Здравей Гост

Необикновените способности на Скорпион

• 126 Отговора
  • 19441 Прегледи
Re:Необикновените способности на Скорпион
« Отговор #80 -: Май 07, 2011, 10:00:46 pm »
Обществото и младите са болни от емоционални болести, не толкова от физически. Като добавим отровената храна, отровената вода, отровения въздух, шума, агресията, напрежението и състезанията на работното място, борбата за надмощие у дома, грижите по децата, тревогите по близки - нямаме време да обърнем внимание на себе си. Няма спорт, няма свободно време, не се четат книги. Навсякъде има антени на мобилни оператори, камери, заглушители, радари, телевизори, мобилни телефони, компютри. Какъв друг може да е резултата? Плюс цигари, наркотици, алкохол, не безопасен секс, пиене на всякакви "витамини" и хапчета, мазане с кремове и червила, които съдържат всякакви лайна с извинение....Затова все повече хора искат да мигрират на село. Затова и работата от дистанция стана по-желана и търсена...

« Отговор #81 -: Май 15, 2011, 03:30:37 pm »
В този форум има ли хора от зодия Скорпион?
Аз имам Скорп на върха на 4 дом и стилиум там Уран Марс Венера Мерк
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #82 -: Май 16, 2011, 01:49:26 am »

2.свръхсетивен и свърчувсвителен - усеща , не чува и не вижда, кой какво говори и прави, усеща накуп
с всички сетива и това поражда напрежение, когато има заплаха,а заплахата от своя страна мобилизира огромна,мощна енергия

проблема е - да трансформираш субективизма в обективизъм,без жертви - на "аз съм"- няма да стане :mellow:, изхода от лабиринта е да  бъдеш над нещата, постигайки безпристрастност- за един толкова пристрастен знак е трудно и болезнено изживяване, но това е пътя,ако искаш да си добър в това,което правиш, и в двата смисъла,добър човек и майсторски добър....

strelichka, много добре си написала нещата.....
често усещанията даже са не съзнавани...сигурно много малко скорпиони могат да кажат, че осъзнават какво попиват от средата около тях ......цялото напрежение може да бъде прието като някакво настроение не обосновано......
и аз винаги съм се чудела ще мога ли да трансформирам субективизма в обективизъм...без загуби на част от мен....това е един от основните въпроси, които са винаги на дневен ред при мен ...... за да бъда по-добър човек за себе си и за околните...да мога да помогна....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #83 -: Май 17, 2011, 04:48:57 am »
Тъй като аз спадам към плутонианците(плутон опозиция слънце)искам да ви попитам нещо.
Срещала съм израза,че аспекта е опасен за физическата  цялост.Но не мога да разбера какво се има предвид.
Преди години ,даже една Астроложка ми каза,че не е трябвало да се раждам,като имам такъм аспект.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Май 17, 2011, 04:51:35 am »
Преди години ,даже една Астроложка ми каза,че не е трябвало да се раждам,като имам такъм аспект.

Как така не е трябвало да се раждаш?

ПП. Поредното безумие, което чувам от български астролог.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #85 -: Май 17, 2011, 05:00:12 am »

ПП. Поредното безумие, което чувам от български астролог.  ;D
То беше в един сайт форум по астлорогия.Но тогава много малко назнайвах от тази наука.Може да е било през 2004година.Бях и дала данните си и тогава ,тя ми аза че с този аспект не е трябвало да се раждам :lol:
А какво значи,че е опасен за физическата цялост(израз от Иван Станчев).Че може да се случи инцидент ли?
« Последна редакция: Май 17, 2011, 05:40:23 am от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Май 17, 2011, 05:05:29 am »
Мисля, че се сетих коя е... То и мен трябвало да ме абортират, ама виж ме... живородена.  ;D

Не спирам да им се чудя как не осъзнават какво говорят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #87 -: Май 17, 2011, 05:16:17 am »
Нямат необикновени способности , освен една...да се самоизядат когато загубят.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #88 -: Май 17, 2011, 05:21:49 am »
Ее такива хорица дето разпространяват такива неща, с кеф да им счупя ръчичките, че да не могат повече  :angry: Събуждат "необикновените ми способности" на справедлив съдист  :rolf:
Пълни глупости... как може да твърдят такова нещо  :o

По принцип и аз като започнах да чета и да навлизам в средите на астрологията, се натъквах на ужасни неща, като прочета и то ме е яд, че съм го прочела, мине време и реша да намеря нещо позитивно което да покаже, че това не е така, иначе да съм се отказала още преди да съм почнала. Това са прекалено крайни мнения.. Как може някой да определи кой да живее и кой не!?  :o :o :o  Направо ми се драйфа.. кой им дава достъп до и-нет на тия ненормалници  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Познавам човек с такъв аспект, има си своите + и - както всеки друг аспект ;)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #89 -: Май 17, 2011, 05:34:36 am »

ПП. Поредното безумие, което чувам от български астролог.  ;D
То беше в един сайт форум по астлорогия.Но тогава много мало назнайвах от тази наука.Може да е било през 2004година.Бях и дала данните си и тогава ,тя ми аза че с този аспект не е трябвало да се раждам :lol:
А какво значи,че е опасен за физическата цялост(израз от Иван Станчев).Че може да се случи инцидент ли?

да не би случайно тази астроложка да има за ник скъпоценен камък? :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Май 17, 2011, 05:37:42 am »
Те повечето, дето са с по-екзотично или романтично звучащи имена, все ръсят незабравими бисери.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #91 -: Май 17, 2011, 05:52:24 am »
такам де, мисля, че повечето се сещат коя е тази астроложка - според мен е начетена и пише хубави статии, но от нея струии свръх песимизъм и драматизъм, ако ще се включваме към темата мисля, че има Венера в скорпион

а иначе аз лично много се възхищавам на някои специфично скорпионски качества :)

а за опозиция плутон/слънце едва ли е по-страшен аспект от съвпад или квадратура, по-скоро тук има избора и свободна воля (ако тя изобщо съществува де  :blink:) Според мен с времето този аспект (ако е поработено върху него де) дава силна, много силна и устойчива Психика, но нали не е редно така на парче да се гледа 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Май 17, 2011, 05:57:05 am »
Стелиум в Стрелец, не позна. Но там Нептун доста мъти водата, докосне ли Слънцето и Меркурий. АС е Скорпион.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Май 17, 2011, 05:57:11 am »
Има различно звучене карето , опозето , съвпада.... ;D

Много различно.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #94 -: Май 17, 2011, 06:09:30 am »
 ;D може би така е (много са ми далечни спомените за нея), нека да е жива и здрава, но да не депресира хората, особено начинаещите... ако ще се успокоят другите си спомням, че ми беше казала, че живея само, за да наказвам родителите си - емиии наказах ги с умно и добричко внуче и редовно помагане в дома им :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;D ;D ;D ;D ;D

Нептун е много опасна работа - май при него разликата между силен медиум и човек с жълта книжка е много тънка  :rolleyes:

Но иначе за мен лично скорпионите си остават едни от най-сексапилните и магнетични.

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Май 17, 2011, 06:12:46 am »
Ай стига бе , кажете и името , че ми поникна под пъпа....
Не я познавам , не съм писала в други форуми , нямам впечатления....,ама дали не носи името СМАРАГД- ИЗУМРУД ;D ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Май 17, 2011, 06:14:46 am »
Нептун е много опасна работа - май при него разликата между силен медиум и човек с жълта книжка е много тънка  :rolleyes:

В най-добрия случай ще е човек с богато въображение, но може да е фантазьор или виртуозен лъжец.
Аз лично трудно се доверявам на нептунов астролог, да ми пробутва празно за пълно.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Май 17, 2011, 06:49:54 am »
;D може би така е (много са ми далечни спомените за нея), нека да е жива и здрава, но да не депресира хората, особено начинаещите... ако ще се успокоят другите си спомням, че ми беше казала, че живея само, за да наказвам родителите си - емиии наказах ги с умно и добричко внуче и редовно помагане в дома им :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;D ;D ;D ;D ;D

Но иначе за мен лично скорпионите си остават едни от най-сексапилните и магнетични.

Огромна разлика м/у Слънце и изгряващ скорпион намирам.... :-\
А имам много наблюдения...и в двата случая...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Май 17, 2011, 07:01:59 am »

Каква според теб е разликата?
Изгряващите Скорпиони по принцип по-трудно се вграждат в дадена общност или група, често настъпват хората по мазолите без да са си го поставяли за цел дори. Просто така се случва. Често ги приемат с недоверие, макар и те самите да се отличават със силно подчертана лоялност, но по-трудно създават атмосфера на задушевност, било то и престорена. Именно в това е техният проблем - те не могат да се преструват, ако не харесат някой или нещо, не могат да поддържат приятелства от чиста куртоазия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Май 17, 2011, 07:28:32 am »

Каква според теб е разликата?
Изгряващите Скорпиони по принцип по-трудно се вграждат в дадена общност или група, често настъпват хората по мазолите без да са си го поставяли за цел дори. Просто така се случва. Често ги приемат с недоверие, макар и те самите да се отличават със силно подчертана лоялност, но по-трудно създават атмосфера на задушевност, било то и престорена. Именно в това е техният проблем - те не могат да се преструват, ако не харесат някой или нещо, не могат да поддържат приятелства от чиста куртоазия.

Слънцата Скорпионски са обсебващи и горди с чувство за собственост и притежание , горди и високомерни , ревниви и противоречиви , склонни към обсебване...Обожават да контролират и манипулират...В момента в който усетят , че губят властта стават ужасни..../няколко жени-най-добрите ми приятелки и няколко мъже...които са ми били близки , м/у тях и любими/...
Изгряващия знак е не по-малко коварен , попадам в това число , макар и в анаретичен градус , а и с управител ХИЛЕГ на хороскопа , ако приемем само планетите от септенера...
Та изгряващия е магнетичен , не търпи лицемерие , иначе слънчевите са и лицемери , /някой от тях- , ако някой от форума се припознае , не го визирам/ ;D :P , стига до дъното , защото за него е важно да извади всичко на повърхността , не е мързелив....Познава се по осанката , никога не можеш да сбъркаш изгряващия , защото слънцето , ако не е в Скорпион има специфично излъчване....и по един или друг начин налага отпечатъка в натала.... ;D ;)