Здравей Гост

Необикновените способности на Скорпион

• 126 Отговора
  • 19412 Прегледи
Re:Необикновените способности на Скорпион
« Отговор #40 -: Май 03, 2011, 05:50:28 pm »
Според мен няма друг знак, като Скорпиона. Ужасно странен и трудно смилаем за останалите. Някъде бях чела, че положителните му качества са в пъти по-малко от положителните, но пък за сметка на това са много силни. Много разрушителен знак, за сметка на Водолей, който според мен е уникално съзидателен.

Хората със Слънце в Скорпион са направили впечатление, че са много упорити и жилави. Никнат на всякаква почва, най суровата такава обаче е техния вътрешен свят и те винаги са в някаква ожесточена борба със живота, със себе си или с двете. И точно когато си мислиш че е свършено със Скорпиона, той става, изтупва си прахта от раменете и продължава!!! Лошото е, че когато се самопогубват, за да възкръснат от пепелта след това, те погубват доста успешно и всичко около себе си.

Това за мен са необикновените способности на тази зодия  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #41 -: Май 03, 2011, 09:05:05 pm »

Лошото е, че когато се самопогубват, за да възкръснат от пепелта след това, те погубват доста успешно и всичко около себе си.

Дай пример от живота!

Давам! Стелиум в Скорпион (Плутон, Слънце, Венера и ретро Меркурий). Плутонианска личност. Искаше да има много пари и жени, света да му е в краката, млад, неосъзнат, лоши взаимоотношения в семейството, яко се забърка в сивата икономика, за да се доказва колко е велик и можещ, за да изпъква с материални неща. Живота му рязко тръгна надолу, як стрес, живееше на ръба, обичаше риска, много пъти се е разминавал на косъм от смъртта, накрая се разболя тежко. В този момент нещо в него явно се пречупи, след тежката криза (много тежка и всестранна) реши да се махне от Бг. Сега последно знам, че е добре, че е щастлив, спокоен... За в бъдеще ще видим :) Но по време на кризата разочарова много хора, повечето ги накара да го намразят, отдели се, съсипа отношенията с приятелите си, а тези с родителите му бяха на косъм. В крайна сметка след заминаването му тук в Бг той не остави почти нищо, или поне нищо хубаво.

Друг пример. Момиче със същия стелиум. Много ранима и лесно се разочарова от хората. Затваря се в себе си, изолира се абсолютно от всички, става сприхава, нервна, докачлива. От нищо прави скандали, по този начин пропъжда хората от себе си. След месеци й минава и започва усилено да създава нови контакти.
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Май 03, 2011, 09:10:06 pm »

Лошото е, че когато се самопогубват, за да възкръснат от пепелта след това, те погубват доста успешно и всичко около себе си.

Дай пример от живота!

Давам! Стелиум в Скорпион (Плутон, Слънце, Венера и ретро Меркурий). Плутонианска личност. Искаше да има много пари и жени, света да му е в краката, млад, неосъзнат, лоши взаимоотношения в семейството, яко се забърка в сивата икономика, за да се доказва колко е велик и можещ, за да изпъква с материални неща. Живота му рязко тръгна надолу, як стрес, живееше на ръба, обичаше риска, много пъти се е разминавал на косъм от смъртта, накрая се разболя тежко. В този момент нещо в него явно се пречупи, след тежката криза (много тежка и всестранна) реши да се махне от Бг. Сега последно знам, че е добре, че е щастлив, спокоен... За в бъдеще ще видим :) Но по време на кризата разочарова много хора, повечето ги накара да го намразят, отдели се, съсипа отношенията с приятелите си, а тези с родителите му бяха на косъм. В крайна сметка след заминаването му тук в Бг той не остави почти нищо, или поне нищо хубаво.

Друг пример. Момиче със същия стелиум. Много ранима и лесно се разочарова от хората. Затваря се в себе си, изолира се абсолютно от всички, става сприхава, нервна, докачлива. От нищо прави скандали, по този начин пропъжда хората от себе си. След месеци й минава и започва усилено да създава нови контакти.

Тук домовете имат огромно значение, както и асцендента.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #43 -: Май 03, 2011, 09:19:14 pm »
Абе дали не ги хиперболизираме тези необикновени способности? ;D Да си кажем честно, ако става дума само за слънчевия знак, изобщо не мога да направя такива обобщения...Според мен съчетанието на други фактори от наталната карта биха извели на преден план нещо  необикновено...Познавам жестоко магнетични скорпиони, но също така знам и ужасяващо, жалко елементарни такива...За мен скорпионите са знак на силните страсти, но силните страсти не винаги сочат силните и магнетични натури :blink:

« Отговор #44 -: Май 03, 2011, 09:25:00 pm »

Дай пример от живота!

Тук домовете имат огромно значение, както и асцендента.

Така е, но се ограничих само що се отнася до знака на скорпиона, подробностите свързани със останалите баламочи на тези две личности не съм ги коментирала, понеже не разискваме наталите им, а конкретно нещо.

« Отговор #45 -: Май 03, 2011, 09:31:55 pm »
Абе дали не ги хиперболизираме тези необикновени способности? ;D Да си кажем честно, ако става дума само за слънчевия знак, изобщо не мога да направя такива обобщения...Според мен съчетанието на други фактори от наталната карта биха извели на преден план нещо  необикновено...Познавам жестоко магнетични скорпиони, но също така знам и ужасяващо, жалко елементарни такива...За мен скорпионите са знак на силните страсти, но силните страсти не винаги сочат силните и магнетични натури :blink:

Напълно съм съгласна с теб! Не можем да разглеждаме само Слънце в Скорпион :96: На мен ми е направило впечатление, че мъжете със АЦ или пък Венера, или Марс в Скорпион също дават една особена привлекателност. Но не всички Слънчеви Скорпиони притежават силните характерни черти на знака.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Май 03, 2011, 11:12:30 pm »

Така е, но се ограничих само що се отнася до знака на скорпиона, подробностите свързани със останалите баламочи на тези две личности не съм ги коментирала, понеже не разискваме наталите им, а конкретно нещо.

не става дума за подробен анализ, а за сравнение на два стелиумни Скорпиона, при които, при равни други условия, има различно проявление. Тези различия се обясняват именно с домификацията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Май 03, 2011, 11:16:01 pm »
За да разбера какво представлява една магнетична личност, можете ли да покажете снимки на известни личности, които имат особена магнетичност, каквато само Скорпионите имат, пък после ще проверим дали и в хороскопа им имат такива показатели?

Не очаквай да го видиш и да го почувстваш на снимка. Това е въпрос на енергия.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #48 -: Май 03, 2011, 11:25:35 pm »
имам плутон, слънце и венера в скорпион в 12ти дом.. винаги знам какво ще стане, понякога сънищата ми изпращат знаци.. (ако това се броят за някакви способности). А и мисля, че мога да влияя на хората с погледа си.. (дано не е поредната ми заблуда  ;D )
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #49 -: Май 03, 2011, 11:35:52 pm »
Не е важно само къде е Плутон и дали е скорпион...По-важен е управителя на АСЦ и аспектите които прави , както и силната луна...При такива ситуации имаме харизмата и магнетизма...Сал един слънчев знак не стига...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #50 -: Май 04, 2011, 12:19:16 am »
имам плутон, слънце и венера в скорпион в 12ти дом.. винаги знам какво ще стане, понякога сънищата ми изпращат знаци.. (ако това се броят за някакви способности). А и мисля, че мога да влияя на хората с погледа си.. (дано не е поредната ми заблуда  ;D )

Как мислиш, че им влияеш с погледа си?

Зависи какво искам да постигна, получа, изразя или прикрия  ;D Зрителния контакт е много важен ;)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #51 -: Май 04, 2011, 12:31:52 am »
Абе дали не ги хиперболизираме тези необикновени способности? ;D Да си кажем честно, ако става дума само за слънчевия знак, изобщо не мога да направя такива обобщения...Според мен съчетанието на други фактори от наталната карта биха извели на преден план нещо  необикновено...Познавам жестоко магнетични скорпиони, но също така знам и ужасяващо, жалко елементарни такива...За мен скорпионите са знак на силните страсти, но силните страсти не винаги сочат силните и магнетични натури :blink:
Да, определено има нещо такова като хиперболизиране. Аз, всъщност, хич не ги понасям. С Дсц Скорпион, обаче, няма как да се отърва лесно от присъствието им. Дали Скорпионски слънца или представители със силно изразени скорпионски черти, все се намират. Но, ако погледна от друга страна - аз също съм скорпионска личност :blink:

« Отговор #52 -: Май 04, 2011, 12:39:10 am »
Марая, много се радвам когато пускаш коментар, някак внасяш яснота по отношение на "разговора". Аз лично съвсем се обърках, за необикновените способности ли говорим или за Скорпион или по заглавието на темата...  :thinking: :umnik:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Май 04, 2011, 12:44:05 am »
Марая, много се радвам когато пускаш коментар, някак внасяш яснота по отношение на "разговора". Аз лично съвсем се обърках, за необикновените способности ли говорим или за Скорпион или по заглавието на темата...  :thinking: :umnik:

Тая тема е толкова дъфкана , че е чак изплюта...

ПЪРВО- ДА ДЕФИНИРАМЕ , КОИ СА НЕОБИКНОВЕНИ И КОИ СА ОБИКНОВЕНИ СПОСОБНОСТИ ?
Какво разбираме въобще като значение , какво влагаме в думата/те/... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #54 -: Май 04, 2011, 12:47:36 am »
BlackBetty, това момиче, което спомена, в кой дом му е стелиума?

« Отговор #55 -: Май 04, 2011, 01:09:41 am »

Това първо, после има още сто неща... И значи не ми се е сторило, че темата като че ли ми се повтаря, потретя и т.н.

« Отговор #56 -: Май 04, 2011, 01:11:35 am »
BlackBetty, това момиче, което спомена, в кой дом му е стелиума?

За нея не знам, не съм й правила натална карта и не съм се интересувала от часа, просто й знаех датата, ама ако много те интересува ще се информирам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Май 04, 2011, 01:24:58 am »

Това първо, после има още сто неща... И значи не ми се е сторило, че темата като че ли ми се повтаря, потретя и т.н.

Съвсем Не... ;D :wub:..Не се притеснявай... :P ;DКоректен въпрос очакваме отговор... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Май 04, 2011, 02:03:02 am »
По Скорпион са магиите и въздействието върху околните.Комнетирайте това.

Не само по скорпиона и управителя Плутон магийте... ;D
Много се иска за да подредиш картинката по астрологичен вид...
В една магия има доста компоненти... ;D ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #59 -: Май 04, 2011, 02:06:54 am »
всички покрай мен винаги са били или са скорпиони. изключвам майка ми и дъщеря ми.

общо взето никога не съм ги свързвала с някакви страсти, трасформации или каквото и да било. явно съм много и на тяхната вибрация затова не съм имала проблеми нито пък съм се чувствала под тяхно влияние, не сам и пострадвала от жилото им или нещо подобно. слънцето ми е в риби, в 8-ми дом, в скорпионската дуода (това го открих наскоро, и то сигурно допринася)

появи се обаче един скорпион, който има скорпионски стелиум със слънце, меркурий и марс (нямам час на раждане), който освен че ме заковава с поглед, кара ме да мисля непрекъснато за него. наистина ако кажа на някой как стоят нещата ще си помисли че съм омагьосана и обсебена. точно такава съм.

когато се появи - все едно някой си настрои честотата на мозъка ми като радиостанция и съм под постоянно облъчване.
смейте се ам на мен хич не ми е смешно, побърках се :-\