Здравей Гост

Пълнолуние 17 май 2011

• 131 Отговора
  • 14460 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Пълнолуние 17 май 2011
« Отговор #40 -: Май 16, 2011, 11:41:30 pm »
Чакам утре развръзка по един въпрос, който може да промени доста неща. Точно за утре са насрочили обявяването на резултата, баш по пълнолуние.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Май 16, 2011, 11:51:36 pm »
Лили , теб май те аспектира пълнолунието? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #42 -: Май 16, 2011, 11:54:26 pm »
пълен кръговрат начало/край край/начало  ;D

утрешното пълнолуние ще е по оста 6-12, луната ще е в съвпад с нат. ми слънце У9
малко остана до сесийката  :blink:

Внимавай , да не се забъркаш в някой скандал и да обърнеш повече от необходимото внимание на някоя злободневна клюка... ;) ;D :wub:

Благодаря за съвета  :wub:
Ще се опитам да се пазя от скандали  :P а клюкарите пасти да ядат  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Май 16, 2011, 11:57:40 pm »

Попада в ъглови домове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Май 17, 2011, 12:16:23 am »

Попада в ъглови домове.

Лунациите в кардиналните оси вещаят промяна.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #45 -: Май 17, 2011, 12:21:32 am »
Ами то всички скорпионски асценденти ще ни друсне по оста 1/7.  :blink:
При мен е една навалица около десцендента.  ;D

« Отговор #46 -: Май 17, 2011, 12:50:52 am »
Лунациите в кардиналните оси вещаят промяна.... ;)

А дано! Днес адвоката ми  се активира /бях си дала срок до следващата седмица/ Взе, че ми се обади с конкретни предложения какво ще предриеме.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Май 17, 2011, 12:57:45 am »
Ами то всички скорпионски асценденти ще ни друсне по оста 1/7.  :blink:
При мен е една навалица около десцендента.  ;D

Мен ме пере толкова точно , че направо съм пред възнасяне :'( :'( :'(...От всякъде е закучена работа....имам чувството , че балона се пръска....
АСЦ на пълнолунието е в тригон с луна , ДСЦ на пълнолунието е в съвпад със сатурн и секстил луна. Луна съвпад натален асцендент , слънце съвпад натален дсц. Юпитер е в секстил натален юпитер и ....заетата ос е ясна.... :'(
Как едно новолуние , затъмнение , пълнолуние не се смили над картата ми?! :'( Опитно зайче на вселената...

Навремето Ванга ми казваше , колкото повече Бог те обича , толкова повече изпитания праща... Е стига вече , не искам повече да ме обича....Сили нямам... :'(

*

Divna

• 2478
« Отговор #48 -: Май 17, 2011, 01:23:41 am »
Помоли се за спокойствие, Марая! Аз се молих и сега си почивам.  :blink: Бях забравила колко е хубаво спокойствието!  :rolleyes:

И на мен са ми се натръшкали по осите, ама го давам олимпийско спокойствие.  ;D Писна ми все да съм на 2 000 волта сумата му и години.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 17, 2011, 01:38:13 am »
Помоли се за спокойствие, Марая! Аз се молих и сега си почивам.  :blink: Бях забравила колко е хубаво спокойствието!  :rolleyes:

И на мен са ми се натръшкали по осите, ама го давам олимпийско спокойствие.  ;D Писна ми все да съм на 2 000 волта сумата му и години.

Няма спокойствие... :( Плутон и Уран на МЦ не носят спокойствие , а кардинални промени....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #50 -: Май 17, 2011, 01:39:40 am »

Няма спокойствие... :( Плутон и Уран на МЦ не носят спокойствие , а кардинални промени....

бе ти бой ли ти се яде  :33: :33: :33:

като го повтаряш постоянно това сама се кодираш и кво искаш после  :angry:  я се вземи в ръце и започни да мислиш позитивно!!!

естествено, че могат да носят спокойствие и да работят само на подсъзнателно ниво. стига с тея черни мисли, че ще ида до гората да откъсна една дебела дряновица  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Май 17, 2011, 01:41:11 am »

бе ти бой ли ти се яде  :33: :33: :33:

като го повтаряш постоянно това сама се кодираш и кво искаш после  :angry:  я се вземи в ръце и започни да мислиш позитивно!!!

Права си! :confuse3: Така е!
Ще опитам , ако не друго..... :-[

« Отговор #52 -: Май 17, 2011, 03:03:50 am »
На мен това пълнолуние ми е в съвпад с МЦ- 26,37 в телец, където ще е Слънцето, а върху IC имам и  Марс,където ще е Луната. От днес съм с една ужасна хрема дето изникна от нищото и ме нерви...Та почивния ми ден мина в кихане и кашляне. Да видим какво ще се заформи утре... :unsure:

P.S. ...И още нещо за капак днес ми се случи....Пазарувах в голям хипермаркет и се опитвах да взема от един палет кока-кола.....2 бутилки паднаха и като гръмнаха ме окъпаха цялата-от главата до петите....а аз прекипрена с бяла дантелена риза и зелен костюм, направо плачевно положение....а на мен ми стана едно весело, чудех се как да поттисна смеха си...

« Последна редакция: Май 17, 2011, 03:11:44 am от danni_it »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #53 -: Май 17, 2011, 04:33:03 am »
Имам затруднение.
Това пълнолуние е на 26гр скорпион,а при мен куспидата на 5ти дом ми е 27 гр.
Та,сега не мога да разбера в кой дом ми попада пълнолунието ;D
Води ли се за 5ти или е в 4ти :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Май 17, 2011, 05:18:17 am »
Имам затруднение.
Това пълнолуние е на 26гр скорпион,а при мен куспидата на 5ти дом ми е 27 гр.
Та,сега не мога да разбера в кой дом ми попада пълнолунието ;D
Води ли се за 5ти или е в 4ти :-\

В 4-ти е , все още не е стъпило в 5-ти.... ;)

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #55 -: Май 17, 2011, 05:32:48 am »

утрешното пълнолуние ще е по оста 6-12, луната ще е в съвпад с нат. ми слънце У9

Внимавай , да не се забъркаш в някой скандал и да обърнеш повече от необходимото внимание на някоя злободневна клюка... ;) ;D :wub:

Марая, точна си като швейцарски часовник  ;D
През последните новолуния и пълнолуния имам събитие вечерта преди деня на лунната фаза..  :o
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Май 17, 2011, 05:49:28 am »

Марая, точна си като швейцарски часовник  ;D
През последните новолуния и пълнолуния имам събитие вечерта преди деня на лунната фаза..  :o

Стрелям си , все в 10-та. :wub: ;D :-[

Това да се чува....Нищо не е по-важно от точността , иначе локуми и философии бол , ама след дъжд качулка... ;) ;D :wub:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #57 -: Май 17, 2011, 05:06:22 pm »
не бях забелязала, но пълнолунието ми прави тригон към Меркурия....
ами незнам дали е заради него или заради някой друг транзит, но днес се чувсвтам невероятно....
мога да скачам да танцувам..... :blink: :25: :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Май 17, 2011, 07:57:24 pm »
Да ви кажа, не съм луда, и моите "факсове" не лъжат.  ;D
Лунацията проработи този път и при мен, вече има резултат, положителен. От утре съм на нова работа, на половин ден, през останалото време ще продължавам да се занимавам с преводи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Май 17, 2011, 08:01:43 pm »
Да ви кажа, не съм луда, и моите "факсове" не лъжат.  ;D
Лунацията проработи този път и при мен, вече има резултат, положителен. От утре съм на нова работа, на половин ден, през останалото време ще продължавам да се занимавам с преводи.  :blink:

ЧЕСТИТО! :kissd:
Много се радвам!
Знаех си , че ще стане.... ;D