Здравей Гост

Новолуние 01.06.2011 и частично слънчево затъмнение

• 39 Отговора
  • 4683 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Който има точни градуси на Луната, да качва карти, при мен нещо не се получава с настройките.

Тортата е гарнирана със съвпад на Алдебаран. Това, което започне на 01.06.2011, се приключи ли на 15.06.2011?  :umnik:

При мен е точен съвпад на транзитен СЛВ с нат. Нептун, У5, а Нептун е връх на тао-квадрат със Сатурн и Слънце. И транзитното Слънце е в апликираща опозиция към Нептуна, на 15ти ще затвори голям кръст/квадрат. Някой да има идеи какво ще се случва?  :thinking:
« Последна редакция: Май 06, 2011, 07:21:59 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

При мен в 10ти, опозиция на Венера в 4ти, У10ти и 3ти....офффф...писна ми  :'(, а предстои още едно....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
При мен ще се случи в 11 дом,опозиция нептун(орбиса е 5 гр) :-\
На колко точно градуса в близнаци ще е затъмнението?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Няма ли кой да качи една карта? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Новолунието е в тригон с екзалтиран Сатурн. Начинанията, които започваме в този период, биха имали успех, ако са добре премислени и поставени на стабилна основа (както би казала Алена ;D). Тригонът е въздушен - би трябвало да повлияе благоприятно на комуникацията, транспорта, науката, начина на мислене. Участието на Близнаци и Везни говори за съчетаване на изкувство и комуникация (слово). Поради ретроградието на Сатурн едва ли може да се очаква бърз успех от новите начинания. Те по-скоро изискват влагането на доста усилия, но резултатите от тях би трябвало да са трайни и положителни.

При мен новолунието попада в 4-ти дом, като не аспектира мажорно натални планети, като изключим квинкокса с Юпитер в 9-тия ми дом. Транзитен Сатурн е в 8-ми дом. По-скоро ще ми е трудно да интегрирам енергията на новолунието.
« Последна редакция: Май 06, 2011, 05:57:29 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
аз пак съм на черешката на сладоледа... ;D  :'( У б а в и н я!
Квадрат сатурн , опозе слънце....Асц на събитието има-няма 3 гр. апликиращ съвпад венера...всъщност съм отворила тема....и там съм казала.... ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5203.0.html
« Последна редакция: Май 06, 2011, 05:53:01 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
новолуние съвпад с ИЦ - началото на края  :unsure:

Слънце - У7
Луна - У5 и У6

дрън дрън та пляс...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
Новолунието е на 2 юни , а не на 1-ви.Яя , оправи датата... ;D ;)

*

Milkyway

• 3770
В нигата на Бернадет Брейди също пише че ще е на 1ви юни :-\

В картата на моят възлюбен,пък това слънчено затъмнение ще е в точен съвпад с луна в 6ти дом и квадрат венера :lol:

*

Марая

• 28287
В нигата на Бернадет Брейди също пише че ще е на 1ви юни :-\

В картата на моят възлюбен,пък това слънчено затъмнение ще е в точен съвпад с луна в 6ти дом и квадрат венера :lol:

Не гледам какво пише в книгите Милки , а какво изписва картата като час в точните минути на затъмненото новолуние.

А Бренадет може да каже всичко... ;D от Австралия...Ех защо не сме сега при кенгурите? ;D

*

Yaya

• 2265

http://kalender-365.de/lunar-calendar.php

Хелоу  :P що си мисля, че е на 1ви  :-\ , въпреки че на 14тия ден е пълнолунието  :thinking:

ПП лелеееее ми то ми е върху дирекционната Венера, на 3 гр от нея! В солара ми е в 1. Венера ми е У 8, 12 и 1 !!!!!!!!  Боже, какво ново начало ме очаква?  :umnik:
« Последна редакция: Май 06, 2011, 11:03:10 pm от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
Нa 1.06.2011, в късния следобед е при мен, така че в БГ идва след полунощ на 2.06.2011.

Луната е в Близнаци и пишем едновременно в две теми за едно и също събитие  :rakeattack: :haha:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

Re:Новолуние 01.06.2011 и частично слънчево затъмнен
« Отговор #13 -: Май 07, 2011, 03:21:10 am »
Сл.затъмнение на оста Алдебран- Антарес, чийто упр.Мерка е съвпад с Алгол и каре с Нептун, малииииии :o

Затъмнението/ новолуние в 11,02 гр.Близнаци  ми е на МС  и в

каре към Асц/Марс , У8 и опозе към Слънцето, У4  :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
Кажете какво казват и сериите Сарос по предстоящите затъмнения? :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
добре, де, как да оправя заглавието?

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
добре, де, как да оправя заглавието?
Не се тревожи за това :blink:Това са бели кахъри.
На всички ни е ясно че ще има затъмнение 1-2ри юни. :wub: :wub: :wub: :wub:

2011  Сол.Затмение  13N  4 января; 4.01.2011; 9:03:08; +00:00; Гринвич, Великобритания; 51°29'N; 0°00'E; —; ;
2011  Сол.Затмение  13S (новый) 1 июля; 1.07.2011; 8:53:08; +00:00; Гринвич, Великобритания; 51°29'N; 0°00'E; —; ;
2011  Сол.Затмение  13S (старый) 1 июня; 1.06.2011; 21:03:08; +00:00; Гринвич, Великобритания; 51°29'N; 0°00'E; —; ;
2011  Сол.Затмение  14N  25 ноября; 25.11.2011; 6:09:08; +00:00; Гринвич, Великобритания; 51°29'N; 0°00'E; —; ;

"....Серия Сароса 13 S
Начало:  24 мая 803 г. (ст. стиль), 12:56:24 GMT Южный полюс. Конец: 3 июня 2047 г.
Энергия этого семейства затмений сходна с серией сароса 13 N: экспансивная энергия, под которой скрывается более зловещий оттенок. Присутствует побуждение к экспансии, но это экспансия включает в себя разочарование, сдерживание, потерю или разлучение. Карта Австралии, по-видимому, очень чувствительна к 13-й серии сароса. В 1939 году, когда серия сароса 13 S первый раз затронула карту Австралии, Австралия вступила в войну. Эта серия снова затронула карту в 1975 году — в год конс¬титуционного кризиса, достигшего кульминации с отставкой премьер-министра Уитлама.  Серия сароса 13 N трижды затра¬гивала карту Австралии: первый раз в 1938 году — спортив¬ные игры Британской империи в Сиднее; второй раз в 1956 году — олимпийские игры в Мельбурне; третий раз в 1974 году — циклон Трейси. Дарвин, единственный город в Австралии, подвергшийся бомбежке во вторую мировую войну, был раз¬рушен циклоном Трейси. Это событие было причиной самой крупной эвакуации жителей в мирное время, которую когда-либо видела Австралия. Австралия, по-видимому, испытыва¬ет это семейство затмений как стремление к групповой актив¬ности (в позитивном или негативном отношении).
Затмения в 1950 - 2050 гг.: 1903, 1921, 1939, 1957, 1975, 1993, 2011, 2029, 2047 "

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
Мерси Стреличке :blink:
Обаче ми е интересно как при всеки човек ще се прояви това нещо:"експанзивна енергия,под която е скрита зловещ отенък"....много остро ми звучи и плашещо :( И как тази експанзивна енергия включва в себе си разочарование и загуба.???
Всеки човек ли ще загуби нещо,в във връзка със съответният дом в който му попада затъмнението.

Изобщо това предсказание е плашещо :-X

*

Yaya

• 2265
направо си е  не хубаво ..... :-X  опитвам се да трупам позитивна енергия...
Колко време траеха последствията от затъмненията - от едното до другото или колкото е самото затъмнение? От 02.06-15-06 не е много дълго, ама пак бая пакости може да се случат

На 02.06 Луната съвпада с Кету, а на 15.06 с Раху!

А Шопенхауер