Здравей Гост

Новият Световен Ред

• 27 Отговора
  • 6171 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Новият Световен Ред
« Отговор #20 -: Април 29, 2011, 02:11:41 am »
Аз ли съм го казала?! :unsure:
Абе ..те робите като достигнат една критична маса имат навик да правят революции, метежи, золуми...та не се знае кой как ще оцелее.

« Отговор #21 -: Април 29, 2011, 02:15:41 am »
Права си, напълно съм съгласна че се навъдих какви ли не душички и че има нужда да се поставят всички по местата, но това не зависи от нас. "Еволюцията" си знае работата  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #22 -: Април 29, 2011, 02:29:46 pm »
ааа, на баба ви трътката! На мен не ми се мре.  :96:
а като говорите за качествен матРИЯл, защо тогава САЩ само ни дърпат ушите за нашите цигъня? Милиардите са в Китай, Индия, в Африка (особено северна) да не говорим, а те тук нас ще трепят  :angry:
« Последна редакция: Април 30, 2011, 01:50:21 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Април 29, 2011, 08:00:28 pm »
Виж сега ;D, щатите го играят на чувство на вина. Таковата..ний много съжаляваме, че сме ви ловили вас-афроамериканците кат добитък из африканските савани, та сега за известно време ще прилагаме позитивна дискриминация. Другите бивши империи-Англия, Франция и отчасти Холандия, Португалия, Испания им пригласят щото те пък виновни за Индия, Китай и някой друг бандустан. Хубу, ама ние нашите мангали ме сме ги товарили на кораби, за да ни работят бадева докато плющи камшикът отгоре им..и..ето ТУК е поантата и дълбокото усещане за липса на националноотговорни политици.

*

holanda

« Отговор #24 -: Април 29, 2011, 08:05:03 pm »
в Африка (особено северна) да не говорим

в Северна Африка вече няма останал бял африканец ,само да кажа  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Април 29, 2011, 08:05:57 pm »
Хубу, ама ние нашите мангали ме сме ги товарили на кораби, за да ни работят бадева докато плющи камшикът отгоре им..и..ето ТУК е поантата и дълбокото усещане за липса на националноотговорни политици.

Ти докато накараш нашиЙо мангал да работи, ще дойде Новият световен ред.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Април 29, 2011, 09:22:58 pm »
Оплели сме се яко в кълчищата, а нашата малка държавица я тъпчат щото народа ни е откачен и непокорен, мангалите и те са много ама и те са непокорни... Откакто влезнахме в ЕС помня го добре бях 8-ми клас в доста нестандартно училище, започнаха да ни слагат в стандартите на Америка. Тогава много се подразних защото старата програма на обучение беше доста натоварена, но пък учехме здраво и знаехме много. След това настана голямата скатавка, намирахме лесно на живота лекото и на хляба мекото и бяхме всички отличници  ;D И сега е така, но вече гледам от страната на работник. В общи линии нас много не ни тачат явно защото не се поддаваме на стандартизация  ;)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #27 -: Юни 06, 2011, 12:58:40 am »
.
« Последна редакция: Април 20, 2012, 11:40:59 pm от Hm »