Здравей Гост

Хороскопа в действие

• 22 Отговора
  • 3038 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Хороскопа в действие
« -: Април 28, 2011, 05:48:39 pm »
На пръв поглед изглежда лесно ,но когато задълбаеш в науката можеш да разбереш колко подводни камъчета се крият в бързо течащата вода на картата...
Никога не можем да кажем на черното бяло и на бялото черно защото например един Меркурий в знака на своето изгнание/Стрелец/ и на своето падение/Риби/ не е онова , за което се смята...а именно неговите аспекти и положение в дом , декада , терма , фас...придават различните украски , от които следват и далеч по-сериозните интерпретации в които установяваме подводните камъчета на мисловните процеси и предаване на информационния поток. В същия смисъл стои и въпроса с неговите тронови позиции- Близнаци и Дева...Силата на планетата в картата не  е константна величина...Тя е зависима по редица причини...
Всеки хороскоп е уникална карта и снимка на космическия статус в мига на нашето раждане.
В този смисъл и хороскопа е в действие ръководен от различните ментални и материални процеси както на небето ,така и на земята....
Начина по който откриваме възможностите на картата са изведени от трудовете на древните астролози , но както всяко нещо ,тези трудове търпят еволюционните процеси на всяко съвремие...Астрологията е най-древната наука и като такава , тя доказва , че света се променя съгласно потребностите на своето време...
Стъпките за разглеждане на един хороскоп са различни...,но изводите до които стигаме би следвало да бъдат еднакви.
Всеки хороскоп е действие ,което бива отключвано в различни периоди...
Как подхождате към тълкуването на хороскопа?
Къде се замисляте? Къде срещате трудности в интерпретацията?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Хороскопа в действие
« Отговор #1 -: Април 28, 2011, 06:41:44 pm »
ИМАТЕ ЛИ ПОД РЪКА КАРТИ НА АСТРАЛНИ БЛИЗНАЦИ? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Април 28, 2011, 06:52:40 pm »
Наскоро превеждах едни документи и се оказа, че адвокатът, който ги е съставял, е мой астрален близнак. Но не му знам часа на раждане. Ето тук можем да изтъкнем ролята на домификацията. Имам същите аспекти и същите знакови разположения, но правото не ме влече, макар и да имам доста контакти с юристи предвид естеството на моята работа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3 -: Април 28, 2011, 07:00:33 pm »
Аз познавам свой астрален близнак - но и на него не знам часа на раждане. Бяхме дори в един курс в гимназията, трима, родени на една дата, но единия предходната година. Та с този, въпросния близнак, нямахме въобще нищо общо. Той продължи с икономика, сега работи в сферата си. Интересното е, че той се връща в София(където е роден, но не израсъл), а аз впоследствие идвам също тук. Всъщност, и тримата сме тук  ;D

Лелеее, Марая направи 20 хиляди мнения....  :rakeattack: :rolf:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 28, 2011, 07:05:33 pm »
Наскоро превеждах едни документи и се оказа, че адвокатът, който ги е съставял, е мой астрален близнак. Но не му знам часа на раждане. Ето тук можем да изтъкнем ролята на домификацията. Имам същите аспекти и същите знакови разположения, но правото не ме влече, макар и да имам доста контакти с юристи предвид естеството на моята работа.

В този случай и двамата сте били ангажирани с една и съща работа....
Има случай , когато обаче астралните близнаци са толкова различни...и с толкова различни пътища в живота , че направо не е за вярване.... :rolleyes:
Тук е тънкостта на интерпретацията...

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Април 28, 2011, 08:29:32 pm »
Аз познавам свой астрален близнак - но и на него не знам часа на раждане. Бяхме дори в един курс в гимназията, трима, родени на една дата, но единия предходната година. Та с този, въпросния близнак, нямахме въобще нищо общо. Той продължи с икономика, сега работи в сферата си. Интересното е, че той се връща в София(където е роден, но не израсъл), а аз впоследствие идвам също тук. Всъщност, и тримата сме тук  ;D

Лелеее, Марая направи 20 хиляди мнения....  :rakeattack: :rolf:

Често се случва....
Аз имам две такива карти , но не мога да ги кача за съжаление.... ;D
Хубаво е да се проследи това....Защо , как и кога се случва? :rolleyes:

Не е важна само бройката...,а и качеството... :P ;D ;)...
Защо те впечатлява? :rolleyes:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #6 -: Април 28, 2011, 08:58:27 pm »
ИМАТЕ ЛИ ПОД РЪКА КАРТИ НА АСТРАЛНИ БЛИЗНАЦИ? :rolleyes:
Имам под ръка примери с истински близнаци.
Първата е на най-добрата ми приятелка от училище. Артистична личност - но артистичността и е доста практична. Доста успешен архитект. Омъжи се за стрелец и не е разведена но отдавна не живеят заедно. Брака беше нещастен за нея. Има син който много обича и глези. Няма особено желание да емигрира.
Втората е на брата и близнак - също артистичен но по-скоро музикално. Всичко му се случва много лесно и покрай жени. Заради сестра си влезе да следва а после покрай жена си замина за Канада. Сега живеят щастливо там и имат син и дъщеря.
Той от своя страна е женен за близначка - третата карта - уравновесена и приятна жена - много са щастливи заедно въпреки че тя в началото имаше малко уранови повици за свобода ама телето не пуска лесно кат захапе ;D
Сестра и - четвъртата карта - непрекъснати предизвикателства в любовта. Дълго време имаше гадже което живееше в България докато тя в канада. Накрая тя му постави ултиматом да замине при нея но той не щя. Сега е сама.
« Последна редакция: Април 29, 2011, 05:46:02 pm от sasha »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7 -: Април 28, 2011, 09:02:51 pm »
Аз имам астрален близнак и с нея се запознахме случайно,преди няколко години. Пътищата ни са коренно различни.Характерите-също. Отдавам го на градусите в домовете и планетите,както и от отработването на аспектите.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #8 -: Април 28, 2011, 09:25:30 pm »
На мене винаги ми е било интересно - как при положение че имат само няколко минутки разлика в раждането, което значи че им мърдат само домовете с 4-5* имат толкова различна съдба.... :unsure:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Април 28, 2011, 09:26:54 pm »

ъммм кво да ти кажа, аз вися в този форум над 2-3г, когато мога пиша, като не ми стиска, не се включвам, и с 2та ми ника(включвам стария) съм направила около 1000 мнения, пък тииииииииии 20 пъти по толковааааа  :rakeattack: струва ми се ужасно много  :kissd:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Април 28, 2011, 09:32:21 pm »
На мене винаги ми е било интересно - как при положение че имат само няколко минутки разлика в раждането, което значи че им мърдат само домовете с 4-5* имат толкова различна съдба.... :unsure:

Е това е астрологията...Да откриеш причината , да си дадеш обяснение , да знаеш защо.... :blink: Именно в това намирам мъдростта на науката....
Фрапантни разлики има и то при хора родени в един и същи час....
Проблема е в това , че ми липсва съгласието на единия индивид , за да кача две карти при които фактите са очеизбождащи и живота е коренно различен за двамата.... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Април 28, 2011, 09:36:29 pm »

ъммм кво да ти кажа, аз вися в този форум над 2-3г, когато мога пиша, като не ми стиска, не се включвам, и с 2та ми ника(включвам стария) съм направила около 1000 мнения, пък тииииииииии 20 пъти по толковааааа  :rakeattack: струва ми се ужасно много  :kissd:

Не го намирам за много...,а за необходим обмен... ;D ;)
Имам само един ник... :rolleyes:
Това е асц в скорпион в последен анаретен градус в съвпад с Толиман.... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Април 28, 2011, 09:43:07 pm »
Саше, в едната карта луната е в 11-ти , а в другата в 12-ти...Планета в 12-ти винаги дава емиграция и то трансокеанска или по-далечна дестинация...
Колко важни са домовете и куспидите.... :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #13 -: Април 28, 2011, 09:50:45 pm »
освен Луната и управителите на първите домове са в различни домове-9,което заедно с Луната,потвърждава емиграцията
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Април 28, 2011, 09:57:13 pm »
Вторите 2 карти...слънцата са в различни домове...7-ми и 8-ми...Ивсе около куспидите... :rolleyes:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #15 -: Април 28, 2011, 11:23:15 pm »
Вторите 2 карти...слънцата са в различни домове...7-ми и 8-ми...Ивсе около куспидите... :rolleyes:

Вярно - това пък направо е очеизбождащо. А аз винаги съм мислила че купсидите са чувствителни и като се върти планета, особено светило, наоколо направо го броим във дома на купсидата.....а явно не е така..... :unsure:....сичко си има значение...
« Последна редакция: Април 28, 2011, 11:27:18 pm от sasha »

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Април 28, 2011, 11:32:06 pm »

Вярно - това пък направо е очеизбождащо. А аз винаги съм мислила че купсидите са чувствителни и като се върти планета, особено светило, наоколо направо го броим във дома на купсидата.....а явно не е така..... :unsure:....сичко си има значение...

Интересно е , какво им се случва в момента с транзита на Нептун в/у слънцата? :rolleyes:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #17 -: Април 28, 2011, 11:53:44 pm »

Интересно е , какво им се случва в момента с транзита на Нептун в/у слънцата? :rolleyes:
Ира роди миналата година( Нептуна и е на върха на 5-ти) - не знам кога е първото му навлизане  в риби - може и да е било малко предварително. Сега са тука с цялото домочадие и ще ходят на почивка...някаде на море
За Светуци нямам данни..но май и тя е тук....

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 29, 2011, 02:44:49 am »
Мисля , че Нептун не е влизал в риби миналата година и това му е първия ингрес... :rolleyes:
Нямам ефемериди в момента...
Картите са много интересни...,но поради зачестилите кражби на интелектуална и жсякаква собственост ще те помоля да ми дадеш малко данни за хората на лични...Правя си изследване и ако не е проблем , ще бъда изкключително благодарна и задължена... ;D :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 29, 2011, 02:52:38 am »
Това е първият му ингрес в Риби.
Миналата година Уран и Юпитер бяха влезли в Овен и после се върнаха ретроградно в Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.