Здравей Гост

Необикновените способности на Скорпион

• 126 Отговора
  • 19462 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Необикновените способности на Скорпион
« Отговор #60 -: Май 04, 2011, 02:13:51 am »
всички покрай мен винаги са били или са скорпиони. изключвам майка ми и дъщеря ми.

общо взето никога не съм ги свързвала с някакви страсти, трасформации или каквото и да било. явно съм много и на тяхната вибрация затова не съм имала проблеми нито пък съм се чувствала под тяхно влияние, не сам и пострадвала от жилото им или нещо подобно. слънцето ми е в риби, в 8-ми дом, в скорпионската дуода (това го открих наскоро, и то сигурно допринася)

появи се обаче един скорпион, който има скорпионски стелиум със слънце, меркурий и марс (нямам час на раждане), който освен че ме заковава с поглед, кара ме да мисля непрекъснато за него. наистина ако кажа на някой как стоят нещата ще си помисли че съм омагьосана и обсебена. точно такава съм.
когато се появи - все едно някой си настрои честотата на мозъка ми като радиостанция и съм под постоянно облъчване.
смейте се ам на мен хич не ми е смешно, побърках се :-\

Нека му е лошо с тоя марс... ;D ;DУбедена съм , че не си единствената...Ей за това говоря за скорпиона , че всяка жена трябва да има в колекцията си един скорпион задължително... ;D Вероятно е обаче той да осъзнава , какво оръжие притежава...Това е доста силен магнетизъм-нали?
Иска ти се да потънеш в очите му...Представям си как се чувстваш...Защото съм усещала тази магия на скорпиона...
Имаме ли някакви ориентировъчни координати на луната... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #61 -: Май 04, 2011, 02:15:49 am »
луната е в дева, венерата в козирог

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Май 04, 2011, 02:22:00 am »
луната е в дева, венерата в козирог

Няма нищо по хубаво от лошото време... :haha:
Потънала си...Венера в козирог има висока цена...и умее да съблазнява , а набележи ли обекта просто не прощава...И както се досещам му е на секстил на пича от марса...А теб не те мисля... ;D , просто си те представям -знакова опозиция слънце-луна... ;D , слънцето ти стиска със секстилче венерата...Онова дето го имаш в риби на тригон от скорпиона ...ми да живее любовта... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #63 -: Май 04, 2011, 02:27:51 am »
не, венерата му не е в секстил със слънцето ми. марсът му е в тригон наистина, а моят марс е в точен квадрат с неговото слънце.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Май 04, 2011, 02:36:03 am »
не, венерата му не е в секстил със слънцето ми. марсът му е в тригон наистина, а моят марс е в точен квадрат с неговото слънце.

Ти имаш слънце в риби , той венера в козирог...Това е знаков секстил..Ако има някой кармичен още по-зле..
Наред с това каретата в синастрията са , солта в манджата... ;D

« Отговор #65 -: Май 04, 2011, 03:19:51 am »
И аз имах "такъво" нещо с един скорпион като теб Сладурке. Много кофти влияние, но друг такъв Скорп с такова влияние не ми се е случвало. В нашата синастрия нещата стоят така: Моето слънце прави секстил с неговото и с Венерата му, които от своя страна са в съвпад с моя Плутон. Неговия Меркурий е в Съвпад с моя Марс и Неговия Марс е в Съвпад с моята Венера (доста точен) И Венеричката ми квадратира неговите Слънце и Венера. Много сложни взаимоотношения като се вземат предвид домовете и знаците в които се развиват събитията :X
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #66 -: Май 04, 2011, 07:14:15 am »
За да разбера какво представлява една магнетична личност, можете ли да покажете снимки на известни личности, които имат особена магнетичност, каквато само Скорпионите имат, пък после ще проверим дали и в хороскопа им имат такива показатели?

Кой пък ти каза на тебе че само Скорпионите имали магнетизъм? Анджелина Джоли, Шарън Стоун или Чарлиз Терон НЕ СА Скорпиони,но са МАГНЕТИЧНИ.....Хич не са ми магнетични даже...скучни са!

Мъжете Скорпиони са ми изключително скучни, вятърничави, лесно влюбчиви. Не са ми интересни изобщо.
Жените ги деля на два вида - нахъсани селски пръчки със самочувствие, които ползват секса или манипулирането си като оръжие. На такива много обичам да им натривам носа, става много лесно - просто не им обръщаш внимание. Най-често тези реагират зле,когато около тях има по-красива и привлекателна жена. Тези според мен са родените Ноември.
Другия вид са добри, много чувствителни и сами се нараняват,но са много работливи.

Според мен жените от тази зодия не стават за приятелки - имала съм 2 такива и двете бяха много себични и самовлюбени. Само се контят и пудрят, с големи претенции.. Нямам проблем да си общувам с тях,но за близък план не може да става дума.
С две думи все ми е едно за тях.

Дори помня с едната бяхме в магазин за дънки и тя си хареса едни,но не и достигаха парите. Аз си харесах други и тръгвах да си ги купувам, при което тя ми казва: Ти не можеш ли да ми дадеш пари да си купя дънки? Отговарям: Не мога, защото и аз си купувам и нямам други пари. А тя ми отговаря: Е, аз ще ти ги дам утре и ти ще дойдеш да си ги купиш.. Каква наглост!  :72:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #67 -: Май 04, 2011, 10:39:58 am »
BlackBetty, това момиче, което спомена, в кой дом му е стелиума?
За нея не знам, не съм й правила натална карта и не съм се интересувала от часа, просто й знаех датата, ама ако много те интересува ще се информирам.
Просто ми стана любопитно.

*

abroad

• 2187
« Отговор #68 -: Май 05, 2011, 01:39:28 am »
Имам съвсем близка приятелка, натурален скорпион с пет планети в 8ми дом, 3 от които (много лични ;D) в скорпи. При първоначален, повърхностен контакт се усеща АС във Водолей, ако я извадиш от равновесие (което отнема време) се вижда Луната в Овен в 1ви и често добронамереността на Юпитер пак там. Магнетичен поглед/показност - тинтири-минтири. Дълбокото не личи на повърхността ;) Меркантилността е ясна, която обаче съвсем не пречи на необикновените способности, които са за тези, дето могат да ги видят.....

*

Divna

• 2478
« Отговор #69 -: Май 05, 2011, 01:50:09 am »
Имам съвсем близка приятелка, натурален скорпион с пет планети в 8ми дом, 3 от които (много лични ;D) в скорпи. При първоначален, повърхностен контакт се усеща АС във Водолей, ако я извадиш от равновесие (което отнема време) се вижда Луната в Овен в 1ви и често добронамереността на Юпитер пак там. Магнетичен поглед/показност - тинтири-минтири. Дълбокото не личи на повърхността ;) Меркантилността е ясна, която обаче съвсем не пречи на необикновените способности, които са за тези, дето могат да ги видят.....

Каква й е реакцията в момент на излизане "извън релси"?

ПП: Луна в 1ви ако воюва, воюва само със себе си.

*

abroad

• 2187
« Отговор #70 -: Май 05, 2011, 02:25:49 am »
Имам съвсем близка приятелка, натурален скорпион с пет планети в 8ми дом, 3 от които (много лични ) в скорпи. При първоначален, повърхностен контакт се усеща АС във Водолей, ако я извадиш от равновесие (което отнема време) се вижда Луната в Овен в 1ви и често добронамереността на Юпитер пак там. Магнетичен поглед/показност - тинтири-минтири. Дълбокото не личи на повърхността. Меркантилността е ясна, която обаче съвсем не пречи на необикновените способности, които са за тези, дето могат да ги видят.....

................наистина нямам представа какво точно ме накара да спомена за скорпито в нея сега - една минута по-късно ми позвъни, беше извън България за кратко с приятел (също скорпион), само на 30 години - починал е докато си е вземал вана сутринта там - без никога да е боледувал, без каквито и да е признаци за подобна развръзка, познавах го - страхотно момче :'( :'( :'(
Какво става...............сърдечна недостатъчност, не мога да повярвам :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Май 05, 2011, 02:35:00 am »
Имам съвсем близка приятелка, натурален скорпион с пет планети в 8ми дом, 3 от които (много лични ) в скорпи. При първоначален, повърхностен контакт се усеща АС във Водолей, ако я извадиш от равновесие (което отнема време) се вижда Луната в Овен в 1ви и често добронамереността на Юпитер пак там. Магнетичен поглед/показност - тинтири-минтири. Дълбокото не личи на повърхността. Меркантилността е ясна, която обаче съвсем не пречи на необикновените способности, които са за тези, дето могат да ги видят.....

................наистина нямам представа какво точно ме накара да спомена за скорпито в нея сега - една минута по-късно ми позвъни, беше извън България за кратко с приятел (също скорпион), само на 30 години - починал е докато си е вземал вана сутринта там - без никога да е боледувал, без каквито и да е признаци за подобна развръзка, познавах го - страхотно момче :'( :'( :'(

сЪЖАЛЯВАМ аБРОД! бОГ ДА ГО ПРОСТИ... :(

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #72 -: Май 05, 2011, 03:39:21 am »

СЪЖАЛЯВАМ МНОГО, ABROAD  :(  :(  :( МИР НА ПРАХА МУ! СЕГА Е НА ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО..........
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #73 -: Май 05, 2011, 04:21:52 am »

..ужас.. :'(..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #74 -: Май 05, 2011, 12:11:27 pm »
Някъде миналото лято прочетох, за съжаление не мога да посоча източника, че повечето вдовици са скорпионки...  сред моите познати познавам само две скорпионки и те са вдовици... очаквах дъщеря ми да се роди скорпион и четох какво ли не  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Май 05, 2011, 06:28:04 pm »
Прави ми впечатлене, че все по-млади хора взеха заминават от болести, които са по-рискови за средната възраст - инсулти, инфаркти... Много стресов е станал животът, а в ежедневието си сме заобиколени от много негативизъм, който се бълва в една или друга форма. Много жалко.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #76 -: Май 05, 2011, 07:40:56 pm »
   Странно, наистина, а аз вчера видях некролога на момчето, минавам покрай къщата му - бил е симпатяга - Мир на духа му!
   А за необикновените способности на Скорпион - не знам, само това, че имат необикновена способност да оцеляват. Родът ми е изпълнен със Скорпиони...влачим няква карма. Но от къде и за къде...нямам идея. Ааааа, сега се сещам като го пишех това, моят син също е Скорпион, скоро ми сподели нещо, за което останах гръмната. Човека си спомнял момента на идването на този свят, страха...който изпитвал преди да се появи. И неща, които не съм ги споделила и няма как да ги знае той ми ги каза.... :o.

« Отговор #77 -: Май 05, 2011, 10:48:18 pm »
  Остта Асц-Дсц съвпада с Алдебаран-Антарес /Близнаци- СТрелец/, Плутона му с Толиман, а Слънцето му с Акрукс.

*

abroad

• 2187
« Отговор #78 -: Май 06, 2011, 01:49:46 am »

Каква й е реакцията в момент на излизане "извън релси"?

ПП: Луна в 1ви ако воюва, воюва само със себе си.

Това със себе си е по-точно да се определи като опит за трансформира, не воюва, все пак има много силен акцент върху скорпион, а и Марс отново попада в този знак
трудно излиза от равновесие, но когато се случи е изписано на лицето и в погледа и - твърде емоционални признаци с елемент на истерия
ако се прескочи и тази граница неколкократно реакцията е крайна и не подлежи на обжалване :blink:

« Отговор #79 -: Май 06, 2011, 05:15:23 pm »
необикновени способности, изредени като обикновени подточки

1.оцеляване на предела - няма страх от смъртта , което му помага да оцелее при невъзможни ситуации,крайностите,водят до край,а края е ново начало- на това му се вика-  трансформация - пълна промяна, живот и смърт, действие и покой, слети в безкрайност и повторение

2.свръхсетивен и свърчувсвителен - усеща , не чува и не вижда, кой какво говори и прави, усеща накуп
с всички сетива и това поражда напрежение, когато има заплаха,а заплахата от своя страна мобилизира огромна,мощна енергия

3.невъзможното прави възможно- използвайки тази енергия,ако има цел  ще канализира в нея,със страст,непоколебима,но така овладява страстите си,като ги канализира - а околните виждат в това - решителност,категоричност, упорство и инат/една ос със Телец/ за да постигне стабилност

4.преданост,верен до гроб- това е дълъг и мъчителен процес, с много изпити и нива на посвещение, общи интереси, пристрастености, ,омерта, нарушиш ли правилата  си мъртъв завинаги,крайности,няма златна среда,или втори шанс или прошка, доверието на Скорпи се печели трудно  и лесно се губи само веднъж ,Венера е в заточение,Луната в падение в Скорпи, ревностно пазят, това което са припознали като свое....

5. борави с чуждите енергиите говорим за енергийната ос 2-8 -доколко умело зависи от нивото и  фокуса-  често подсъзнателно, примитивно, контролиращо и съзнателно,овладяно и  целенасочено, дарба или проклятие - зависи от самият притежател, усещайки слабостите на другият,можеш да му помогне да ги преодолее,превръщайки ги в сила/ ролята на психотерапевта/  или да ги използваш, подчинявайки го на свой користни цели / тук са всички чужди енергийни намеси, от мисъл-форма до материя / пробивайки енергийната защита и навлизайки в опасно тресавище, там дълбочината е без значение- това е като игра в лабиринт или редене на пъзел - в първият случай, помагайки - намираш успешно изхода и нареждаш пъзела, във вторият - се въртиш,затворен в нещо зловещо, като целта и при двете  е една постигане на контрол ,независимо помагаш или вредиш, унищожаваш:mellow: проблема е - да трансформираш субективизма в обективизъм,без жертви - на "аз съм"- няма да стане :mellow:, изхода от лабиринта е да  бъдеш над нещата, постигайки безпристрастност- за един толкова пристрастен знак е трудно и болезнено изживяване, но това е пътя,ако искаш да си добър в това,което правиш, и в двата смисъла,добър човек и майсторски добър....

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...