Здравей Гост

ВЕНЕРА КВАДРАТ САТУРН - КАК СЕ ОТРАБОТВА ТОЗИ АСПЕКТ

• 30 Отговора
  • 9334 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
лол  ;D би трябвало да е на 20,18  :rolleyes: по плацидус

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
лол  ;D би трябвало да е на 20,18  :rolleyes: по плацидус

Да  ;D...,лунара ти за месеца е на 28 в рак.... ;D
Видях , по плацидус я гледам....
Как стои въпроса с Венера/Кету? В много карти на близки хора наблюдавам този съвпад...Доста кадърни по отношение на творчество , писане....Но и някак си неудовлетворени в личен план...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
Как стои въпроса с Венера/Кету? В много карти на близки хора наблюдавам този съвпад...Доста кадърни по отношение на творчество , писане....Но и някак си неудовлетворени в личен план...

За писане, напоследък остава малко на заден план, но мисля, че ще е временно (по едно време се занимавах с издателска дейност и журналистика)
в свободното си време рисувам, а малко по неволя се занимавам и с гр. уеб дизайн, но мисля, че рисуването би било добре да го оставя малко на по-заден план и да наблегна отново на журналистиката (или прозата) - все пак грехота ще е да се пропусне предстоящия съвпад на нептун с луна  ;D
а иначе в личен план не е лесно, но пък за това си имаме и марс/нептун и хирон на к8... определено има какво да се търси в личен (и по-точно лУбовен план)

*

Марая

• 28287

За писане, напоследък остава малко на заден план, но мисля, че ще е временно (по едно време се занимавах с издателска дейност и журналистика)
в свободното си време рисувам, а малко по неволя се занимавам и с гр. уеб дизайн, но мисля, че рисуването би било добре да го оставя малко на по-заден план и да наблегна отново на журналистиката (или прозата) - все пак грехота ще е да се пропусне предстоящия съвпад на нептун с луна  ;D
а иначе в личен план не е лесно, но пък за това си имаме и марс/нептун и хирон на к8... определено има какво да се търси в личен (и по-точно лУбовен план)

С тези аспекти на Меркурий и знак стрелец ще е загуба за човечеството да не пишеш... ;D
Меркурий в огнен знак си е меркурий ...нищо , че управлява опозиторния ни знак и квадратурата....
Разпознава се в стрелец... ;D ;)
Доста дълго ще е там нептун по транзит , така , че си мисля , че и рисуването няма да остане на заден план...

Интересен период предстои , а и сатурновия възврат , определено ще си каже думата , още повече , че сатурн е гокленов и наред с това екзалтиран.... :-\

Можеш ли да споделиш някакво интересно събитие по луна от миналия месец? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
Искаш да кажеш , колкото по-скрит и прикрит толкова по-добре.... :rolleyes:

Е, и тъй не му е добре, щото СЛВ отсреща и пълният пети дом си дърпат към ачика, но определено в светлините на прожекторите не му е комфортно.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание

С тези аспекти на Меркурий и знак стрелец ще е загуба за човечеството да не пишеш... ;D
Меркурий в огнен знак си е меркурий ...нищо , че управлява опозиторния ни знак и квадратурата....
Разпознава се в стрелец... ;D ;)
Доста дълго ще е там нептун по транзит , така , че си мисля , че и рисуването няма да остане на заден план...

Интересен период предстои , а и сатурновия възврат , определено ще си каже думата , още повече , че сатурн е гокленов и наред с това екзалтиран.... :-\

Можеш ли да споделиш някакво интересно събитие по луна от миналия месец? :rolleyes:

през последните няколко месеца мога само да показвам започнати и незавършени неща :( и това от както станах привърженик на т.нар. дигитално рисуване, а горкия таблет събира само прахоляк  ;D

дам обичам да пиша - аз също харесвам Меркурий (мисля, че чувството за хумор, сатира и ирония е именно от него - понякога чак му се чудя на щуротийте)

а за сатурновия възврат още мъничко остана  :rolleyes: да ги видим догодина на пролет пилците и кокошките.

а инче през последния месец събитията се въртят най-вече около приемането на малката маймуна в Детска - това за София си е живо изпитание. Нещата не са точно както аз бих искала, но пък е приета, остава тази седмица да не ме върнат нещо по документите. И ако кажа, че не ни провървя типично по Юпитер ще излъжа.  ;D За мен тръгването на малката на ДГ си е живо освобождаване от ежедневната скука и разбира се възможност за поемане на повечко отговорности свързани с 6-10 дом :)))
 Всъщност от началото на месеца все разни документи пиша, оформям. Неволно се оказах и свидетел по едно дело - според мен нищо страшно, но ангажиращо (старая се да внимавам с документи и официалности, че там ми е слабо място). Друго интересно през последно време е може би след дълго скатаване връщане към по-социални дейности.

Между впрочем все повече стигам до извода, че когато доброволно се подчиним на транзитите на Сатурн, те някак си минават по-леко, сътресенията сякаш са по-естествени. Например преминаването му през 11-ти дом със сигурност щеше да е много по-депресивен ако не беше занимавката с хлапето - някак си "задължителното" отдръпване от света става по-волево, а новата отговорност някак си по-лесно се усвоява.

*

Марая

• 28287
Миналия месец в картата е имало съвпад на ПР.луна с СД луна.... :rolleyes:
И тъй като аз изследвам подобни съвпади , които не се срещат често затова си позволих въпроса.... ;D
Срещата е в 6-ти дом , а там където е луната нещата са променливи по принцип.... ;D
Успех и дано всичко е наред , а и секстила на тр.сатурн в момента към слънцето ти е доста положителен...

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
И тъй като аз изследвам подобни съвпади , които не се срещат често затова си позволих въпроса.... ;D
Срещата е в 6-ти дом , а там където е луната нещата са променливи по принцип.... ;D
Успех и дано всичко е наред , а и секстила на тр.сатурн в момента към слънцето ти е доста положителен...

така де - само по себе си приемането ни в ДГ (шанса е просто минипален при условие, че над 3х. деца в София са аут) не е нещо кой знае какво, но самото събитие само по себе си е възможност да се вземат някои неща в ръце - дори и изчистване на приоритетите по отношение на кариера пак си е важно, да се надявам този съвпад да спомогне за по-успешно реализиране :) Пък да видим какво ще каже през есента Сатурн :) Според мен той заедно с водния ангел пазител (Юпитер) иии уран във втори са добра предпоставка отново да се пробвам към амбициозния проект за издателска дейност (дано грешките до този момент са увиснали на ушето :)))) )

*

Марая

• 28287

така де - само по себе си приемането ни в ДГ (шанса е просто минипален при условие, че над 3х. деца в София са аут) не е нещо кой знае какво, но самото събитие само по себе си е възможност да се вземат някои неща в ръце - дори и изчистване на приоритетите по отношение на кариера пак си е важно, да се надявам този съвпад да спомогне за по-успешно реализиране :) Пък да видим какво ще каже през есента Сатурн :) Според мен той заедно с водния ангел пазител (Юпитер) иии уран във втори са добра предпоставка отново да се пробвам към амбициозния проект за издателска дейност (дано грешките до този момент са увиснали на ушето :)))) )

Не мисля , че ще бъде лесно на този етап... :rolleyes: , но реално имаш възможност да постигнеш резултати над очакваните в следващите 2 години...Мисля , че до 33г. ти предстои доста силен период в професионален план.... ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
ох, крайно време е :))) само важното е да не бързам и да внимавам с кой се забърквам, че да не вземат ушите ми да станат като не онези от негърските племена  :rolf:
търпение и работа... все пак Сатурн не обича бързата работа  :'(

*

Марая

• 28287
Отврат е Сатурн , особенно когато аспектира с каре при транзит е нещо страшно.... ;D Но е урок , след квадрата идва успеха при сатурн...Това от опит...