Здравей Гост

Транзити на марс

• 109 Отговора
  • 21123 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Транзити на марс
« Отговор #60 -: Април 02, 2012, 12:26:24 pm »
Като тръгне директно Марс ще квадратира себе си и Уран.Чета за агресия,инциденти. :unsure:Не че сега липсва агресивността,но се надявам като промени посоката си на движение,ситуацията да се промени.
Марс транзитира в 1дом,а натално е в 11дом(У9).
Уран се намира в 5натален.(У7)
Ще се радвам да споделите какво мислите по въпроса. :blink:

Марс в квадрат с Уран не мога да го свържа с агресивност точно. по-скоро с повишаване на непредсказуемостта и оттам - неочаквани инциденти и травми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #61 -: Април 02, 2012, 12:31:54 pm »
Като тръгне директно Марс ще квадратира себе си и Уран.Чета за агресия,инциденти. :unsure:Не че сега липсва агресивността,но се надявам като промени посоката си на движение,ситуацията да се промени.

Марс в квадрат с Уран не мога да го свържа с агресивност точно. по-скоро с повишаване на непредсказуемостта и оттам - неочаквани инциденти и травми.

Благодаря ти,Стела. :wub:Постоянно се удрям,падам. ;D Едната синина изчезва и веднага се появява друга.Но се надявам да се размина с леки последствия.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Април 02, 2012, 12:35:47 pm »

Транзита през първи засяга тялото ти, външността ти , аза ти. Бъди внимателна по време на подписване на каквито и да е документи..Също така е възможно внезапно да се появят открити врагове, съдебни дела...Внимавай по време на път..Не са изключени инциденти с кола , влак, мотор.Не пътувай със самолет. Абе стой мирна... :blink:

П.П. възможно е да започнеш или разрушиш връзка,бъди внимателна...и в тази област.
« Последна редакция: Април 02, 2012, 12:44:27 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Април 02, 2012, 12:42:13 pm »

Транзита през първи засяга тялото ти, външността ти , аза ти. Бъди внимателна по време на подписване на каквито и да е документи..Също така е възможно внезапно да се появят открити врагове, съдебни дела...Внимавай по време на път..Не са изключени инциденти с кола , влак, мотор.Не пътувай със самолет. Абе стой мирна... :blink:

Благодаря и на теб,Марая. :wub:Само това ще ми е трудно да го направя. ;D Съвсем сериозно ще трябва да огранича движението с превозните средства.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Април 02, 2012, 12:45:38 pm »

Благодаря и на теб,Марая. :wub:Само това ще ми е трудно да го направя. ;D Съвсем сериозно ще трябва да огранича движението с превозните средства.

Дописах още малко... ;) ;D
За нищо!

Всъщност има ли я някъде картата ти? Искам да я погледна... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #65 -: Април 05, 2012, 03:03:34 pm »
Мен ме хвана отново хипохондрията, ужас!!! Тр. Марс ми се мотае из 6-ти дом...

http://www.vegebg.org/materiali/razumniat_vegetarianec.html
Изчетох целия списък и направих такъв на храните в нас, ужасена съм какво има уж в диетични и нискокалорични храни :-X :-X :-X Дори в едни обикновени бисквити има дразнител на лигавицата на стомаха, а какво да говорим за другите...
Отровени сме отвсякъде :'(

ПП. Часовникът на форума се движи по старото време - назад с 1 час.
« Последна редакция: Април 05, 2012, 03:19:29 pm от romantica »

« Отговор #66 -: Април 05, 2012, 03:26:52 pm »
Да, така е за часовника. По ретро Мерк не са го поправили все още. ;D

Не се притеснявай. Дори и кислородът е отровен (затова се говори толкова много за антиоксиданти), но се налага да го дишаме. ;) Още подробности за Е-тата, но не за да те плаша - http://www.kukuriak.com/%D0%B5-%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/,
http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/eta.pdf.

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Април 05, 2012, 04:00:10 pm »

Благодаря ти,Стела. :wub:Постоянно се удрям,падам. ;D Едната синина изчезва и веднага се появява друга.Но се надявам да се размина с леки последствия.

Питаш ли ме, като дете преживях съвпад на Уран с Марс в последните градуси на Везни - непрекъснато бях с "тротоарни екземи". Коленете ми не можеха да зараснат от травми и бяха покрити с дебели кори. Още имам белези по лактите и коленете. Мислех си, че ще ми иостанат за цял живот, но взеха да избледняват. При мен съвпадът на Уран с Марс се съчета и с квадрат към нат. Юпитер. На всичкото отгоре имах и няколко травми с електричество. Не съчетавай ток с метал и огън. не доближавай метални предмети към контакти и не пипай открити кабели.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #68 -: Април 05, 2012, 04:03:57 pm »

Питаш ли ме, като дете преживях съвпад на Уран с Марс в последните градуси на Везни - непрекъснато бях с "тротоарни екземи". Коленете ми не можеха да зараснат от травми и бяха покрити с дебели кори. Още имам белези по лактите и коленете. Мислех си, че ще ми иостанат за цял живот, но взеха да избледняват. При мен съвпадът на Уран с Марс се съчета и с квадрат към нат. Юпитер.

При мен, когато Уран транзитираше 1ви дом бях постоянно с рани по тялото /от падане/. Бях малка и може би затова се е отразил по този начин. Все пак Марс управлява Мунданно 1ви дом.

« Отговор #69 -: Юни 12, 2012, 07:26:48 am »
Тр.Марс най-после започва да образува аспекти с наталните планети. ;D Много бавно се предвижва или на мен така ми се струва.
Днес и утре ще е активна квадратурата със Сатурн. :57:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #70 -: Юни 12, 2012, 09:39:03 am »
Ако в натала ти е заспал като моя, тъкмо ще го събуди  ;D
Това в кръга на шегата  ;)
Мисли позитивно за да извлечеш максимално полза от ситуацията. Успех  :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #71 -: Юни 12, 2012, 09:48:08 am »
Ако в натала ти е заспал като моя, тъкмо ще го събуди  ;D
Това в кръга на шегата  ;)
Мисли позитивно за да извлечеш максимално полза от ситуацията. Успех  :blink:

;D Само ме притеснява,че в натала са в опозиция.Благодаря за пожеланието. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #72 -: Юни 12, 2012, 09:49:44 am »
Може буквално бе-ще се срещнеш с мъж :)

« Отговор #73 -: Юни 12, 2012, 09:53:37 am »

Може...От тази гледна точка не се бях замисляла. :thinking: Стига да има някакъв резултат,ще ви кажа. ;D

« Отговор #74 -: Юни 18, 2012, 12:37:22 pm »

Може...От тази гледна точка не се бях замисляла. :thinking: Стига да има някакъв резултат,ще ви кажа. ;D

обратна връзка: делова среща с мъж. :mellow:

*

Papy

• 4343
« Отговор #75 -: Юни 18, 2012, 12:40:53 pm »
обратна връзка: делова среща с мъж. :mellow:

Мерси за обратната връзка  :blink:

« Отговор #76 -: Септември 19, 2012, 12:06:02 pm »
Как ви се отразява тр.Марс в скорпион? :rolleyes:

« Отговор #77 -: Септември 19, 2012, 12:09:34 pm »
Премина и замина през Юпитер в 9-ти и почувствах кратък прилив на интелектуална и физическа енергия. За съжаление, твърде кратък. ;D Транзитен Юпитер от 4-ти (или по-точно, върха на 5-ти) няма да успее да тригонира Марса ми с точен аспект преди да се обърне ретроградно.

« Отговор #78 -: Септември 19, 2012, 12:22:48 pm »
Мирабела,при теб е имало,макар и кратко,положително проявление. :wub: При мен транзитира в 3/4домове и само кавги ми носи. :confuse3:

« Отговор #79 -: Септември 19, 2012, 12:25:06 pm »
сега ми е точно на Плутона (6, У6), по-пряма/ясна(наясно)/непукист не съм се чувствала в живота си.
секстилчета ми прави със стелиума в 8/9д. сега Сатурн, предстоят Слънце и Венера. действам си и не мисля. непознато състояние. харесва ми!