Здравей Гост

Разликата между професионалния астролог и любителя

• 103 Отговора
  • 11513 Прегледи
*

Asol

• 4140
 :unsure: Картата не е на Наталия. Какво е копирано и къде му е източника, за да има подобно твърдение ?!?  :unsure:
Иначе по принцип то много неща са нередни. ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Нека го замажем хубаво. В името на спокойствието и мира.  :25:

Ама айде стига сме мазали и толерирали подобни неща....ОБИДНО Е КОЛЕГИ! :angry:
Кабала ти от лесно не следиш кой как краде от твоя сайт- нали? ;D

Но да се краде от форум е обидно за професионалните астролози-първо заради тях и после заради самата астрологията...

Дебело подчертавам , че ще информирам председателя на БАА за този казус...,имам честта лияно да го познавам.... ;D
оооо,следя,аз...всъщност,Марая, права си...намирала съм,дори,само едно изречение копирано,но е едно към едно..от някаква "известна" нумероложка

Абе едно изречение не е яак болка за умиране...Може да има единомислие...Чак толкова да не обръщаме внимание , да не задълбаваме в детайлите- там е дявола както казват немците...
Но с право си сложила очето...,абсолютно правилно!
А и в твоята книга много коректно си отбелязала библиографията , за разлика от много други...
Лелеее, аз побеснявам от това.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Това,да...те копират и в блоговете си и във форуми,но това казах, де...намирала съм и 1 изречение...остава и да не мога да позная какво съм написала ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
Това,да...те копират и в блоговете си и във форуми,но това казах, де...намирала съм и 1 изречение...остава и да не мога да позная какво съм написала ;D

Хубавото е , че стила на писане никой никога не може да докара...Той е уникален! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала

Хубавото е , че стила на писане никой никога не може да докара...Той е уникален! ;)
ми,то тези ,които преписват не им стига акъла да го видоизменят със свои думи-))) то и за това се иска Ентелект-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287

ми,то тези ,които преписват не им стига акъла да го видоизменят със свои думи-))) то и за това се иска Ентелект-))))

Един по специален Уран...казвам аз.... ;) ;D

*

Lillie

• 30532
Това,да...те копират и в блоговете си и във форуми...

Да, но не го правят с користна цел, нали? А друго е да се задигне някоя разработена астрологична тема с примерни казуси от форум и да се изнесе във вид на лекционен материал на някой платен курс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
хахахаха,толкоз съм кухо,че нямаше да ми дойде на акъла да се възползвам от форумите-)))В интерес на истината ми трябваха различни карти,но изобщо не ми дойде наум да се поровя-))))) ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
Това,да...те копират и в блоговете си и във форуми...

Да, но не го правят с користна цел, нали? А друго е да се задигне някоя разработена астрологична тема с примерни казуси от форум и да се изнесе във вид на лекционен материал на някой платен курс.

Ужас...,направо е грозно! :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
хахахаха,толкоз съм кухо,че нямаше да ми дойде на акъла да се възползвам от форумите-)))В интерес на истината ми трябваха различни карти,но изобщо не ми дойде наум да се поровя-)))))

И аз се присъединявам към отбора на русите  ;D. Като пиша някой примерен анализ, все гледам да е на някоя световно известна личност.

Е, миналата година пак имаше интересен случай. Лектор по астрология се регистрира в нашия форум и пуска тема, по която ме предстои да изнесе доклад на поредната конференция (тогава вече бяха обявени резюметата).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
 :o...ти,сериозно ли....трябва да ме пребият с камъни,че не се сещм за такива неща...тц,тц,тц.... :-\. Единственият начин е да се вдигне голяма пушилка и да стане скандал,така,както Муси Дачева ме светна,че оня,ИЙЕкстрасенсът е копирал и мои статии...бързо,бързо ги изтри-)))

*

Марая

• 28287
хахахаха,толкоз съм кухо,че нямаше да ми дойде на акъла да се възползвам от форумите-)))В интерес на истината ми трябваха различни карти,но изобщо не ми дойде наум да се поровя-)))))

И аз се присъединявам към отбора на русите  ;D. Като пиша някой примерен анализ, все гледам да е на някоя световно известна личност.

Е, миналата година пак имаше интересен случай. Лектор по астрология се регистрира в нашия форум и пуска тема, по която ме предстои да изнесе доклад на поредната конференция (тогава вече бяха обявени резюметата).  :blink:
:o :o :o Кой тоя? :o

Аз къде съм била? :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
аз се сещам, после се чудих какво беше това залпово включване на човечеца  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
МараЙОООООО,мараЙОООО...и ти си кухо като нас ;D ;D ;D ;D ;D ;D...пак не сме разбрали...само Лили-зоркото око гледа...

*

Lillie

• 30532
Единственият начин е да се вдигне голяма пушилка и да стане скандал,така,както Муси Дачева ме светна,че оня,ИЙЕкстрасенсът е копирал и мои статии...бързо,бързо ги изтри-)))

Ооо, йекстрасенсЪт беше изкопирал всичко що де го има по нашенски астрофоруми, не само материали от твоя блог. Сещам се за този случай.  ;D

...пак не сме разбрали...само Лили-зоркото око гледа...

Затова ме недолюбват и измамниците. Щото нямам нищо общо с "истинската" астрология, само пиша и бриша тук, в тоя форум.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
МараЙОООООО,мараЙОООО...и ти си кухо като нас ;D ;D ;D ;D ;D ;D...пак не сме разбрали...само Лили-зоркото око гледа...

Това е положението- много сме руси сме..... ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
ами,единсвеният начин е да се юрнем на някоя конференция и да нанюхаме някого...Обаче, само да го Фанаааа.... ;D...Призна си,Марая,нали...дълбоко в себе си си блонди ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
ами,единсвеният начин е да се юрнем на някоя конференция и да нанюхаме някого...Обаче, само да го Фанаааа.... ;D...Призна си,Марая,нали...дълбоко в себе си си блонди ;D ;D ;D ;D

Хъндрит пърсент , аз получавам покани...можем да посетим някоя конференция... ;D

Това е положението...имаме си чар! ;) ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
ам,хайде....ако някой усети нещо се обажда и отиваме...то,аз едва ли ще усетя,ама разчитам на Лили-)))

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
всеки може да иде на конференция - плащаш си и си там... то пък големия праз  :wink2:

ама ако ще тупате някого - свиркайте да вземам пуканките и да довтасвам  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/