Здравей Гост

Необикновените способности на Скорпион

• 126 Отговора
  • 19411 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Тази вечер е Валпургиевата нощ - празник за посрещане на пролетта и празник на вещиците. Честит професионален празник на Вещичка.  ;D

http://www.blitz.bg/news/article/106950

В този смисъл, искам да обсъдим най-подробно магическите способности, които притежава знакът Скорпион според астрологията. Какво казва астрологията по въпроса за способностите, които Скорпион притежава? Магии, медитации, лечение. На какво е способен Скорпион в езотеричният смисъл на думата и как човек да измоли помощ за лечение - физическо, психическо, душевно?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Необикновените способности на Скорпион
« Отговор #1 -: Май 01, 2011, 01:09:06 am »
Тази вечер е Валпургиевата нощ - празник за посрещане на пролетта и празник на вещиците. Честит професионален празник на Вещичка.  ;D

http://www.blitz.bg/news/article/106950

ммм трогната съм  :-[  благодаря  ;D

не знаех, че днес имам празник, но точно в духа му днес си забърках няколко крема за лична употреба, че се бях позабравила  :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2 -: Май 01, 2011, 01:17:52 am »
В този смисъл, искам да обсъдим най-подробно магическите способности, които притежава знакът Скорпион според астрологията. Какво казва астрологията по въпроса за способностите, които Скорпион притежава? Магии, медитации, лечение. На какво е способен Скорпион в езотеричният смисъл на думата и как човек да измоли помощ за лечение - физическо, психическо, душевно?

магическите сили идват от управителя на скорпиона Плутон или Хадес. като владетел на тъмния/непознатия подземен свят, света на подсъзнанието, който е света всъщност на Вселенското знание...

лошотията в магическите практики я свързвам с блатото - водата на скорпиона /раците са по реките, рибите по океаните/... честно казано обаче един истински Маг е успял да избистри водата в блатото, респективно да свърже подсъзнание и съзнание в едно Свръхсъзнание и да прилага Вселенските Закони на практика... всичкото останало магьосници са пълен талаш  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Май 01, 2011, 01:18:44 am »
Поздрав за Вещичка и от мен. Само дето в нейния хорокоп нищо в Скорпион няма. Та ще трябва да си обясним нейните вещерски способности с нещо друго : с Плутон на К8, мейби....Или с Венера - У8 в 12-ти дом (тайните, скритите неща). Или може би господарят на Асцендента - Уран, който е в окултния 8-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4 -: Май 01, 2011, 01:21:43 am »
Поздрав за Вещичка и от мен. Само дето в нейния хорокоп нищо в Скорпион няма. Та ще трябва да си обясним нейните вещерски способности с нещо друго : с Плутон на К8, мейби....Или с Венера - У8 в 12-ти дом (тайните, скритите неща). Или може би господарят на Асцендента - Уран, който е в окултния 8-ми дом.

ма кък не си видяла най-важното бе жена  ;D  имам Локус Фортуна в скорпион на 9я градус в 8 дом, декада на скорпиона и дуода на водолея в тригон /малко далечен/ със Слънцето ми  ;)

па и прогресивната ми Луна от доста време е скорпионясала  :rolf:

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Май 01, 2011, 01:22:34 am »

ма кък не си видяла най-важното бе жена  ;D  имам Локус Фортуна в скорпион на 9я градус, декада на скорпиона и дуода на водолея в тригон /малко далечен/ със Слънцето ми  ;)

Бравост! :scorpios:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #6 -: Май 01, 2011, 04:52:08 am »
Необикновените способности на Скорпион

Njma takiva!

*

holanda

« Отговор #7 -: Май 01, 2011, 06:09:18 am »
какви способности ?
няма такива хави
.

« Последна редакция: Май 01, 2011, 07:00:37 pm от жълтолилава »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #8 -: Май 01, 2011, 11:36:20 pm »
всяка зодия си има своите плюсове и минуси - тва първо. и второ - до ден днешен не познавам скорпион дето е интегрирал истинските качества на скорпиона, ами си джъткат по хоризонтала и тва е.

честно, мечта ми е да познавам истински интегриран Плутон - най-високата степен, ама уви... засега само в щипки се спъвам  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Май 02, 2011, 12:27:24 am »
При повечето водни знаци, които познавам, трудно може да се говори за интеграция на най-висшите качества на знака.
Познавам и стелиумни Скорпиони, сред които има доста прагматични люде, които стоят далеч от мистиката, нито се отличават със специални способности. Същото впечатление имам и за повечето Риби, малцина правят изключение. За разлика от Скорпиона Рибите от по-нисшия тип много по-изкусно прикриват меркантилните си интереси, но това са вечните жертви и рядко се случва да понесат отговорност за каквото и да било, много обичат да прехвърлят вината на чужд гръб, а по паразитна нагласа са ненадминати. Но говорим за нисши типове все пак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #10 -: Май 02, 2011, 12:39:05 am »
Едно от нещата които харесвам в Скорпиона е силния и магнетичен поглед. Няма друг слънчев знак, който като те погледне да те накара да се чувстваш все едно времето е спряло.  :rolleyes:
Положително аспектиран Меркурий в Скорпион знае кога и какво да каже. Говори малко, но всички думи са изключително премерени, а дълбочината на изказа е голяма.

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Май 02, 2011, 12:44:44 am »
Едно от нещата които харесвам в Скорпиона е силния и магнетичен поглед. Няма друг слънчев знак, който като те погледне да те накара да се чувстваш все едно времето е спряло.  :rolleyes:
Положително аспектиран Меркурий в Скорпион знае кога и какво да каже. Говори малко, но всички думи са изключително премерени, а дълбочината на изказа е голяма.

Да, през повечето време мълчи и нищо необичайно не казва. Това ли са му необикновените способности?

« Отговор #12 -: Май 02, 2011, 12:53:00 am »
Аз харесвам мъже с АС Скорпион. Въздействат ми. Особено такива с Плутон в 12-ти дом. :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #13 -: Май 02, 2011, 12:53:14 am »
Зависи Стелла. Ако си човек, който очаква постоянно да му говорят, може и да не ти хареса мълчанието му, но ако си личност, която оценява дълбоките и смислени разговори ще оцениш изключително психологичното мислене на положително аспектирания Меркурий в Скорпион.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Май 02, 2011, 01:13:58 am »
Не познавам такива, нито аз самата се причислявам към тази група.
Моля да ме прощавате, ако без да искам съм засегнала някой зодиакален представител в нашия скромен форум, който счита, че е интегрирал най-висшите качества на знака.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #15 -: Май 02, 2011, 01:36:03 am »
е, поне всички (или повечето) сме видели способностите на стелиумен Скорпион - собственичката на сайта ;)
иначе харесвам Мерка на Aurora :P и споделям написаното от Lillie

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Май 02, 2011, 01:39:44 am »
Охооо, АН стелиумен Скорпион ли е?  :o Мислех, че е само Скорпион.

Между другото, познавам друг стелиумен, при това първодомен (АС Скорпион), с Луна в съвпад с Плутон и СЛВ във Везни, който служи на тъмната страна на Силата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #17 -: Май 02, 2011, 01:44:04 am »
Абе какво стана със сайта astrosite.org
отдавна не бях влизала да търся някоя статия и
гледам съвсем друг интерфейс, няма ги статиите
изобщо съвсем различен сайт от стария- какво е станало  със сайта :unsure:
( или аз нещо не довиждам и не мога да ги открия - статийте )

http://www.astrosite.org/
« Последна редакция: Май 02, 2011, 01:48:47 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Май 02, 2011, 01:47:08 am »
Ако имаш предвид титулната страница, тя е обновена отдавна.
Има качени статии в "Избрани оброзни теми", за останалите не знам...
За лудо работи, за лудо не стой... Постепенно се научих да се придържам и аз към тази максима.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #19 -: Май 02, 2011, 01:51:59 am »
Ако имаш предвид титулната страница, тя е обновена отдавна.
Има качени статии в "Избрани оброзни теми", за останалите не знам...
За лудо работи, за лудо не стой... Постепенно се научих да се придържам и аз към тази максима.

Избраните теми са от " Форума " - сигурни ли сте, че не се е сменил собственика на сайта ?
( няма ги астрологичните професионално написани статии по Астрология)
« Последна редакция: Май 02, 2011, 01:58:19 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети