Здравей Гост

Разликата между професионалния астролог и любителя

• 103 Отговора
  • 11512 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
баси,мъжът ми отдавна иска да си вземе такива очи...

тцъ тцъ тцъ... на дъртото парче нема да му доде акъля начи  :rolf: :rolf: :rolf:  

ама освен лещите му гримирай лицето на зелени люспи и така го прати на работа - ей тогава ще е големият сеир  :yahoo: :yahoo: :yahoo:
той само те прочете..... ;D ;D ;D

ми да ме прочете татю, кво да правя... ши изям един пердах и толкоз - много вЪ  :97: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Нема се набутвуш!! :haha: :haha: :rolf:, ще ти кажа от къде ще ги вземем безплатно...

За рептилсики очи всичко давам, ще те провъзглася за почетен масон 33-та степен, ако щеш!  ;D

Провъзгласявай! :haha: :rolf:
Има и лещи от крокодили...и от рептили... :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Месеци наред ме копи-пействат неастрологично, но професионално; ама кво от туй-много са си добре такива, в днешно време се котират перфектно. И честно казано не вярвам нещо да се постигне и с възмущение и с казване, просто се толерира, това е. Ама, ако има ефект от бунта, ще ви насоча и от там да наминете.  
напоследък само те пействат,ама айде...аз и там съм вдигнала мерника
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
ми да ме прочете татю,

:rolf: Татю.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Що да няма ефект,бе Съни...трябва повечко пушилка
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5132.80.html

Виж това... ;)

видях го ама не вдянах нещо  :unsure:   не вярвам Скарлетка да е ползвала карта без позволение... не съм чела анализа в сайта и, но ако е казала нещо, което не е харесало на дамата и тя е решила да се пробва и тук - и това е нещо нормално според мен... а учудването на дамата може и да е от някои констатации в сайта, които не са и по вкуса...

ма нали знаете, че на пациент се казва толкова, колкото може да му поеме съзнанието без да изпада в истерии! ако Скарлетка е преценила, че не може да и каже цялата истина - това си е нейното решение и не виждам с какво право се осъжда това  :unsure:

и къв е тоя панаир за една карта бе  :angry:  я си вземете по един вибратор или жив такъв да си играете и не си трошете нервите с дивотии  :wink2:

*

Марая

• 28287
Месеци наред ме копи-пействат неастрологично, но професионално; ама кво от туй-много са си добре такива, в днешно време се котират перфектно. И честно казано не вярвам нещо да се постигне и с възмущение и с казване, просто се толерира, това е. Ама, ако има ефект от бунта, ще ви насоча и от там да наминете.  

Съни , това въобще не е бунт....Просто аз не мога да толерирам тези неща...Тя и държавата е на това дередже за това....Има копи-пейст и е факт...Не е за първи път и знам , че няма да е за последен..,но ако продължаваме да проявяваме циклично-шизоидно поведение относно това в името на *мира*.../Е*ем ти мира/ , обричаме науката и творчеството...,а те изчезнат ли значи много за мен...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Виж това... ;)

видях го ама не вдянах нещо  :unsure:   не вярвам Скарлетка да е ползвала карта без позволение... не съм чела анализа в сайта и, но ако е казала нещо, което не е харесало на дамата и тя е решила да се пробва и тук - и това е нещо нормално според мен... а учудването на дамата може и да е от някои констатации в сайта, които не са и по вкуса...

ма нали знаете, че на пациент се казва толкова, колкото може да му поеме съзнанието без да изпада в истерии! ако Скарлетка е преценила, че не може да и каже цялата истина - това си е нейното решение и не виждам с какво право се осъжда това  :unsure:

и къв е тоя панаир за една карта бе  :angry:  я си вземете по един вибратор или жив такъв да си играете и не си трошете нервите с дивотии  :wink2:

Работата е в това , че жената никога не е писала в блога на Скарлет...И е съвсем изумена от поведението на Скарлет...
Аз лично съм и яла хурката на Скарлет преди няколко години , така , че ми е много ясно що за астролог е...Майка ми е жива и здрава-слава на Бога...
Нямам нищо против приятелството ти...имам против кражбата...Това е положението...

По-въпроса с вибратора...., много благодаря, че го сподели.... ;D ;D

п.п/до този комуто е нужно: Виж каква идея даде Вещичка..,дали да не включим един красавец? :rolleyes: ;D/ :wub:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Марая, дамата може никога да не е писала в блога на Скарлет, но да я е посетила лично или да се е свързала с нея по някакъв друг начин. аз също не бих толерирала интелектуална кражба, но не смяташ ли, че трябва да провериш всички страни по даден казус и тогава да яхваш метлата и да нападаш с обвинения?

аз първо бих проверила  :blink:

*

Марая

• 28287
Марая, дамата може никога да не е писала в блога на Скарлет, но да я е посетила лично или да се е свързала с нея по някакъв друг начин. аз също не бих толерирала интелектуална кражба, но не смяташ ли, че трябва да провериш всички страни по даден казус и тогава да яхваш метлата и да нападаш с обвинения?

Проверила съм! ;D
И това не е само към нея...,а и към многото професионални гости!
Така  постъпват умните и креативни хора...Така , че няма място за сърдене...Факт е!

*

sunrain

• 6710
Съни , това въобще не е бунт....Просто аз не мога да толерирам тези неща...Тя и държавата е на това дередже за това....Има копи-пейст и е факт...Не е за първи път и знам , че няма да е за последен..,но ако продължаваме да проявяваме циклично-шизоидно поведение относно това в името на *мира*.../Е*ем ти мира/ , обричаме науката и творчеството...,а те изчезнат ли значи много за мен...

Е окей. Ама има ли кой да чуе? Не става дума за мир. Аз ти казвам в тази ситуация съм от месеци, на кого да се оплача, на арменския освен...Инак аз съм за бунт, но няма бунтовници, Марая, спи, целият свят е заспал. А с бунтовниците знаеш какво става, шут в задника за по-голямо сплашване на останалите зайци. А да си жена-Мъж сред мъже е някак смешно. Ще се отплесна малко, но това не е народ, той поета го е рекъл най-добре.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
аз първо бих проверила  :blink:

Проверено е, фактите говорят за разлика от оправданията.
Но това е бял кахър в сравнение с други астро измами. С кокошарски истории не ми се занимава, по ме кефи да разкривам измами, които умело се прикриват зад някой "харизматичен" виртуален образ в социалните мрежи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала

Проверила съм! ;D
Така  постъпват умните и креативни хора...Така , че няма място за сърдене...Факт е!
ам,ЧИ аз да си ходя,тогаз....като ПРОФЕСИОНАЛЕН ГОСТ ;D ;D ;D :93:

*

Lillie

• 30532
Ще се отплесна малко, но това не е народ, той поета го е рекъл най-добре.    

За съжаление това са фактите - някой да се направи на велик, стъпвайки на гърба на другарчето си.
"Крадецът вика - дръжте крадеца" - сещаш ли се за оня призив от социалните мрежи?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Е окей. Ама има ли кой да чуе? Не става дума за мир. Аз ти казвам в тази ситуация съм от месеци, на кого да се оплача, на арменския освен...Инак аз съм за бунт, но няма бунтовници, Марая, спи, целият свят е заспал. А с бунтовниците знаеш какво става, шут в задника за по-голямо сплашване на останалите зайци. А да си мъж сред мъже е някак смешно. Ще се отплесна малко, но това не е народ, той поета го е рекъл най-добре.    

Права си...Една птичка пролет не прави...,но едно ято си е пролет... :blink: ;)
Не мога да толерирам това и няма да го направя!

Народ има- човеци няма....

*

Lillie

• 30532
Да живеят балансът и справедливостта!  :libras: И криворазбраната етика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Марая - аз не разбрах какво толкова ви впечатлило, та за нула време сте изписали няколко страници темичка :mellow:

Живеем в 21ви век, ерата на интернет и свободните потоци на информация. И аз гласувам с двете си скромни ръчички за това, а и гледам да помагам някак да не се ограничава от разни корпоративни издателски интереси. Който иска да копи/пейства - има всички ресурси на разположение - кеф ти бг астросайт форумче /доста скромно по мой лични наблюдения/, кеф ти - чуждестранни книги за директен превод  и лепване на личен подпис, кеф ти професионални астро консултации със наизустени реплики от книжки и разни софт интерпретации...

Но - който го може - го може. Важи, според мен - и за творенето - и за преписването.

Както ти сама беше казала някога и някъде /свободен цитат/: "Творецът си е творец, червеите - червеи". И има място и за едните, и за другите под Слънцето :blink:

А и Асол по-нагоре някъде е съвсем права, че въпросната постната от Наталия карта на жена с проблеми с бременностите - не е картата на самата Наталия, и никой от нас не знае кое от къде и от кого е тръгнало в случая...

Живи и здрави!  :wub:

Това Прия! ;D

А картата е на Наталия! ;) :blink:

*

Марая

• 28287

Проверила съм! ;D
ам,ЧИ аз да си ходя,тогаз....като ПРОФЕСИОНАЛЕН ГОСТ ;D ;D ;D :93:

Ти пък къде се буташ в А групата? :rolleyes:
Ти си регистрирана и си КАБАЛА...,еййй..що не се прекръстиш на Мондала ;D ;D ;) :P

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
 :o :o :o
що я издаде,ся?...момичето,явно не е искало да се знае,че е нейна

*

Марая

• 28287
аз първо бих проверила  :blink:

Проверено е, фактите говорят за разлика от оправданията.
Но това е бял кахър в сравнение с други астро измами. С кокошарски истории не ми се занимава, по ме кефи да разкривам измами, които умело се прикриват зад някой "харизматичен" виртуален образ в социалните мрежи.

НЕ СМЕ НАРОД

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.