Здравей Гост

Пълнолуние 17 май 2011

• 131 Отговора
  • 14516 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re:Пълнолуние 17 май 2011
« Отговор #20 -: Май 03, 2011, 07:46:58 pm »
хм, при мен се пада в 19 градуса на Скорпиона. Защо така? :-\
При 19гр ми опозира Венерата.

При 26 градуса ми е точно върху Ураня и опозира К8, който съвпада с прогресивен К7, а също така и квадратира У7 и СЛВ...

Къде е Луната точно? Трябва да е на 26, заради опозицията, а защо на мен в астрокома ми излиза в 19 градуса?

Не си напаснала вероятно часа... :rolleyes:

ми нямам опция за напасване на час  :-\ как става това?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #21 -: Май 04, 2011, 02:28:17 am »
Това пълнолуние-затъмнение все повече започва да ми намирисва  :-\ Луната като тръгне от 10-ти юни с опозиции - на Уран в Овен, на Юпитер и МАрс в Телец и на края Венера, Мерка и Слънцето за черешка на кофти градус.  :angry: Лошо, Седларов, лошо! Въобще ще бъде кофти седмица. :-\ 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Май 04, 2011, 02:32:09 am »
хм, при мен се пада в 19 градуса на Скорпиона. Защо така? :-\
При 19гр ми опозира Венерата.

При 26 градуса ми е точно върху Ураня и опозира К8, който съвпада с прогресивен К7, а също така и квадратира У7 и СЛВ...

Къде е Луната точно? Трябва да е на 26, заради опозицията, а защо на мен в астрокома ми излиза в 19 градуса?

Не си напаснала вероятно часа... :rolleyes:

ми нямам опция за напасване на час  :-\ как става това?

Лесно , играеш си с минутите... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Май 06, 2011, 04:00:49 am »
На К5 ми се пада ;D
Тая година само тези оси.

С коя любов смяташ да приключваш? ;D ;)

Как с коя?
С непотребната! :blink:
Там е работата,че още не е започнала,за да я приключвам ;D ;D :blink:
Странно нещо е астрологията и свързаните с нея събития.Моята нова приятелка която също има страст астрологията ми каза ,че преди време на новолуние съвпада с венерата й,се разделила с някаква любов.И това,че Ръшман обещава любов е малко под въпрос.
При новолунието на 3ти където ми беше в съвпад с венерата и при мен се поставиха началата на раздяла.То не че нещо бе почнало като хората.....но днес аз сложих край вътрешно в себе си ;)Така,че предстоящото пълнолуние което ще ми е на к5 може просто да затвърди нещата :rolleyes: :lol:
Тази вечер благодарих на Бога,че ми е дал да изживея тези емоции и ,че щом той решил така,така е трябвало.
Е разбира се,нищо не се знае,но повече надали ще изпитам емоциите от предните месеци към този мъж отново.Чувствам се изхабена и любовната енергия която имах и неизразходих ,ме умориха много.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Май 06, 2011, 04:45:39 am »
Милки, при мен точно в деня на новолунието на 3-ти ми се обади един мой фаворит, който вътрешно го бях отписала.
Това пълнолуние ще тригонира наталния ми Сатурн на асцендента откъм 5-ти. Кой знае какво ще финализирам или отвърждавам. Странна работа.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Май 06, 2011, 04:57:21 am »
Милки, при мен точно в деня на новолунието на 3-ти ми се обади един мой фаворит, който вътрешно го бях отписала.
Това пълнолуние ще тригонира наталния ми Сатурн на асцендента откъм 5-ти. Кой знае какво ще финализирам или отвърждавам. Странна работа.
Аз в деня на новолунието прекарах много приятни мигове с въпросният човек,в компанията и на други хора.
Но това е просто фарс.Днес ми гледаха на Таро карти и се оказва май,че много го е страх и затова се държи така не определено.Но аз вече нямам нерви и сили :-XНе мога да го чакам сто години да се накани да комуникира нормално с мен,а не само с 2 изречения по нета. :'(

*

Asol

• 4140
« Отговор #26 -: Май 06, 2011, 05:44:06 pm »
Милкиуей, Венера няма отношение към любовта и връзките в картата ти. Вярно, че е сигнификатор на връзки по принцип, но не е само на това зависи от конкректната карта. Евентуално и по-вероятно е да подпишеш договор след изпитателния срок, след като знаем, че слз в аспект с Венера ти донесе предложение за работа. Натален Юпитер като елемент на 6 дом и нещата свързани с него, аспектиран от Плутон, транзитира през 10. Нещата са циклични и не се гледат поотделно.

В момента ти е задействана опозицията Сатурн/Нептун, а в близките 10 месеца ще е активна, така че е възможно преценката ти за нещата в емоционален план да не е много точна.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Май 06, 2011, 08:22:18 pm »
Милкиуей, Венера няма отношение към любовта и връзките в картата ти. Вярно, че е сигнификатор на връзки по принцип, но не е само на това зависи от конкректната карта. Евентуално и по-вероятно е да подпишеш договор след изпитателния срок, след като знаем, че слз в аспект с Венера ти донесе предложение за работа. Натален Юпитер като елемент на 6 дом и нещата свързани с него, аспектиран от Плутон, транзитира през 10. Нещата са циклични и не се гледат поотделно.

В момента ти е задействана опозицията Сатурн/Нептун, а в близките 10 месеца ще е активна, така че е възможно преценката ти за нещата в емоционален план да не е много точна.
Мерси много Асол,така е, права си.
А по какъв начин ми е задействана опозицията сатурн нептун?
Нямам някакви транзити върху тях....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #28 -: Май 15, 2011, 05:25:16 am »
Преди малко се замислих над пълнолунията.И защо са ми малко неприятни :-\От гледна точка на това,че давали край на нещо(поне така пише).
Чудя се,винаги ли при вас се е случвал някакъв край?Наблюдавали ли сте?
Не може ли всъщност пълнолунието да  даде край на някаква фаза и започването на нова,но в добрия смисъл.Например да започне нещо ново,да се трансформира в нещо добро,ако е било лошо и пълнолунието му слага края? Винаги ли хората преживяват този край в рамките на 14 дни,до следващата фаза на луната?

Дано да сте ме разбрали :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Май 15, 2011, 05:28:12 am »
Преди малко се замислих над пълнолунията.И защо са ми малко неприятни :-\От гледна точка на това,че давали край на нещо(поне така пише).
Не може ли всъщност пълнолунието да  даде край на някаква фаза и започването на нова,но в добрия смисъл.Например да започне нещо ново,да се трансформира в нещо добро,ако е било лошо и пълнолунието му слага края? Винаги ли хората преживяват този край в рамките на 14 дни,до следващата фаза на луната?

Всеки край е начало , всяко начало е край! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Май 15, 2011, 05:31:48 am »
С тоя край много се спекулира, не съм съгласна. ;D

Пълнолунието е момент на завършеност, дотолкова, доколкото нещо се е развило във времето, семето е покълнало и израстнало силно, за да даде плод. За приключване в смисъла, в който влагаш мога да ти дам пример от новолуние. Е как го обясняват в тая книга/незнам коя, дето все се цитира за тия лунации...съвсем риторично питам.

Все пак ще видя по пълнолуние на нещо слагала ли съм край или на мен, ако са ми го слагали. :rolf: За статистиката.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Май 15, 2011, 05:38:39 am »

Пълнолунието е кулминацията на лунния цикъл, а не края. Преди пълнолунието луната е нараствала, а след него започва да намалява. Краят на цикъла е по новолуние, а след него имаме отново растеж.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Май 15, 2011, 06:08:08 am »
Пълнолунието е край..... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Май 15, 2011, 06:18:19 am »
Пълнолунието е край..... :blink:

При мен всички гадни крайЩа са по новолуние (но и моята фаза е по-близка до тази-това трябва да го проверим). Даже ей сега Милки ме подсети да чекна още нещо и го потвърди.

Тъй че, трудна работа да се говори за край само на пълна луна, наистина е кръговрат, както и ти го каза по-горе, но категорично отсяване не съм на мнение, че може да се направи. Всичко е взаимносвързано. Да, след новолуние може да започне нещо и е добре тогава да се случи, но на новолуние - преди, в деня му, може и да приключи. Разбира се тук нещата може да са оцветени във всякакви краски, не е задължително само за хубавото да настъпва край. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 15, 2011, 06:24:49 am »
СЪНИ , ПО-ВАЖНО Е ДА ИМА ДВИЖЕНИЕ...ЗАЩОТО ДНЕШНИЯ КРАЙ БЕЛЕЖИ НАЧАЛО , УТРЕШНОТО НАЧАЛО е край.../Писна ми от тоя лап топ....капс и.....извини ме , не се карам... ;D ;)/ , въпроса е в това да осмислим края и началото , началото и края...А всяка кулминация е пик и в този смисъл край и начало.... :blink:
« Последна редакция: Май 15, 2011, 06:34:11 am от Марая »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Май 15, 2011, 06:32:39 am »
СЪНИ , ПО-ВАЖНО Е ДА ИМА ДВИЖЕНИЕ...зАЩОТО ДНЕШНИЯ КРАЙ БЕЛЕЖИ НАЧАЛО , УТРЕШНОТО НАЧАЛО е край
Абсолютно е така, права си. Тамън се размислих и аз надълбоко по никое време. ;D
Не може ново да дойде без да се случи пречистване/почистване, символично или не.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Май 15, 2011, 06:37:26 am »
СЪНИ , ПО-ВАЖНО Е ДА ИМА ДВИЖЕНИЕ...зАЩОТО ДНЕШНИЯ КРАЙ БЕЛЕЖИ НАЧАЛО , УТРЕШНОТО НАЧАЛО е край
Абсолютно е така, права си. Тамън се размислих и аз надълбоко по никое време. ;D
Не може ново да дойде без да се случи пречистване/почистване, символично или не.   

И всяка фаза е част от един етап...За добро или зло... :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #37 -: Май 15, 2011, 03:55:35 pm »
Разбирам или поне така си мисля ;D
Например при новолуние ти предлагат нещо,което ще те зарадва,ти го започваш и по този начин като го започнеш,слагаш край на период в който не си правил нищо.
А при пълнолуние ,нещо си отива,на нещо се слага край(като например пречките отпадат),но самото нещо се трансформира в друго,но за добро. :rolleyes: :-\

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #38 -: Май 16, 2011, 10:35:38 pm »
пълен кръговрат начало/край край/начало  ;D

утрешното пълнолуние ще е по оста 6-12, луната ще е в съвпад с нат. ми слънце У9
малко остана до сесийката  :blink:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Май 16, 2011, 10:56:24 pm »
пълен кръговрат начало/край край/начало  ;D

утрешното пълнолуние ще е по оста 6-12, луната ще е в съвпад с нат. ми слънце У9
малко остана до сесийката  :blink:

Внимавай , да не се забъркаш в някой скандал и да обърнеш повече от необходимото внимание на някоя злободневна клюка... ;) ;D :wub: