Здравей Гост

Разликата между професионалния астролог и любителя

• 103 Отговора
  • 11444 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Не е на Наталия, а на нейна приятелка, доколкото си спомням темата.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Затова и на астролог се ходи с препоръки, а не при кой да е.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
Затова и на астролог се ходи с препоръки, а не при кой да е.  :blink:

Има възможност да се напише коментар под темата с " анализа "
и да се каже, каквото има да се казва- да не мислиш, че ако се
информира БАА .....  ще си накриви шалчето  :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
Няма смисъл да се намесва БАА, за тях е важно да се изнасят материали по конференциите им. Все пак за това е създадена тази организация, наред с останалите й цели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
...

Никъде не съм казала, че тази карта е нейна. За друг казус става въпрос. Казус, който се публикува тук и после се озовава в авторска статия. Но както и да е, някои неща просто не се допускат до съзнанието. Причините за това няма да коментирам, те могат да бъдат различни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Съ-знание/несъ-знание, Сатурн/Юпитер - аз през цялото време пишех реплики към Марая, и на нея отговарях. ;)

Но цитираш мен, нали?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Нямам нищо против целият форум да премине на френски, просто трябваше да преброя пилците.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Нали? Да видим какви яйца се снасят, какви се мътят... Да не забравим да преброим и баш петела.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
Прия, няма да е много приятно на собственика на картата да види поставена картата си по този начин. Ако може моля, редактирай си поста.  :blink:
« Последна редакция: Април 29, 2011, 12:33:56 am от Asol »

*

Lillie

• 30532
Че аз моята в нета я видях, изтипосана в някакъв личен архив, до нея имаше и други.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
И белите си дантелени гащички ще "четеш" в нета, ако си ги споделил доброволно в публичното пространство.
Но друго е да предоставят тези гащички за продан на някой ценител, без да се допитат до теб.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Скарлет може и да е разисквала казуса тук с всички вас но с друг псевдоним и в този смисъл да е съпричастна към "авторството".
Някой видя свои думи в блога й или друг е проблемът?
п.п.Казусът на Наталия мисля, че поне в 3-4 теми е разискван и то в разстояние на 1 година. Допускам, че и в поне 3-4 форума също. :blink:

На мен статията на моменти ми прилича като стил на писане на Лили , но виждам , че автор е Скарлет , та малко ще си млъкна да не сбъркам нещо  ;D

*

abroad

• 2187
Да живеят балансът и справедливостта!  :libras: И криворазбраната етика.

някои са наясно отдавна, беше много отдавна :blink:
понякога мъдростта подкрепя дистанцирането, което произвежда крайния справедлив резултат
все пак колелото се върти :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
На мен статията на моменти ми прилича като стил на писане на Лили , но виждам , че автор е Скарлет , та малко ще си млъкна да не сбъркам нещо  ;D

Оооо...,това ти ли си ? ;D :wub:
Че много искам да те питам нещо...или пак нямам късмет? :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

ООООО , аз съм  ;D

*

Марая

• 28287

ООООО , аз съм  ;D

Ми тогава отивам на лични.... :P ;D ;) За малко... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Не, Док, няма мои думи там. Моят стил е друг, на някои им влиза твърде твърдо.  ;D
Бях се включила в разискването на казуса, когато картата беше публикувана във форума, но аргументирах мнението си с някои позиции по сидерал. А те не вършат работа на повечето астролози, защото малцина практикуват индийска астрология или въобще си имат някакво понятие от нея. Но това не пречи да се критикува и отрича, де. А неразбирането на дадена система ражда всякакви бисери.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Не, Док, няма мои думи там. Моят стил е друг, на някои им влиза твърде твърдо.  ;D
Бях се включила в разискването на казуса, когато картата беше публикувана във форума, но аргументирах мнението си с някои позиции по сидерал. А те не вършат работа на повечето астролози, защото малцина практикуват индийска астрология или въобще си имат някакво понятие от нея. Но това не пречи да се критикува и отрича, де. А неразбирането на дадена система ражда всякакви бисери.  :blink:
:57:верно ли? черпи някой бисер да се похилим...,ама с превод в ефир... :86:

*

Lillie

• 30532
Малко ли са ти бисерите тук, имаме цяла тема за тях.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.