че започнах курс по астрология и част от парите ми отиват там..... :blink:

« Отговор #17 -: Април 26, 2011, 09:08:35 pm »
Моя Уранчо е точно на куспидата на 8-ми дом  :-\
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.