Здравей Гост

Необикновените способности на Скорпион

• 126 Отговора
  • 19395 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Необикновените способности на Скорпион
« Отговор #20 -: Май 02, 2011, 01:52:53 am »
Аз харесвам мъже с АС Скорпион. Въздействат ми. Особено такива с Плутон в 12-ти дом. :blink:

аре да та взимам за снаха тогава - синковеца е с Ас скорпион, ама Плутона му е в 1 дом в скорпи. и без това след 2 седмици вече става пълнолетен  ;)

единственото му въздействие върху мен е когато искам да му посиня дирника от пердах на магарето  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #21 -: Май 02, 2011, 01:54:12 am »
 ;D Малко съм старичка за него. Да ти е жив и здрав и много щастлив... и да ти доведе добра снаха! ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #22 -: Май 02, 2011, 01:54:19 am »
гледам съвсем друг интерфейс, няма ги статиите

обновена е началната страница, но всичко си се пази
горе, в ляво има подраздели астрология, езотерика и гадания - избираш си съответния и после отдолу прелистваш страничките

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #23 -: Май 02, 2011, 01:59:31 am »
;D Малко съм старичка за него. Да ти е жив и здрав и много щастлив... и да ти доведе добра снаха! ;)

мерси ама бъзикам се бе  ;D ;D ;D

па за снахата - мчи той ще си живее с нея и сам да си я избира. аз там работа нямам  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #24 -: Май 02, 2011, 02:00:07 am »
гледам съвсем друг интерфейс, няма ги статиите

обновена е началната страница, но всичко си се пази
горе, в ляво има подраздели астрология, езотерика и гадания - избираш си съответния и после отдолу прелистваш страничките

Благодаря Аброуд - намерих ги - като Мерка стане директен
и всичко ми се обърква   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Май 02, 2011, 02:00:30 am »
Муунлейди, да не би по-задълбочените астрологични статии да са били прехвърлени в "Обзорни теми"? Нямам никаква представа, да ти кажа. А статиите от началната страница изобщо не чета. А собственикът не се е сменял, доколкото знам. Боже опази, да се нацвъкат и тук "продаваеми" седмични и месечни прогнози по зодиакални знаци. Но в крайна сметка това решава администрацията на сайта. Средностатистическият читател се интересува от зодиакални прогнози, затова има сайтове за сериозно изучаващи, има и за лаици.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Май 02, 2011, 02:10:42 am »
При повечето водни знаци, които познавам, трудно може да се говори за интеграция на най-висшите качества на знака.
Познавам и стелиумни Скорпиони, сред които има доста прагматични люде, които стоят далеч от мистиката, нито се отличават със специални способности. Същото впечатление имам и за повечето Риби, малцина правят изключение. За разлика от Скорпиона Рибите от по-нисшия тип много по-изкусно прикриват меркантилните си интереси, но това са вечните жертви и рядко се случва да понесат отговорност за каквото и да било, много обичат да прехвърлят вината на чужд гръб, а по паразитна нагласа са ненадминати. Но говорим за нисши типове все пак.

Много съм съгласна с теб и моите наблюдения са такива  :(
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Май 02, 2011, 02:19:30 am »
Зависи Стелла. Ако си човек, който очаква постоянно да му говорят, може и да не ти хареса мълчанието му, но ако си личност, която оценява дълбоките и смислени разговори ще оцениш изключително психологичното мислене на положително аспектирания Меркурий в Скорпион.

А как мислиш с моя меркурий в Риби дали не съм оценила качествата на Меркурий в Скорпион. Все пак темата е за необичайните способности.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #28 -: Май 02, 2011, 04:45:09 am »
Аз съм с един интересен стелiyм в скорпион, но нищо необикновено няма. Имам Марс, Венера и Нептун + Лилит, Веста и Церера  ....един луд,луд дом...моят. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Май 03, 2011, 03:12:25 am »
В този форум има ли хора от зодия Скорпион?

За скорпиони не знам , но за телета съм сигурна... ;D :P..
Щоо,колко теми има за скорпиона , ти има няма и бум тема за скорпи отваряш...
Опозиция си -разбирам те! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #30 -: Май 03, 2011, 04:05:29 am »
Аз мисля че е доста тесногръдо да се приема, че само Скорпионите имат необикновени способности и всъщност какви ???
Хората симпатизират на Плутон по някакъв странен начин а той е просто част от пеизажа...както всичко друго.
Каквито и събития да изживее една личност по Плутониански или каквито и Плутониански черти на характера да притежава, не би могъл да развие никакви способности, ако не овладее вселенските закони по Сатурн, безграничната любов на Нептун, способността да се развива и разширява по Юпитериански и да комбинира всички тези качества по един Ураниански начин.....
Като преди целия този филм да се снима, е нужно да овладее Слънчевото си его, Лунните си емоции, да изследва извора на мислите си по Мерк, да осъзнае ценностната си система по Венера и да разбере, основния физически закон че всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие, за да осъзнае резултатите и последствията на действията си по Марс.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

• 2478
« Отговор #31 -: Май 03, 2011, 04:11:37 am »

Трябва ми точно Скорпион, който има Слънце в опозиция на моето. Предпочиташ да е мъж, но ще приема и жена. Но този мъж ми трябва само с цел да проуча нещо.

Твоето Слънце на кой градус в Телец е? Кажи какво искаш да проу4иш? 

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Май 03, 2011, 05:14:39 am »

Трябва ми точно Скорпион, който има Слънце в опозиция на моето. Предпочиташ да е мъж, но ще приема и жена. Но този мъж ми трябва само с цел да проуча нещо.

Твоето Слънце на кой градус в Телец е? Кажи какво искаш да проу4иш?  

Слънцето ми е почти на 27-мия градус на Телец.

Все още не знам какво трябва да проучвам. То само ще излезе, когато започна.

Перфектен градус за слънце , а и не само... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #33 -: Май 03, 2011, 05:20:34 am »

Перфектен градус за слънце , а и не само... ;D

Какво му е доброто на този градус? Че е в съвпад с кво беше там - една фиксирана звезда.

.......ALGOL...

*

Divna

• 2478
« Отговор #34 -: Май 03, 2011, 05:27:29 am »
Не намирам къде беше споменато за звездите /градуси, знак и зна4ение/. Някой спомня ли си темата?

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 03, 2011, 06:58:01 am »
Тя го спомена, защото за Алгол се пишат лоши неща.

Тццц...
Грешиш! :blink:
27 ,28 И 29 СПОРЕД КАРЪЛ РЪШМАН  и не само са много специални градуси...Наред с това , третата декада е с управител Сатурн и има своите предимства.
Една от причините да не приемам на 100% вярно твърдението за падения и заточения и всякакви тем подобни...
Защото Козирог и Телец са от една стихия... ;D
Малко по-нагоре аз имам ДСЦ- позволи ми да съм изследвала и да имам впечатления...

И пак си негативна...Защо?! Пак съмнения , проекции и страх... :rolleyes:
ЩоБ

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #36 -: Май 03, 2011, 09:29:28 am »

ако приемаш жени..  ;D 25'38 градуса..  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Май 03, 2011, 04:27:21 pm »
Много пъти съм казвала и ще кажа отново , че света се крепи на два знака.Единия е скоприон.
Както всеки знак и скорпиона има свойте положителни и отрицателни страни.Макар , че за мен такова понятие няма...
Птицата Феникс се свързва със скорпиона...или да възкръснеш от пепелта- мисля , че това го умее само скорпиона! :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #38 -: Май 03, 2011, 05:00:55 pm »
Много пъти съм казвала и ще кажа отново , че света се крепи на два знака.Единия е скоприон.
Както всеки знак и скорпиона има свойте положителни и отрицателни страни.Макар , че за мен такова понятие няма...
Птицата Феникс се свързва със скорпиона...или да възкръснеш от пепелта- мисля , че това го умее само скорпиона! :blink:
Марая, а кой е вторият знак? ;D Очевидно съм пропуснала..-

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Май 03, 2011, 05:02:32 pm »
Марая, а кой е вторият знак? ;D Очевидно съм пропуснала..-

Водолей... ;D