Здравей Гост

Транзити на марс

• 109 Отговора
  • 21119 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Транзити на марс
« Отговор #80 -: Септември 19, 2012, 01:14:47 pm »
Силно го усещам. В 10ти е, влюбих се в такъв мъж, по 10ти дом.

« Отговор #81 -: Септември 20, 2012, 06:23:10 am »
Как ви се отразява тр.Марс в скорпион? :rolleyes:
в 3 дом е
над венера не го усетих
като мина през луната, зле, като грип,без температура, два дена се влачих без сили
над нептун,у7,ми споделиха много приятна новина,която бях предсказала още преди няколко месеца и тогава звучеше абсурдно
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #82 -: Септември 20, 2012, 06:41:55 am »
Цитат
като мина през луната

Преминавайки през Луната,се скараХ много жестоко на мойто мамче.Никак не се гордея с тази си постъпка,но на следващия ден изгладихме бързо взаимоотношенията си. :25:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #83 -: Септември 20, 2012, 05:29:27 pm »
Как ви се отразява тр.Марс в скорпион? :rolleyes:

Вихри се из 2-ри дом и естествено в главата ми са само пари и квартири, предимно за това мисля напоследък. Срещнах и Скорпиончо, който ме приюти при него за няколко дни. Скоро ще ми кацне точно върху Венера.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #84 -: Септември 20, 2012, 06:17:07 pm »
В 5 дом ,съвпад с Нептун (У9), няма конкретно събитие ,но много силно вътрешно напрежение и натрапчиви мисли.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Септември 20, 2012, 07:30:42 pm »
Утре транзитният Марс ще ми минава в точен съвпад с Асц. и правим официален start up, ще има официално събитие. Но датата и часът са планирани предварително от мен (елекция), тъй че каквото и да ми донесе Марс на Асц., сама ще съм си виновна за избраната дата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #86 -: Септември 20, 2012, 08:14:52 pm »
Утре транзитният Марс ще ми минава в точен съвпад с Асц. и правим официален start up, ще има официално събитие. Но датата и часът са планирани предварително от мен (елекция), тъй че каквото и да ми донесе Марс на Асц., сама ще съм си виновна за избраната дата.  :blink:
Няма нищо лошо :blink:
Аз мисля,че просто ще бъдеш по-действена,пък и ще имаш завладяващо излъчване,дори и фатално.
Така,че мисля ще прекараш добре.

А  кога се разпада квадратът между марс и венера? Знаете ли горе долу дата? :-\

« Отговор #87 -: Септември 20, 2012, 08:17:02 pm »

успех  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Септември 20, 2012, 08:36:12 pm »
Аз мисля,че просто ще бъдеш по-действена,пък и ще имаш завладяващо излъчване,дори и фатално.
Така,че мисля ще прекараш добре.

С фаталното няма да прекалявам, но мисля лееееко да наруша етикета и вместо телесен или сив чорапогащник с черна сатенена рокля и черни високи обувки да съм с дискретно бордо.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #89 -: Септември 20, 2012, 08:37:36 pm »
Марс трябва да се уважава  :blink:

« Отговор #90 -: Септември 20, 2012, 08:40:35 pm »
Марс трябва да се уважава  :blink:

ахам, като с постоянство се изтощава с непоседливост

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Септември 20, 2012, 08:44:58 pm »

От 28 септември нататък започва да става разходящ, а на 4 октомври окончателно се разпада - Венера влиза в Дева.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #92 -: Септември 20, 2012, 09:18:32 pm »

От 28 септември нататък започва да става разходящ, а на 4 октомври окончателно се разпада - Венера влиза в Дева.
Благодаря ти.
Всъщност вие усетихте ли нещо по-специално от този квадрат? :-\
Аз да,силна сексуалност,но за сега не реализирана ;D
Но пък с добри,постъпления за в бъдеще :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Септември 20, 2012, 09:28:24 pm »
Всъщност вие усетихте ли нещо по-специално от този квадрат? :-\
Аз да,силна сексуалност,но за сега не реализирана ;D

Нищо специално, а и не се чувствам по-раздразнителна от обичайното.
При мен транзитите на Марс през ъглите рядко дават сблъсъци с агресия, по-често в аспект кам нат. Луна или Меркурий.

Повишена сексуалност не съм усетила, само леки закачки, но вероятно и те ще са краткотрайни, докато не отмине транзитът на Венера.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #94 -: Септември 20, 2012, 09:44:13 pm »
Аз съм писала, че само на Сатурн транзитите сами по себе си ми носят осезателна събитийност. Другите само ако са повторени, че и потретени някак. Сега Венера на ДЦ даде събитие, защото съвпадна с Луна, а и Луната е У на ДЦто, но аспектът е дирекционно присъстващ, макар и не идентичен. Квадратът Венера/Марс нито натално, нито по дирекции или прогресии е подкрепен, тъй че с нищо не промени вече създалата се обстановка от съвпада Венера/Луна. По-скоро транзитът на Марс през 10ти засили нещата, но и той е подкрепен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Септември 20, 2012, 09:48:54 pm »
По-особеното, което забелязах, когато Марс започна да наближава АС, е повишена умора тия дни... Взе да ми се доспива още към 10 вечерта, по бабешко време...  :umnik:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #96 -: Септември 20, 2012, 09:53:36 pm »
По-особеното, което забелязах, когато Марс започна да наближава АС, е повишена умора тия дни... Взе да ми се доспива още към 10 вечерта, по бабешко време...  :umnik:
Според мен това е затишие пред буря ;D
Съмнявам се така да ти влияе марс на АС,напротив.
Скоро ще те зареди,сигурна съм.
А заспиването е от есенната умора и промяната на сезоните.

« Отговор #97 -: Септември 20, 2012, 10:15:55 pm »
Хайде и аз да се разпиша в темата ;D

Тр. Марс през 8 дом, в съвпад с Плутон/У9 ми донесе един изключително нахален колега :angry: Не знам дали са точно тези аспектите, но е мъж и скорпион - полицай :( затова го отнасям тук.
Всеки ден, откакто свършиха лекциите ми звъни да ме пита нещо най-малко по 2 пъти, в повечето случаи пълни глупости - "къде си", "как е времето" и пр. ;D Още от самото начало се държа резервирано, не ми допада като човек, но той явно не разбира. Започнах да не отговарям на тел. обаждания, обаче ако не вдигна се започва непрекъснато звънене :angry: Държа се грубо и по време на разговор затварям. И той приложи нова тактика - звъни ми от 3 други номера и търси или Петър, или Иван ;D Уф, толкова е неприятно :angry:

PS. Лили, успех и от мен :wub:

« Отговор #98 -: Септември 21, 2012, 06:01:45 am »

Тр. Марс през 8 дом, в съвпад с Плутон/У9 ми донесе един изключително нахален колега :angry: Не знам дали са точно тези аспектите, но е мъж и скорпион - полицай :( затова го отнасям тук.

- звъни ми от 3 други номера и търси или Петър, или Иван ;D Уф, толкова е неприятно :angry:

марс-плутон - често дава психически тормоз, или физическо посегателство над личната неприкосновеност,  бруталност,или сексуален тормоз
като влезе марс в 3 дом скорпи и аз имах телефонен тероризъм- звънят от личен номер и мълчат и така цяла седмица, но и аз мълча и им стана безинтересно,че липсва реакция

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Септември 21, 2012, 06:51:11 am »
Всеки ден, откакто свършиха лекциите ми звъни да ме пита нещо най-малко по 2 пъти, в повечето случаи пълни глупости - "къде си", "как е времето" и пр. ;D Още от самото начало се държа резервирано, не ми допада като човек, но той явно не разбира. Започнах да не отговарям на тел. обаждания, обаче ако не вдигна се започва непрекъснато звънене :angry: Държа се грубо и по време на разговор затварям. И той приложи нова тактика - звъни ми от 3 други номера и търси или Петър, или Иван ;D Уф, толкова е неприятно :angry:

Може да се е влюбил в теб или те намира за сексуално привлекателна.  :-[ :-[ :-[

Но когато не харесваш някого, ухажванията му стават неприятни, разбирам те.

И аз моите пишман ухажори ги тровех с игнор, накрая всички избягаха.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.