Здравей Гост

Разликата между професионалния астролог и любителя

• 103 Отговора
  • 11484 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Единия печели пари от астрологията , а другия израства чрез науката превръщайки я в хоби...
Редно е да се плаща...,защото това е въпрос на време , на знания , на уважение към труда...
НО НЕ Е РЕДНО ДА СЕ КРАДЕ....
Много случайно попадам за кои ли път на евтини кражби от така наречените академични астролози :57: и меко казано съм повече от възмутена....
Няма да правя реклама- защото знам , че лоша реклама няма...,но който се интересува може да ми пише на лични и да разбере за какво иде реч!
Скъпи професионални астролози...,не Ви ли е неудобно да копирате и преписвате бедните любители? Не Ви ли е неудобно и не разбрахте ли , че У12 по К16 на Уунурнаисе не прави астролога- АСТРОЛОГ..., а нещо далеч по-значимо от това! :angry: :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Ха,добре дошла в клуба-)))То,винаги случайно ги хващаш...като че ли, ние не четем и нямаме интернет. Не съм срещала копи и пейст от форумите,да ти кажа,обаче, пейст от руските астролози и западните- всичко...че и книги издават, без библиография.-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
Ха,добре дошла в клуба-)))То,винаги случайно ги хващаш...като че ли, ние не четем и нямаме интернет. Не съм срещала копи и пейст от форумите,да ти кажа,обаче, пейст от руските астролози и западните- всичко...че и книги издават, без библиография.-)))

НЕ СИ ПОПАДАЛА ИЛИ ПРОСТО НЕ ИСКАШ ДА ВИДИШ КАБАЛЕТКА..... :rolleyes: :angry: :angry:
Много съм ядосана....

ето виж тук:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5132.80.html

Последния ми коментар е синтеза.... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
а, това го видях...но,реално може същата жена да се е обърнала със същия въпрос.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
Защо си мислите, че вече не публикувам никакви казуси за разглеждане?
На мен лично ми писна да ме четат, да използват материалите ми и да ме плюят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
а, това го видях...но,реално може същата жена да се е обърнала със същия въпрос.

Перфектна логика.  :blink:
И автоматично това оправомощава астролога да публикува тази карта, нали?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Ами видно от шокираната емотиконка и репликата нещата изглеждат по друг начин.... :rolleyes:

Жената казва , че няма думи.... :-\....

*

Марая

• 28287

Перфектна логика.  :blink:
И автоматично това оправомощава астролога да публикува тази карта, нали?

Направо ми пада капата....

Та питам къде е етиката на професионалиста??? :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Е,не,бе...що да упълномощава? Обикновено се иска съгласие, предполагам.  Туй си е бял кахър-))))...аз говоря за тотален препис-)))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
опаааа,искаш да кажеш,че жената с тази карта е natalia? Тогава е логично да се опули

*

Lillie

• 30532
Нека го замажем хубаво. В името на спокойствието и мира.  :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Ама айде стига сме мазали и толерирали подобни неща....ОБИДНО Е КОЛЕГИ! :angry:
Кабала ти от лесно не следиш кой как краде от твоя сайт- нали? ;D

Но да се краде от форум е обидно за професионалните астролози-първо заради тях и после заради самата астрологията...

Дебело подчертавам , че ще информирам председателя на БАА за този казус...,имам честта лияно да го познавам.... ;D

*

Марая

• 28287
опаааа,искаш да кажеш,че жената с тази карта е natalia? Тогава е логично да се опули

Нищо не искам да кажа...Следя хронологията..,а тя е очеизбождаща.... :-\

Е,не,бе...що да упълномощава? Обикновено се иска съгласие, предполагам.  Туй си е бял кахър-))))...аз говоря за тотален препис-)))

Тотал или не...това си е позор за астрологията и така наречените професионални астролози....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Виж,ся,Лили...обикновено не мажа,а първо търся логичното обяснение, щото гледам да си отработвам тая тау за бързото палене-))). За това реших, че жената се е обърнала със същия въпрос. Ако,обаче, със сигурност знаем, че не е така...е, вече си е копиране,както и да го погледнем

*

Марая

• 28287
Виж,ся,Лили...обикновено не мажа,а първо търся логичното обяснение, щото гледам да си отработвам тая тау за бързото палене-))). За това реших, че жената се е обърнала със същия въпрос. Ако,обаче, със сигурност знаем, че не е така...е, вече си е копиране,както и да го погледнем

Точно така - копиране си е...,за жалост! :angry:

*

Lillie

• 30532
Не ми се коментират професионалните среди, именно защото имам какво да кажа.
Измислени биографии, измислени нива, измислени титли, а дори и имена...
Блажени са вярващите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

То щом в Германия се преписват докторски дисертации, какво да кажем за България...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала

Ама айде стига сме мазали и толерирали подобни неща....ОБИДНО Е КОЛЕГИ! :angry:
Кабала ти от лесно не следиш кой как краде от твоя сайт- нали? ;D

Но да се краде от форум е обидно за професионалните астролози-първо заради тях и после заради самата астрологията...

Дебело подчертавам , че ще информирам председателя на БАА за този казус...,имам честта лияно да го познавам.... ;D
оооо,следя,аз...всъщност,Марая, права си...намирала съм,дори,само едно изречение копирано,но е едно към едно..от някаква "известна" нумероложка

*

Марая

• 28287
Защо си мислите, че вече не публикувам никакви казуси за разглеждане?
На мен лично ми писна да ме четат, да използват материалите ми и да ме плюят.

Вече знам.... :angry:И аз ще приключвам с тази част....

*

Lillie

• 30532
Кабалита, доколкото се сещам, и в твоя блог преди известно време си повдигала подобен въпрос, но ставаше въпрос за медиен интерес към твоите авторски статии. Дори едно "оченце" си сложила там, което да следи кой какво копира от блога ти, и връзки към други блогове.  :wink2: Предполагам, че и на теб в един момент ти е писнало някой да си продава печатните издания на твой гръб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.